دوستان گرامی من بازی NFSMW رو نصب کردم اما موقع اجرا این ارور رو میده میخواستم بدونم این ارور مربوط به چی میشه درایورها هم همه نصب هستن نمیدونم مشکل از کجاس
به net framework مربوط نمیشه ؟
دوستان گرامی من بازی NFSMW رو نصب کردم اما موقع اجرا این ارور رو میده میخواستم بدونم این ارور مربوط به چی میشه درایورها هم همه نصب هستن نمیدونم مشکل از کجاس
به net framework مربوط نمیشه ؟
Directx نصب نکردین
این سوالات مخصوص انجمن بازی هستش !
من چون z500 دارم صلاح دونستم این مشکل رو اینجا مطرح کنم .(شاید مربوط به درایورها یا ... باشه ) و دوستانی که اطلاعات دارن بتونن کمکم کنن
و این مشکل مربوط به Directx نمیشه اخه ورژن مورد نیاز که توی خود بازی هست رو نصب کردم
و البته رو یه لپ تاپ دیگه هم چک کردم با Directx که تو خود بازی هست ، بازی اجرا شد
![]()
تو انجمن بازی مطرح کنید بهتر جواب میگیرید
این فایل رو میتونید از اینجا دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به احتمال خیلی زیاد برای انتی ویروست هست که فایل dll رو پاک میکنه
معمولا انتی ویروس nod 32 هم زیاد به این جور چیزا گیر میده << من این بازی رو نمیدونم ولی تو چندتا از بازیها مخصوصا بازی PES شبیه این ارور رو میداد >>
یک بار کرک بازی رو تو مسیر بازیت بریز ببین درست میشه !!!
اگر درست شد برو تو انتیویروست و مسیر بازی رو غیر فعال کن بعد دوباره پوشه کرک رو منتقل کن![]()
این دوستمون راست میگن هیچ ربطی به دایرکت ایکس و....
به احتمال زیاد فایلی با فرمت Dll. از پوشه بازی پاک شده تست کنید ببینید مربوط به کرک نیست؟
اگر جواب نداد برین سراغ انجمن مربوط به بازی
دوستان سایت سافتگذر یه نسخه از ویندوز 8 اورجینال مخصوص لپتاپهای جدید لنوو رو سایتش گزاشته من دارم دانلود میکنم به نظر چیز خوبی میاد دوستان در مورد این ویندوز نظر بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چین بنویسید s oftgozar بدون فاصله
دوست عزیز شما در سایت سافت گذر عضو ویژه هستید؟
آره عضو ویژه هستم
ظاهرا نیازی نیست که حتما عضو ویژه باشی. میشه با 900 تومن ناقابل خریدش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)