تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 720 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو خود سایتش که درباره ورژن 5.606 گفته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا ببینید VIERA Connect چخ مزیتی نسبت به VIERA CAST داره.

کلا منظوره پانی از Viera Cast همون Smart خودمونه ولی الان بنا به دلایلی خود پانی اسمشو به منظور مانوس بودن با کاری که انجام میده به Viera Connect تغییر داده و یکسری تغییرات و در اصل گسترش ارتباطات با شبکه های اجتماعیه بیشتر و شبکه های خرید آن لاین برای کسانیکه قسمت سوم نرم افزاراشونو دانلود کرده باشن و برنامه های کاربردی که اضافه شده.....

Worried that the previous title of Viera Cast may be too didactic and restricted, the Japanese TV manufacturer decided to change the name of its internet TV portal to Viera Connect to better resonate with consumers looking for more interaction and personalisation from their internet-enabled television (IETV) sets. As a result, 2011 Panasonic HDTV models will sport the Viera Connect rather than Viera Cast platform
    Besides inheriting existing services like YouTube, Twitter, Skype, Amazon video-on-demand (VoD), Bloomberg, Pandora and Netflix from VieraCast, the Viera Connect platform is further bolstered by new web-connected apps such as Facebook, Hulu Plus, Napster, CinemaNow, Ustream and select catch-up sports broadcasts. Also fresh is the Viera Connect Market store, from which users can download third-party applications to customise their Panasonic flat-screen televisions with even more functionalities

By HDTVTEST

2. 2 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه دوست عزیز ، تا این لحظه تماما ژاپن اصلن و برای نافه ژاپنن .
    مثل Vt20 که اوونم برای نافه ژاپنه .
    پس با خیال راحت میتونی خرید کنیو از جنس اصل لذت ببری ، چیزی که مدتهاست برای اکثر مردم آرزو شده .
    ما اهل کوفه نیستیم ومنتظرنشستیم... ولی اگه گرون باشه همون st30 رومیگیرمو خودمو خلاص میکنم.

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتفاقا منم هرجا رفتم که 3d ی St30 رو ببینم همه جا یه گیری داشت . یکی میگفت کابلش وصل نیست !!! یکی میگفت عینکش دمه دست نیست !!! یکی دیگه میگفت عینکاش هنوز توو Pack ه و بازش نکردیم !!!!! و نهایتا همشون میگن کیفیتش عین Vt20 میمونه .......حالا بیا 3Dی Vt20 رو ببین چقدر خوبههههههههه مثل همن!!!!!!!!!!!!!!!!
    همینجورش هم به من گفتن!!! امیدوارم اینجور نباشه چون شاید بخاطر گرونی vt30 همینو گرفتم

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

جدا از صحبت های فروشنده ها اکثر فروم های معتبر خارجی هم سه بعدی مدل های gt30 , vt30 , st30 رو در یک سطح می دونن البته بعضی ها هم برتری خیلی کمی به vt30 میدن که به نظر می رسه جنبه روانی و تبلیغاتی داره و چون vt30 سری high end هست این مساله عنوان می شه
    در کل پاناسونیک در زمینه سه بعدی و عمق زیاد تصاویر و کراس تاک بسیار کم نسبت به سازنده های دیگه معروف هست و از این بابت جای نگرانی نیست
    البته اگه ,3d vt20,vt30 از st30 بهتر باشه هم نباید تعجب کرد

5. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام . من می خواستم مدل vt30 بخرم کسی راهنمایی می کنه ؟

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

آیا مدل آمریکایی رو میشه از جایی پیدا کرد
    از بانه و یا شاید از جنوب کشور

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام . من می خواستم مدل vt30 بخرم کسی راهنمایی می کنه ؟

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

آیا مدل آمریکایی رو میشه از جایی پیدا کرد
    از بانه و یا شاید از جنوب کشور
    مدل آمریکایی رو اگه از جایی هم گیر بیاری به دردت نمیخوره واسه اینکه سیستم تیونراش ntsc یه به پال خاورمیانه نمیخوره برقش 110 ولته دردسر زیاد داره.

8. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تنظيمات پيشرفته وگاما احتمالا وقتي فعاله كه كابل تيوي بهش وصل باشه و اين امكان برايورودي hdmi وجودنداره

10. این کاربر از MZA_7960 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت bahamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

VT30 رسمی توسط نمایندگی با گارانتی هنوز وارد نشده، من از فروشگاه خیابان شریعتی پرسیدم گفت شاید ۲ - ۳ هفته دیگه بیاد که من بعید میدونم اگه قرار بود بیاد با اطمینان بیشتر می گفت، فروشنده هم هی میگفت VT30 با VT20 هیچ فرقی نداره بیا اینو بخر، من فکر می کنم منتظرن همه VT20ها رو رد کنن بعد بیارن
    تازه با این حالت معلوم نیست چند می خوان قیمت بگذارن،

12. 2 کاربر از bahamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به دادم برسید کسی شماره ای از شیراز یا بندر گناوه نداره که فروشنده vt30باشه خواهش میکنم کسی اگه داره بهم پیام بده
    شماره تلفن گناوه
    07723223158

14. 2 کاربر از delmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nasserj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

16. این کاربر از nasserj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

طبق مطالعاتم ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس تو تنظیماتشون (A/V Setting) گزینه 50Hz و 60Hz هست ولی VU+ ها بجاش PAL و NTSC دارند.
    اکثر رسیورها مثل VU+ گزینه PAL و NTSC دارند.
    سیستم PAL میشه 50Hz و NTSC میشه 60HZ.
    حالا من شک کردم که PAL و NTSC دقیقا کار 50Hz و 60Hz ر.س.ی.و.ر.های دریم باکس رو انجام میده؟ و مشکل Flicker تلویزیونهای پاناسونیک رو حل میکنه.
    دوستان پاناسونیک دار که ترجیحاً VU+ دارید بی زحمت لطف کنید سیستم ر.س.ی.و.ر رو NTSC بزارید. با دکمه Info تلویزیون یا روشهای دیگه ببینید خروجی 60Hz میده؟

پاسخ این سوال برای من و سایر دوستانی که میخوان پلاسما پاناسونیک بخرن و خروجی 60Hz کیفیت بهتری براشون داره خیلی مهم هست.

18. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •