سلام از این هدفون های 10 هزارتومنی وایرلس البته از وایرلس استفاده نمیکنم مستقیما زدم به جک هدفن این ادیفایر C2
عکس زیر
هدفونی هست خودش آمپلیفایر داشته باشه ؟؟؟
صدا رو چندین برابر کنه
چه مدلهایی تو بازار هست ؟؟؟
سلام از این هدفون های 10 هزارتومنی وایرلس البته از وایرلس استفاده نمیکنم مستقیما زدم به جک هدفن این ادیفایر C2
عکس زیر
هدفونی هست خودش آمپلیفایر داشته باشه ؟؟؟
صدا رو چندین برابر کنه
چه مدلهایی تو بازار هست ؟؟؟
این هدفونها بیسیم FM هستند و واقعا قدرت و کیفیت خیلی کمی دارن
هیچ هدفونی همراهش آمپ نداره ولی هدفونهای دیجیتالی که بالا گفتم دستگاه هاشون کار آمپ رو هم میکنن ولی خیلی گرون هستند
در اصل کار آمپلی فایرها تقویت فرکانس های مختلف صدا بخصوص فرکانسهای ضعیف هست
و اینکه صدا رو هم بیشتر کنن بیش از هر چیز به هدفون شما بستگی داره بعد نوع آمپلی، هدفون باید توان کشش صدا رو هم داشته باشه
ارزانترین مدل آمپلیها مارک FiiO هست نمیدونم اینجا گیر بیاد یا نه
بنظر من اول باید یه هدفون مناسب تهیه کنید
ممنون از جوابت ... اما این ها قیمت هاش اینجا شیرین بالای 400 هست که نمی ارزه
من همون rs 140 سنهایزر رو گرفتم 230 ازش که راضیم قابل توجه دوستانی که دنبال وایرلسن....
اوه چه خبره سیستم صوتی کامل نمیخام بخرمایه هدفون بی سیم واسه خانه میخام این سیم هدفون خودم میره رو اعصابم 30 تومن خریدمش تا الان که خوب بوده بی سیم میخام بگیرم 50 تومنی هست؟
![]()
تویه سایت rayaneh زده 120 هزار تومن
تو سایت میهن مارکت زده 100 هزار تومن
به نظرتون چیکار کنم ؟
دوستانی که دنبال وایرلس ارزون هستن توجه کنن
اگه به TV وصل می کنی سونی هم یک مدل داره که اینفرارد هست برد 7 متر میده 60 تومن ...تو سایتشم هست بچه ها 52 هم خریدن و جز این مدل دیگه نگیر که پشیمون میشی ... ازنظر راحتی وایرلس بی نظیر من خودم از وقتی گرفتم دیگه دست به هدفون سیمیم نزدم واقعا آزادی داری توش
اما پیشنهادم به شما اگه به TV وصل نمی کنی و موزیک گوش میدی یا می خوای میکروفن هم داشته باشه هدفون بلوتوث سونی هست 62 میگفت نمایندگی اما کیفیتش فوق العادس...
لینک مقایسه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوایرلس حرفه ای هم تو رنج 200 همین سنهایزر RS 140کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dooste.man83; 06-02-2011 at 15:36.
سلام
دوستان ، یه هدفون AKG نو هست ، کادو گرفته شده برای یکی از دوستان ، ولی نخواستن ، کسی خواست پی ام بده بهم ، در خدمتم .
یا حقکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنظر من شما حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. من نمیدونم آمپلی فایر چیه و چه شکلی استفاده میشه. اما میدونم هدفون رو همینطوری هم که با صدای زیاد گوش بدیم به گوش سالم آسیب میزنه چه برسه آمپلی فایر هم داشته باشه. گوش شما که کم شنوا هم هست. اون وقت ممکنه خدای نکرده همون مقدار کم شنواییتون هم از دست بره.
ممنونم دوست گلم
من مادرزادی کم شنوایی عمیق دارم و از سمعک های Full power استفاده میکنم استفاده از این سمعکها برام خیلی عذاب آوره مثلا خوب تو گوش فیت نمیشه و سوت میزنه و اگه طولانی استفاده بشه دردناک هم میشه 30 ساله که این مشکل رو دارم و پزشکان هم کاری نیتونن بکنن به خاطر همین مسئله هست که میخوام بدون استفاده از سمعک از هدفون استفاده کنم
از هدفون معمولی هم استفاده کنم حتی تا آخرین درجه هم که باشه صدای زیادی نمیشنوم مگه اینکه گوشمو بچسبونم به بلندگوهایی که مستقیما صداشون به وسیله تجهیزات چندین برابر شدن اونوقته که در و دیوار به لرزه دربیان که خیلی جالب میشه
باشه ولی اگه چنین هدفونی که میخوای گیر آوردی کم استفاده کن. به گوشت رحم کن!
-----
بچه ها من mdr-xd100 رو خریدم! چیز خوب و راحتیه. با استفاده طولانی هم چندان سر رو خسته نمیکنه. البته مشکل عرق کردن رو همونطور که انتظار میرفت داره. اگه بخوام عرق نکنه باید هر نیم ساعت برای لحظاتی برش دارم...
اما یه سوال: من این رو از یه نمایدگی سونی گرفتم 18500 تومن، یعنی کمتر از قیمت اصلی* که 19.99 دلاره! در حالیکه تلفنی از یه نمایندگی دیگه که پرسیده بودم گفته بود 25000 تومن. چرا؟
آیا ساخت هاشون فرق داره؟ مثلا مال من زده ساخت تایوان. یعنی اونیکی مال یه جای دیگه س؟ من به مال خودم که دقت کردم دیدم با عکسهایی که در اینترنت هست اندکی تفاوت داره.
*: قیمتی که در سایت سونی آمریکا زده
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)