تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 752 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز از چه هدفونی استفاده کردید
    سلام از این هدفون های 10 هزارتومنی وایرلس البته از وایرلس استفاده نمیکنم مستقیما زدم به جک هدفن این ادیفایر C2
    عکس زیر

هدفونی هست خودش آمپلیفایر داشته باشه ؟؟؟
    صدا رو چندین برابر کنه
    چه مدلهایی تو بازار هست ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام از این هدفون های 10 هزارتومنی وایرلس البته از وایرلس استفاده نمیکنم مستقیما زدم به جک هدفن این ادیفایر C2
    عکس زیر

هدفونی هست خودش آمپلیفایر داشته باشه ؟؟؟
    صدا رو چندین برابر کنه
    چه مدلهایی تو بازار هست ؟؟؟
    این هدفونها بیسیم FM هستند و واقعا قدرت و کیفیت خیلی کمی دارن
    هیچ هدفونی همراهش آمپ نداره ولی هدفونهای دیجیتالی که بالا گفتم دستگاه هاشون کار آمپ رو هم میکنن ولی خیلی گرون هستند
    در اصل کار آمپلی فایرها تقویت فرکانس های مختلف صدا بخصوص فرکانسهای ضعیف هست
    و اینکه صدا رو هم بیشتر کنن بیش از هر چیز به هدفون شما بستگی داره بعد نوع آمپلی، هدفون باید توان کشش صدا رو هم داشته باشه
    ارزانترین مدل آمپلیها مارک FiiO هست نمیدونم اینجا گیر بیاد یا نه
    بنظر من اول باید یه هدفون مناسب تهیه کنید

3. این کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

شاید این مدلهای که میگم رو بشه اینجا پیدا کرد باید خودت کمی بگردی

Sennheiser RS 170
    Sennheiser RS 180
    Sony MDR-DS7100
    Sony MDR-DS3000
    Sony MDR-DS6000
    ممنون از جوابت ... اما این ها قیمت هاش اینجا شیرین بالای 400 هست که نمی ارزه
    من همون rs 140 سنهایزر رو گرفتم 230 ازش که راضیم قابل توجه دوستانی که دنبال وایرلسن....

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

سلام قیمت یه هدفون وایرلس درست وحسابی حدود 200 به بالاست
    اوه چه خبره سیستم صوتی کامل نمیخام بخرما یه هدفون بی سیم واسه خانه میخام این سیم هدفون خودم میره رو اعصابم 30 تومن خریدمش تا الان که خوب بوده بی سیم میخام بگیرم 50 تومنی هست؟

داره خودمونی میشه FluS7teR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تویه سایت rayaneh زده 120 هزار تومن
    تو سایت میهن مارکت زده 100 هزار تومن
    به نظرتون چیکار کنم ؟

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اوه چه خبره سیستم صوتی کامل نمیخام بخرما یه هدفون بی سیم واسه خانه میخام این سیم هدفون خودم میره رو اعصابم 30 تومن خریدمش تا الان که خوب بوده بی سیم میخام بگیرم 50 تومنی هست؟
    دوستانی که دنبال وایرلس ارزون هستن توجه کنن
    اگه به TV وصل می کنی سونی هم یک مدل داره که اینفرارد هست برد 7 متر میده 60 تومن ...تو سایتشم هست بچه ها 52 هم خریدن و جز این مدل دیگه نگیر که پشیمون میشی ... ازنظر راحتی وایرلس بی نظیر من خودم از وقتی گرفتم دیگه دست به هدفون سیمیم نزدم واقعا آزادی داری توش
    اما پیشنهادم به شما اگه به TV وصل نمی کنی و موزیک گوش میدی یا می خوای میکروفن هم داشته باشه هدفون بلوتوث سونی هست 62 میگفت نمایندگی اما کیفیتش فوق العادس...
    لینک مقایسه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    وایرلس حرفه ای هم تو رنج 200 همین سنهایزر RS 140
    Last edited by dooste.man83; 06-02-2011 at 15:36.

8. 3 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام

دوستان ، یه هدفون AKG نو هست ، کادو گرفته شده برای یکی از دوستان ، ولی نخواستن ، کسی خواست پی ام بده بهم ، در خدمتم .

کد:
    یا حق

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    من ناشنوا هستم (کم شنوایی عمیق)
    من یه هدفون میخوام که خودش امپلی فایر داشته باشه
    من edifier c2 دارم هدفون رو که به خروجی اون میزنم صداش زیاد نیست چیزی نمیشنوم
    اگه هدفونی نیست که خودش آمپلیفایر داشته باشه یه آمپلیفایر کوچیک چی میتونه باشه
    بنظر من شما حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. من نمیدونم آمپلی فایر چیه و چه شکلی استفاده میشه. اما میدونم هدفون رو همینطوری هم که با صدای زیاد گوش بدیم به گوش سالم آسیب میزنه چه برسه آمپلی فایر هم داشته باشه. گوش شما که کم شنوا هم هست. اون وقت ممکنه خدای نکرده همون مقدار کم شنواییتون هم از دست بره.

11. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنظر من شما حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. من نمیدونم آمپلی فایر چیه و چه شکلی استفاده میشه. اما میدونم هدفون رو همینطوری هم که با صدای زیاد گوش بدیم به گوش سالم آسیب میزنه چه برسه آمپلی فایر هم داشته باشه. گوش شما که کم شنوا هم هست. اون وقت ممکنه خدای نکرده همون مقدار کم شنواییتون هم از دست بره.
    ممنونم دوست گلم
    من مادرزادی کم شنوایی عمیق دارم و از سمعک های Full power استفاده میکنم استفاده از این سمعکها برام خیلی عذاب آوره مثلا خوب تو گوش فیت نمیشه و سوت میزنه و اگه طولانی استفاده بشه دردناک هم میشه 30 ساله که این مشکل رو دارم و پزشکان هم کاری نیتونن بکنن به خاطر همین مسئله هست که میخوام بدون استفاده از سمعک از هدفون استفاده کنم
    از هدفون معمولی هم استفاده کنم حتی تا آخرین درجه هم که باشه صدای زیادی نمیشنوم مگه اینکه گوشمو بچسبونم به بلندگوهایی که مستقیما صداشون به وسیله تجهیزات چندین برابر شدن اونوقته که در و دیوار به لرزه دربیان که خیلی جالب میشه

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنونم دوست گلم
    من مادرزادی کم شنوایی عمیق دارم و از سمعک های Full power استفاده میکنم استفاده از این سمعکها برام خیلی عذاب آوره مثلا خوب تو گوش فیت نمیشه و سوت میزنه و اگه طولانی استفاده بشه دردناک هم میشه 30 ساله که این مشکل رو دارم و پزشکان هم کاری نیتونن بکنن به خاطر همین مسئله هست که میخوام بدون استفاده از سمعک از هدفون استفاده کنم
    از هدفون معمولی هم استفاده کنم حتی تا آخرین درجه هم که باشه صدای زیادی نمیشنوم مگه اینکه گوشمو بچسبونم به بلندگوهایی که مستقیما صداشون به وسیله تجهیزات چندین برابر شدن اونوقته که در و دیوار به لرزه دربیان که خیلی جالب میشه
    باشه ولی اگه چنین هدفونی که میخوای گیر آوردی کم استفاده کن. به گوشت رحم کن!

-----

بچه ها من mdr-xd100 رو خریدم! چیز خوب و راحتیه. با استفاده طولانی هم چندان سر رو خسته نمیکنه. البته مشکل عرق کردن رو همونطور که انتظار میرفت داره. اگه بخوام عرق نکنه باید هر نیم ساعت برای لحظاتی برش دارم...

اما یه سوال: من این رو از یه نمایدگی سونی گرفتم 18500 تومن، یعنی کمتر از قیمت اصلی* که 19.99 دلاره! در حالیکه تلفنی از یه نمایندگی دیگه که پرسیده بودم گفته بود 25000 تومن. چرا؟
    آیا ساخت هاشون فرق داره؟ مثلا مال من زده ساخت تایوان. یعنی اونیکی مال یه جای دیگه س؟ من به مال خودم که دقت کردم دیدم با عکسهایی که در اینترنت هست اندکی تفاوت داره.

*: قیمتی که در سایت سونی آمریکا زده

15. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •