تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 457 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

بله برای استفاده کنندگان از اینترنت محدود که ساعات خاصی میتونن دانلود کنن این مورد خیلی ضروری هست به نظرم
    اگر روش رو توضیح بدید ممنون میشم
    البته CIS آپدیتهای روزانه بسیار کم حجمی داره.... روزی یکی دو مگابایت.

ولی به هر حال اگر خواستید آپدیت را طوری زمانبنید بکنید که سر ساعت خاصی انجام بشه؛ باید ابتدا یک پروفایل اسکن بسازید و بعد تیک گزینه اپدیت قبل از اسکن را بزنید و بعد هم زمان شروع را مشخص کنید.

قبل از هر کاری ابتدا گزینه آپدیت خودکار را غیر فعال کنید. با فلش مشخص کردم.
    البته یک گزینه برای آپدیت برنامه هم می بینید که خیلی برای این مورد مهم نیست، چون میانگین کومودو هر 3/4 ماه یک اپدیت برای برنام میده.

=====

شروع تنظیم:

وارد قسمت مشخص شده بشوید و یک پروفایل بسازید...

اسم اسکن را مشخص بکنید، مثلا اسکن برای دریافت آپدیت.
    بعد برای اینکه هدفمون اسکن نیست میتونید یک فایل را برای اسکن مشخص کنید تا بعد از اپدیت عملیات اسکن سریع انجام بشه.

مهترین قسمت کار اینجاست:

گزینه " قبل از اسکن، آنتی ویروس آپدیت شود" را فعال کنید.

حالا زمان شروع را مشخص کنید، مثلا در عکسی که میبیند من زمان اجرا را ساعات 1:30 بامداد قرار دادم.

در پایان هم تایید/تایید؛

2. 13 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام

من به یاد ندارم فایروالی نصب شده داشته بودم (چی گفتم!) و فایروال ویندوز هم فعال بوده باشه.....

من 8.1 ندارم.... ولی بالاخره باید فیلتر ترافیک توسط یک فایروال انجام بشه.... اگر کسپر/کومودو/نود/... هست، توسط همان فایروال... مگر اینکه فایروال 8.1 کلا فرق کرده باشه!..... مگر اینکه مایکروسافت و سایر فایروالها با هم ساختن.... بهش میشه گفت تشریک مساعی فایروالی!!
    با عرض پوزش به دلیل جمله بندی غلط من

منظورم از تا حدودی ، این نبود که شریک بشن ( والا دقیقا یادم نیست می خواستم چی بنویسم ! )

منظورم رو پایین جمله با مثال گفتم :

مثلا اگر درست یادم باشه ، Eset Smart Security کلا به فایروال ویندوز اجازه فعالیت نمی ده حتی بعد از غیر فعال سازی Eset . ( اگر درست یادم باشه )

Kaspersky تا زمانی که فایروال خودش فعاله ، نمی زاره تغییراتی توی فایروال ویندوز بدیم ، پس از غیر فعال ساری Kaspersky این امکان وجود داره که فایروال ویندوز رو On/Off کنیم .
    منظورم این بود که بعضی محصولات ، میان بالکل فایروال ویندوز رو غیر فعال می کنن ( مثل Eset . البته اگر اشتباه نکنم )، بعضی دیگه غیر فعال نمی کنن و فقط تا زمانی که فایروال خودشون فعاله ، نمی زارن فایروال ویندوز فعال بشه . ( مثل Kaspersky )

شما سه شو بگیر

حالا جدا از بحث ( منظورم از بحث ، سوتی بود ! ) ، comodo از کدوم نوعشه ؟

4. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

هنوز دو موردی که تقسیم بندی کردید برای من محرز نشده، بنابراین وارد قسمت دوم که کومودو جزو کدوم دسته هست نمیتونم بشم..... ضمن اینکه اصلا شاید این مورد ایراد باشه/ یا نباشه و واقعا همانجوری که شما فرمودید درست باشه.

البته بزودی میرم روی 8.1

6. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستان نسخه جدید کومودو که شامل وب گارد باشه منتشر شده؟
    یکی جواب ما رو بده.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان نسخه جدید کومودو که شامل وب گارد باشه منتشر شده؟
    آخرین نسخه همون 6.3 هست... نسخه جدید نیومده.

باید منتظر نسخه 7 باشیم..... دو روزه یک خبر به دستم رسیده....اما گفتن نگو ما هم نگفتیم...

فقط یک اشاره میکنم=> تصویب شد!

9. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

من به یاد ندارم فایروالی نصب شده داشته بودم (چی گفتم!) و فایروال ویندوز هم فعال بوده باشه.....

من 8.1 ندارم.... ولی بالاخره باید فیلتر ترافیک توسط یک فایروال انجام بشه.... اگر کسپر/کومودو/نود/... هست، توسط همان فایروال... مگر اینکه فایروال 8.1 کلا فرق کرده باشه!..... مگر اینکه مایکروسافت و سایر فایروالها با هم ساختن.... بهش میشه گفت تشریک مساعی فایروالی!!
    من کاسپر نصب کردم مثل تمام نسخه های دیگه ویندوز از xp به بعد با فعال بودن فایروال کاسپر فایروال ویندوز off میشد و با با غیر بودن فایروال کاسپر اتوماتیک فایروال ویندوز فعال میشد(البته بگزیرم که هیکدوم از فایروالها در این دو حالت درست عمل نمیکردن و وظایف رو انجام نمیدادن)

ولی الان با نصب کومودو هم فایروال ویندوز فعال هست و هم فایروال کومودو و هر دو هم وظایف رو کاملا درست انجام میدن

11. 5 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

البته CIS آپدیتهای روزانه بسیار کم حجمی داره.... روزی یکی دو مگابایت.

ولی به هر حال اگر خواستید آپدیت را طوری زمانبنید بکنید که سر ساعت خاصی انجام بشه؛ باید ابتدا یک پروفایل اسکن بسازید و بعد تیک گزینه اپدیت قبل از اسکن را بزنید و بعد هم زمان شروع را مشخص کنید.

قبل از هر کاری ابتدا گزینه آپدیت خودکار را غیر فعال کنید. با فلش مشخص کردم.
    البته یک گزینه برای آپدیت برنامه هم می بینید که خیلی برای این مورد مهم نیست، چون میانگین کومودو هر 3/4 ماه یک اپدیت برای برنام میده.

=====

شروع تنظیم:

وارد قسمت مشخص شده بشوید و یک پروفایل بسازید...

اسم اسکن را مشخص بکنید، مثلا اسکن برای دریافت آپدیت.
    بعد برای اینکه هدفمون اسکن نیست میتونید یک فایل را برای اسکن مشخص کنید تا بعد از اپدیت عملیات اسکن سریع انجام بشه.

مهترین قسمت کار اینجاست:

گزینه " قبل از اسکن، آنتی ویروس آپدیت شود" را فعال کنید.

حالا زمان شروع را مشخص کنید، مثلا در عکسی که میبیند من زمان اجرا را ساعات 1:30 بامداد قرار دادم.

در پایان هم تایید/تایید؛
    خوشمان آمد... زیرکانه بود.....احسنت بر شما با این هوش و ذکاوت.

13. 3 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آخرین نسخه همون 6.3 هست... نسخه جدید نیومده.

باید منتظر نسخه 7 باشیم..... دو روزه یک خبر به دستم رسیده....اما گفتن نگو ما هم نگفتیم...

فقط یک اشاره میکنم=> تصویب شد!
    کمودو نسخه 7 حدودا کی میاد خیلی دوست دارم تستش کنم .میخوام دوباره برگردم به کمودو ولی برای نسخه 7 صبر میکنم

15. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من چند ساله دارم استفاده می کنم ( بجز یک دوره که انتی ویروس رو با فایروال با هم می داد و نمی شد مال شرکت های دیگر رو گرفت.)
    ولی این نسخه 6 قاتل cpu و رم هست ... باسه سیستم قدیمم مجبور شدم یک چیز دیگر نصب کنم روش ( رم 1 گیگ وقتی نصب کردم روش فقط 117 مگ باسم ازاد گذاشت ... خودتون می دونید چه حالی بهم دست داد ) و الان هم یک الترا بوک دارم با رم محدود که کلا موندم چی کار کنم

قضیه این نسخه 7 چیه؟ چون چیزی در این مورد پیدا نکردم

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

کمودو نسخه 7 حدودا کی میاد خیلی دوست دارم تستش کنم .میخوام دوباره برگردم به کمودو ولی برای نسخه 7 صبر میکنم
    دقیقا مشخص نیست...... همه چیز/زمانبندی، روی کاغذ هست.....به هر حال سعی میشه در ابتدای سال 2014 آماده بشه..... قبلش البته نسخه بتا خواهیم داشت... اما مسئله ای که وجود داره اینه که من خیلی دوست دارم یه بتای عمومی منشتر بشه ( نمیدونم چرا کومودو علاقه ای به این کار نداره)..... اگر این مورد عملی بشه احتمالا تا یک ماه دیگه شاهد نسخه 7 هستیم... اگر هم نشد که یه نسخه در اختیار من قرار میگره و سعی میکنم خبر هاشو بزارم.

قضیه این نسخه 7 چیه؟ چون چیزی در این مورد پیدا نکردم
    نگردید، چیزی پیدا نمیکنید .... کل اینترنت را هم بگردید هیچی پیدا نمیکنید..... حتی کاربرهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هیچی نمیدونن... سایتها و فرومهای دیگه که جای خود داره. (البته بجر تاپیک خودمون)

نکته: فقط مسائلی که اینجا مطرح میشه را بچه نرن توی انجمن کومودو و نگن، اینجوری ما ضایع میشیم......
    Last edited by Jadda; 05-11-2013 at 23:23.

18. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •