ممنون دوست عزیز .
ولی این پچ فقط نورپردازی بازی رو کمی تغییر میده و بازی روشن تر میشه
من پیش خودم گفتم الان این پچ گرافیکی یک حال اساسی به بازی میده !!! الکی امیدوار بودیم
با این حال ممنون![]()
ممنون دوست عزیز .
ولی این پچ فقط نورپردازی بازی رو کمی تغییر میده و بازی روشن تر میشه
من پیش خودم گفتم الان این پچ گرافیکی یک حال اساسی به بازی میده !!! الکی امیدوار بودیم
با این حال ممنون![]()
فقط نور پردازی نیست! به نوشته های فایل enbseries یه نگاهی بندازید...
بطور معمول از طریق تنظیمات بازی هرکاری کنید بازی روی low اجرا میشه ولی این فایل enbseries تمام تنظیمات رو تا آخرین کیفیت بالا میبره![]()
این عکس از تیرک و چمن بدون پچ و برنامه ی اضافی؛ از هر زاویه ای بخواید میزارم، تیرک هیچ مشکلی نداره چمن کاملا سه بعدیه و اما رنگ بندی چمن از دور به نظر من بسیار طبیعیه و بنظر خیلی ها موکتی و مصنوعی هست و من فکر میکنم فقط عادت نیستند
PC Full high
![]()
چهره ی بازیکن در حالت تکل و همچنین در حالت عادی
![]()
به هیچ عنوان اینطور نیست
تنظیمات رو هرچه بیشتر کنید گرافیک بهتر میشه
اما همه ی یوزرها نمیتونند روی 1080 و high و 4x بازی کنند چون حتما نیاز به یک 4 هسته ای نسل جدید هست البته باز هم سلیقه ای هست چون شما رو همین حالت high فول اچدی بازی میکنی خوشت نیومد ولی من که خوشم اومد ولی عکسهای صفحات قبلی برای این حالت گرافیکی نیستند برای حالت low هست
روی low اینطور میشه و روی high هم که عکسهارو تو پست قبلی گذاشتم
کاملا با high متفاوته
تیر دروازه و چمن در low:
![]()
اقا مشکلات بازی(پریدن از بازی بیرون.....) حل شد؟ میشه بگین من میخوام شروع کنم به بازی ویندوز 8 دارم 64 بیت
لاو رو خوب اومدی!
یه چیز رو میدونستی؟
چمن 11 از 12 بهتر بود و 12 از 13 بهتر و 13 از 14 بهتر بود
همه ی اینها از 3d grass فیفا 10 شروع شد که اگر فعال میشد لگ میفتاد و اگر نه چمن افتضاح بود
و اگر اجرا میشد بهترین چمن ممکن رو داشتیم سازنده ها دیدند هیچکس نمیتونه 3d grass رو اجرا کنه
اومدن از 11 چمن رو بهبود بخشیدن اما بهترین سیستم ها هم نمیتونستند فیفارو 60 فریم ثابت داشته باشند
و هر سری از کیفیت چمن کاستند تا فریم به 60 ثابت برسه
دیگه امروز که فیفا 14 باشه کاملا 60 فریم ثابت رو داریم (البته با سخت افزار خوب)
این یعنی یک بازی فوقالعاده نرم و روان
من هر سری سیستم رو ارتقا دادم تا فقط فیفا رو 60 فریم ثابت داشته باشم هیچوقت نشد (تو چندین سیستم دیدم)
اما ایندفعه توی این ورژن شد درواقع حاضرم همه ی ویژگی های گرافیکی رو بدم ولی 60 فریم ثابت رو داشته باشم چون فوتبال مثل بازیهای دیگه نیست که با
افت فریم اعصابت خورد نشه فوتبال بازی لحظه هاست خیلی ها رو دیدم اصلا با افت فریم فیفا مشکل ندارند ولی من خیلی حساسم و دیدم یوزرهای خارجی هم از این افت فریم های خیلی ریز گلایه میکنند
فیفا به این مرحله رسیده و مطمئنم چه نسل جدید چه قدیم دیگه بیخیال این نوع چمن نمیشه تازه دوران خوشی خیلی ها با این فیفای نرم و روون شروع شده یکیش من
به نظر من بهتره یه گزینه ی 3d grass حرفه ای هم مثل فیفا 10 و 9 بزاره تا اونایی که با افت فریم مشکل ندارند این گزینه رو فعال کنند
پ ن: منظورم از فریم همون فریم های محاسباتی نرم افزاری نیست منظورم اون فریم هایی صدم ثانیه ای هست که با چشم و نرم افزار دیده نمیشه و فقط با حرکت توپ و بازیکن حس کرده میشه شاید fraps فیفارو 60 فریم نشون بده ولی این کافی نیست چون برنامه ها روی ثانیه تنظیم شدند و نمیتونند این افت فریم های میکروثانیه ای رو تشخیص بدن
Last edited by rimania; 30-10-2013 at 22:20.
تو Career قدرت بازیکنها رو چجوری باید دید؟
دوست عزیز سیستم من روی High هست
ولی چمن من مثل اینه برای همین میگم مثل موکت میمونه چرا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)