عالی نیست ولی خوبه
عالی نیست ولی خوبه
آقا یه سوال 2 تا خط تلفن که بره adsl استفاده میشه سیماشون از رو هم رد شده یعنی سیما بقل هم هستن(البته روکش داره ها) میخواستم ببینم نویز امکان داره بیوفته.
![]()
Last edited by egorlord; 14-05-2014 at 20:45.
بله شک نکن 100 % نویز می افته
یه خط روی اون یکی خط نویز می اندازه
میخوام مطمئن شم...الان اوضایه خطم چجوریه رو پینگ تاثییر داره؟ (منظور اینه که خیلی تاثییر داره یا 3،4 تا میاد رو پینگ یا تایم اوت میشه ، همیشه اینجوری میشه یا بعضی وقتا)
درود مجدد .
عرض شود با اینکه شما دوستان گفتید مشخصات خط بنده شرایطش عالی هستش ولی چرا پــینگ من که قبلا با گوگل بین 120 تا 150 بود الان از 310 پایین تر نمیاد ؟
قبلا هیچ مشکلی نه در دانلود و نه با سرورهای خارجی نداشتم . ولی این یک ماه اخـــیر کلافه شدم از وضعیت بد پینگ و سرعت سرورهای خارجی .
به پشتیبانی هم هر وقت تماس میگیرم و موضوع رو در میون میذارم میگه که باشه خطت رو ریست پورت میکنیم .
حالا میخوام بدونم این ریست پورت اصلا یعنی چی ؟ چه کار میکنه ؟ چه تاثیری داره ؟ کی این کار رو انجام میده ؟
ممنون.
سلام
عزیز جان وضعیت خط من بسیار بد تر از شماست ولی مشکل پینگ اکثرا ندارم پینگ ربطی به نویز نداره اینو دوستان قبلا بهتون گفته بودن
پینگ به مسیر زیر ساخت پهنای باند شرکت داره و...
شما اگر پینگ خوب میخوای باید بری goodping.ir اونجا اکنت بخری
Last edited by MARSHAL_AOL; 15-05-2014 at 20:09.
اقا وضعیت خط من چطوری هست؟
--- System Information ---
Vendor: Linksys
ModelName: WAG120N
Firmware Version: A1.00.16 , 2010-08-06T14:08:04
GUI Version: A1.00.16_007
Boot Version: 1.0.37-5.4
Hardware Version: 0.01
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 509 kbps
DSL Downstream Rate: 3072 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 237 dB 206 dB
DSL Attenuation: 237 dB 94 dB
DSL Transmit Power: -593 dBm -726 dBm
ضمنا چطور میشه ماکزیمم اپ استریم و داون استریمی که خط ساپورت میکنه رو توی این مدل لینکسیس ببینم؟این قسمتش منو مخفی داره؟
یه سوال دیگه با یه مودم دیگه تست کردم نتایج تفاوت داشت ایا طبیعی هست؟ مودم تی پی لینک 8811 بود فکر کنم
با تشکر
به نظرت توی پست آخرم من حرفی از نویز زدم ؟
خوبه که Bold هم کردم . "
بعدشم شما میگی مسیر زیر ساخت , این چطور زیر ساختی هستش که اولا توی این یک ماه اخیر اینججوری شده و هم اینکه فقط واسه من اینطوری شده ؟حالا میخوام بدونم این ریست پورت اصلا یعنی چی ؟ چه کار میکنه ؟ چه تاثیری داره ؟ کی این کار رو انجام میده ؟ "
به هر حال . یکی از دوستان اون قسمتی رو که بولد کردم رو اگر میدونه جواب بده .
چقدر سؤال شما آشناست!
بهرحال...
چند روز پیش جوابتون رو در پست ۲۴۲۳ در صفحه ی ۲۴۳ دادم!
بخونش بازم سؤالی داشتی بپرس.
در مورد بیشنیه ی داون و آپ استریم هم چون مودم شما استاندارد Adsl 2 plus رو داره پس از همه ی سرعت های این استاندارد پشتیبانی میکنه، که بیشینه ی اونا هم میشه اینا:
24mbps downstream
3.5mbps upstream
(البته آپ استریم با همه ی استاندارد های DSL به این مقدار نمیرسه و بر اساس تحقیقات من بصورت عملی نهایتا تا حدودای 2.5mbps میرسه.)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by B.i.r.i.y.a; 15-05-2014 at 22:27.
ممنون که راهنمایی کردید
پستی که گفتید رو رفتم خوندم دقیقا منم با همین دو مدل مودم تست گرفتم همین مشکل رو دارم
شما گفتید که واحد ها فرق میکنه ولی جفتش جلو واحد نوشته dB (خودمم همون موقع که مقایسه میکردم به این نتیجه رسیدم که اگه tp-link رو در 10 ضرب کنیم نتایج معقول میشه ولی نمیدونم چرا لینکسیس با اینکه dB نوشته اما بر حسب 0.1dB نمایش میده!)
با این حال واحد رو هم تبدیل کنیم بازم بعضی از اعداد یکی نمیشن و اختلاف بعضا زیادی دارن
نتایج به صورتی که واحد ها یکی هست:(ارقام Tp-Link رو در 10 ضرب کردم)
Modem Linksys
Down up
DSL Noise Margin: 226 dB 198 dB
DSL Attenuation: 226 dB 93 dB
DSL Transmit Power: -587 dBm -726 dBm
Modem TP-LINK
Down up
DSL Noise Margin: 112 dB 225 dB
DSL Attenuation: 125 dB 54 dB
DSL Transmit Power: -140 dBm -74 dBm
اینم عکس از نتایج Tp-Link که از داخل مودم گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان به نظر شما این اختلاف کم هست؟
====================
اما دو تا سوال بعدی یکی اینکه این اعدد خوب هست یا نه؟ با توجه به توضیحات پست 1 یکی از نتایج خیلی خوبه یکی خیلی بد چرا اینجروی هست؟ ضمنا توی پست 1 اون مورد power رو زیاد توضیح نداده چی هست و چند باشه خوب
سوال دوم هم راجع به ماکس اپ و داون استریم بود یعنی از نظر شما این ماکسی که توی مودم نشون داده میشه مربوط به خط نیست و ظرفیت مودم رو نشون میده؟
من فکر میکردم اون ماکس برا این هست که نهایت خط شما تا چقدر ظرفیت داره و اونی که ماکس نداره چیزی هست که isp رو خط شما تنظیم کرده و در واقع میتونه تا اون مقدار ماکس بالا ببره
الان چیزی که من میگم اشتباه هست؟
با تشکر
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)