تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 332 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

@^
    نه عزيز شما ميتوني هر دو پست يه بار همين موضوع رو متذكر بشي كه بايد با گرافيك بالا بازي كرد تا باگ نديد كه اگه خدايي نكرده كسي اين موضوع رو نديده ببينه !
    همين سه پست بالاتر هم باز لطف كردي متذكر شدي كه بايد با گرافيك بالا بازي كرد تا باگ نديد ! ولي فقط براي خودت ميگم كه دوست عزيز اين حرفت از پايه و اساس غلطه و متاسفانه چون مقوله گيمينگ رو حرفه اي دنبال نمي كنين اين حرف رو ميزني و جالبه با قطعيت خاصي هم روش تاكيد داري ! ولي دوست عزيز اينكه يه جمله غلط رو ١٠٠ بار بگي باعث نميشه اون حرف غلط درست بشه ! نه تو اين بازي ، تو هيچ بازيي باگ در اين سطح ربطي به كيفيت اجراي بازي يا رزولوشن نداره !
    در ضمن Pes هم بازيي نيست كه سيستم بالايي بخواد و با يه سيستم گيمينگ سطح پايين كه چند سال هم از عمرش گذشته باشه هم ميشه به راحتي روي بهترين شرايط اجراش كرد پس شما مطمئن باش بيشتر دوستان گيمر با بهتري كيفيت اين بازي رو اجرا مي كنن
    وقتی باگ دیدنو روی سیستم های دوستام با نوع گرافیک های دیگه دیدم چی بگم بگم بزارین روی کمترین گرافیک یا بالاترین گرافیک هیچ فرقی نداره واسه همین هم تاکید دارم چون میدونم اگه چند جا با سیستم های مختلف تست میکردی میفهمیدی این نسخه دیگه با سیستم های سطح پائین با همون سیستم متوسط هم افت فریم و گیر داره

درسته ما ستاره روی شونمون نیست ولی وقتی حرف میزنیم از روی دید و لمس کردنه که این همه تاکید داریم
    نه اینکه با شعار از بهترین نحوه و اجرای بازی با سیستم های قدیمی و متوسط حرف بزنیم

2. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

چطوری میشه تنظیمات دسته بازی را مثل 2013 قرار بدیم ؟؟
    برو قسمت تنظیمات دسته و گزینه های Advance رو بزار حالت Basic و گزینه های پائین هم که تا قسمت Auto Feint هست خاموش کن

از لینک پائین میتونی عکسشو که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتن ببینی فقط اونائی که گفتم تغییر بده تا بازی دستت بیاد بعد حالت دیفالت خود کونامی بازی کن بیشتر حال میکنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Konami_Pc; 28-09-2013 at 15:54.

4. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

کدوم دکمه ها هستند ؟
    r3 و l3

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

@konami-pc
    پسر خوب من كه خودم ميگم كه قبول دارم گيمر حرفه اي نيستي براي همين دارم quote مي كنم و جواب ميدم ، اگه يه گيمر همچين حرفي بزنه كه ميگم قطعا سركارم گذاشته يا دوربين مخفيه !
    معني سيستم گيمينگ ميدوني يعني چي ؟ شما هنوز متاسفانه بازي سنگين انجام ندادي بدوني بازي سنگين كه رو سيستمهاي متوسط افت فريم بده يعني چي ! Crysis 3 يعني بازي سنگين ، The Witcher 2 يعني بازي سنگين ،metro last light يعني بازي سنگين ، BF3 يعني بازي سنگين ! اينا بازيايين كه روي سيستماي گيمينگ ضعيف يا متوسط جواب نميدن !pes يا fifa بازي هاي بسيار بسيار سبكي هستن كه سيستماي گيمينگ ضعيف هم ميتونن به راحتي با نهايت كيفيت روي 1080p رانشون كنن

7. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

کدوم دکمه ها هستند ؟
    r3 و l3
    اونجا نوشتم واست

r3 شوک سمت راست
    L3 شوک سمت چپ البته باید فشار بدی تا حساب بشه

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

@konami-pc
    پسر خوب من كه خودم ميگم كه قبول دارم گيمر حرفه اي نيستي براي همين دارم quote مي كنم و جواب ميدم ، اگه يه گيمر همچين حرفي بزنه كه ميگم قطعا سركارم گذاشته يا دوربين مخفيه !
    معني سيستم گيمينگ ميدوني يعني چي ؟ شما هنوز متاسفانه بازي سنگين انجام ندادي بدوني بازي سنگين كه رو سيستمهاي متوسط افت فريم بده يعني چي ! Crysis 3 يعني بازي سنگين ، The Witcher 2 يعني بازي سنگين ،metro last light يعني بازي سنگين ، BF3 يعني بازي سنگين ! اينا بازيايين كه روي سيستماي گيمينگ ضعيف يا متوسط جواب نميدن !pes يا fifa بازي هاي بسيار بسيار سبكي هستن كه سيستماي گيمينگ ضعيف هم ميتونن به راحتي با نهايت كيفيت روي 1080p رانشون كنن
    دلیلی نمیبینم هر جا حرفی میشه بگم حرفه ای هستم یا نیستم و اینم افتخاری نمیدونم واسه خودم چیزای که میگم روی تجربه دیدنه
    اینجا هم حرف از بازیهای نمیارم که اصلا ربطی نداره چون اگه شما فوتبال بازی کنین میدونین اونم نسخه جدید Pes رو میدونید چه افت فریم و فشاری بخصوص حضور تماشاچی ها و چمن 3 بعدی و چهره های طبیعی خود بازیکنا از سیستم میکشه اونم با موتور گرافیکی که مال نسل بعد هستش عزیزم ما روی هوا حرف نمیزنیم که حالا منتظر باشیم شما ما رو تائید گیمینگ کنی ما بر اساس تجربه های بازی کردنمون با انواع سیستم ها حرف میزنیم نه با ستاره های روی شونه که افتخاری باشه واسه حرفامون مرسی از راهنمایهای که کردی و مرسی که وقت گذاشتی

10. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه payamhetfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

@konami-pc
    بسیااااااار سبک نیستند نسخه های 2014شون!
    بخصوص انجین جدید pes
    من با سیستم امضام عالی میبینم این بازیو و 40فریم crysis3رو تموم کردم!
    نکته جالب اینکه دیشب pes2014 رو برای یکی از دوستان نصب کردم روی کیس mid-reng ایشون
    e7300
    g45
    4gig ram
    gt 440
    توی ستینگ همرو good زده بود جز cpu که ok داده بود
    توی بازیم نسبت به کیس خودم بعضی اکت ها بخصوص موقع استارت یا گاهی موقع ازدحام ناگهانی!
    با افت فریم مواجه میشدم
    بااین حساب پیشنهاد میکنم دوستان تجربیات خودشونو بگن در مورد کیس و فریمدهی کیسشون
    بنظرم با یه کیس x4 955 و گرافیک 7770 بتونید با حداقل هزینه بهترین تجربه رو داشته باشید از این موتور
    کیسای قدیمی و 32 بیتی اساسا دیگه به درد نسل جدید بازیا نمیخورند!به هیچ وجه مثلا بازی مکس پین حتی با 8گیگ از بهترین رمهای بازار مشکل داشت و با 16گیگ رم عالی جواب میداد!
    قبول کنید که بیخود نیست بازی ها الکی نشدن 15گیگ و 30گیگ حجم!

12. 2 کاربر از payamhetfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

بسیااااااار سبک نیستند نسخه های 2014شون!
    بخصوص انجین جدید pes
    من با سیستم امضام عالی میبینم این بازیو و 40فریم crysis3رو تموم کردم!
    نکته جالب اینکه دیشب pes2014 رو برای یکی از دوستان نصب کردم روی کیس mid-reng ایشون
    e7300
    g45
    4gig ram
    gt 440
    توی ستینگ همرو good زده بود جز cpu که ok داده بود
    توی بازیم نسبت به کیس خودم بعضی اکت ها بخصوص موقع استارت یا گاهی موقع ازدحام ناگهانی!
    با افت فریم مواجه میشدم
    بااین حساب پیشنهاد میکنم دوستان تجربیات خودشونو بگن در مورد کیس و فریمدهی کیسشون
    بنظرم با یه کیس x4 955 و گرافیک 7770 بتونید با حداقل هزینه بهترین تجربه رو داشته باشید از این موتور
    کیسای قدیمی و 32 بیتی اساسا دیگه به درد نسل جدید بازیا نمیخورند!به هیچ وجه مثلا بازی مکس پین حتی با 8گیگ از بهترین رمهای بازار مشکل داشت و با 16گیگ رم عالی جواب میداد!
    قبول کنید که بیخود نیست بازی ها الکی نشدن 15گیگ و 30گیگ حجم!
    منم همینو میگم وقتی موتور بازی مال نسل بعد هستش و گرافیک خیره کننده کار سیستم های بسیار معمولی که بازیهای قبلی رو راحت اجرا میکردن نیست این بازی رو رون و بدون افت فریم بازی کنن حتما باید روی گرافیک پائین تر و در نتیجه داشتن باگ های گرافیکی

14. 3 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

@payam
    بحث بي ربط با تاپيكه پس لطفا جواب پست منو تو پروفايل بده ولي با سيستم امضات crysis 3 با كيفيت اولترا و 1080p با ميانگين فريم 40 تقريبا غير ممكن هست دوست عزيز ، اين لينك پايين كراس فاير شده 7950 رو اونم اوركلاك شدشو نشون ميده ( در ضمن سيستم شما ضعيف نيست دوست عزيز صحبت ما سر سيستم هاي گيمينگ ضعيف بود )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    @konami_pc
    خود كوجيما گفته بيس موتور فاكس براي اين نسل ساخته شده ، حتي تاكيد كرد كه mgs v هم در اصل براي اين نسل هست ؛ موتور اين بازي هم كه تقريبا همون فاكس اينجين كوجيما پروداكشن هست ، حالا شما چجوري نتيجه گرفتي موتور اين بازي اپتيمايز شده براي نسل بعدِ ؟
    Last edited by amin 2010; 28-09-2013 at 16:54.

16. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تایپیک پچ ها کجاست ؟
    لینک گزارشگر عربی رو می خوام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •