تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 328 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یادش بخیر یه زمانی رونالدو نازاریو رو داشتیم قاتل تک به تک. الان دو به تک رو می زنیم بیرون...وای که من یاد خودخواهی اوزیل می افتم آتیش میگیرم...یه فصلمون نابود شد
    راست ميگي عجب تيمي بود!به اون ميگفتن كهكشاني!!در مورد مورينيو هم فكر نكنم خيلي سنگين باشه رفتنش!!مربي به اسم ادا و

اطفار نيست!!ديگه چقدر فرصت ميخواد يك مربي؟!تنها اقبالش گرفتن قهرماني از دست بارسا بود با بنيتس عوضش كنن يه چيزي هم

روش بدن(شوخي)

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

خب منم حرفم همینه الان که لوپز خوب کار کرده همه دارن میزنن تو سر کاسیاس خواهشا اینقدر فراموشکار نباشیم لوپز 1% سیوهای کاسیاسم انجام نداده
    مورینیو هم اره احتمال رفتنش خیلی خیلی زیاده امام من هنوز کمی امید دارم خدا رو چه دیدی شاید مجاب شد که بمونه اخه برای خوزه هم افت داره که بدون قهرمانی اروپا از رئال بره

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خب منم حرفم همینه الان که لوپز خوب کار کرده همه دارن میزنن تو سر کاسیاس خواهشا اینقدر فراموشکار نباشیم لوپز 1% سیوهای کاسیاسم انجام نداده
    مورینیو هم اره احتمال رفتنش خیلی خیلی زیاده امام من هنوز کمی امید دارم خدا رو چه دیدی شاید مجاب شد که بمونه اخه برای خوزه هم افت داره که بدون قهرمانی اروپا از رئال بره
    نه بحث لوپز و کاسیاس نیست. من میگم کاسیاس در اوج آمادگی باشه٬ بهترین بازیها رو هم داشته باشه٬ بخواد واسه مربی شاخ بازی در بیاره باید تنبیه بشه.
    کاسیاس هرچی داره از رئال داره...انصاف نیست بخاطر تیم ملی مسخرشون یا چندتا رفیق بارسایی تیم رو وارد حاشیه کنه. امیدوارم این مسخره بازی ها باعث نشه کاسیاس یا کس دیگه ای رو از دست بدیم.
    در مورد سیو های لوپز هم کم لطفی می کنی..

4. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به یاد مهاجم استثنایی نه چندان دور رئال مادرید

6. 9 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

چند روز پيش يه ويدئو از شبكه ورزش ديدم در مورد اختلافات مورينيو و كاسياس. قضيه از اين قراره كه قبل بازى با بتيس مورينيو و بقيه بازيكناى رئال توى راهروى منتهى به زمين داشتن صحبت ميكردن و آماده ورود به زمين ميشدن. يه لحظه مورينيو تصميم گرفت برگرده بره عقب كه متوجه ميشه كاسياس داره از اون طرف راهرو مياد. به محض ديدن كاسياس راهش رو كج ميكنه و زل ميزنه به در و ديوار راهرو و در همون حالت ميمونه تا كاسياس بياد رد بشه! كاسياس هم با بازيكنا خوش و بش ميكنه و بى توجه به مورينيو، ميره به سمت زمين! اين راه كج كردن به اندازه اى واضح بود كه عمق اختلافات اين دو نفر رو به همه نشون بده! وقتى به اين اختلافات، شايعات راجع به بازگشت مورينيو به چلسى كه سراسر نت رو فرا گرفته اضافه كنيم؛ اينطور به نظر مياد كه واقعا داره از رئال ميره. چون واقعا جمع و جور كردن اين اختلافات كار سختيه. حالا اگه مورينيو هم بره ديگه مربى بزرگى توى لاليگا نداريم! با رفتن گوارديولا و مورينيو ، از اعتبار لاليگا كم ميشه و از اون طرف اعتبار بوندس ليگا و پريمر ليگ قطعا بيشتر خواهد شد. هر چند خيلى با برخورد هاى مورينيو حال نميكنم ولى شايد بهتر بود كه در رئال ميموند. نكته جالب اينه كه اگه مورينيو به چلسى بره، به احتمال زياد اولين بازيش، سوپركاپ اروپا در مقابل بايرن پپ گوارديولاست.

8. 4 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این خبری که گذاشته بودن که مدیر اجرایی باشگاه رئال مادرید گفته هیگواین اخر فصل از رئال جدا میشه فعلن تکلیف اینکه خوزه فصل بعد توی رئال بمونه یا کسی دیگه جاش بیاد معلوم نشده اینا پس چجوری برای خودشون میگن هیگواین از تیم جدا میشه اگه رئال بتونه کاوانی جذب کنه خیلی عالی میشه خیلی مهاجم تاپی هستش همه تیمهای اروپایی برای خریدش دارن سر و دست میشکنن

10. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مورینیو اعتراف کرد که پیش از این هم به دنبال خرید دیه گو لوپس بود اما از این کار منصرف شد؛ تصمیمی که اکنون از آن پشیمان است
    سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، از اینکه دیه گو لوپس را زودتر از این به خدمت نگرفته بود، ابراز تاسف کرد.
    این دروازه بان 31 ساله در ژانویه گذشته به رئال پیوست تا جای خالی ایکر کاسیاس مصدوم را پر کند و از آن زمان به دروازه بان شماره یک رئالی ها تبدیل شد.
    مورینیو اعتراف کرد که پیش از این هم به دنبال خرید دیه گو لوپس بود اما از این کار منصرف شد؛ تصمیمی که اکنون از آن پشیمان است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر به گذشته برمی گشتم، کاری بود که در این سه سال طوری دیگری انجام می دادم؟ باید دیه گو لوپس را بعد از سال اول حضورم به اینجا می آوردم. ما برای خرید او کار زیادی انجام ندادیم. واقعا حیف شد."
    آقای خاص سپس در مورد آینده اش در رئال صحبت کرد و تاکید کرد که هنوز در این مورد تصمیم نهایی را نگرفته است.
    " من تنها می توانم تایید کنم که در پایان فصل جلسه ای با رئیس پرس و خوسه آنخل سانچس خواهم داشت. به اطراف تان نگاه می کنید و می بینید همه در حال جابجایی هستند. صحبت هایی در مورد آینده آنچلوتی در پاری سن ژرمن وجود دارد؛ بایرن مربی اش را تغییر داده، منچسترسیتی، چلسی و جاهای دیگر؛ همه جا شایعاتی شنیده می شود. بعضی تغییرات اتفاق می افتند و بعضی دیگر هم فقط شایعه است."
    مورینیو همچنین در مورد عملکرد بارسا در چند فصل اخیر صحبت کرد و آنها را بهترین تیم 30-20 سال آینده نامید.
    " شکستن برتری بارسا در سطح بین المللی یک افتخار است. من این کار را با اینتر انجام دادم. آنها همچنان تیم فوق العاده ای هستند؛ شاید بهترین تیم 30-20 سال اخیر.
    آنها در مدت اخیر نتایج بدی داشتند، نتایجی شوکه کننده و در چشم همه به تیمی بد تبدیل شده اند."
    مورینیو در مورد آینده رونالدو نیز صحبت کرد و اظهار امیدواری کرد که هموطنش برای مدت ها در رئال بماند.
    " امیدوارم رونالدو و رئال برای مدتی طولانی در کنار هم بمانند. او باید برای خودش و باشگاه تصمیم گیری کند. او در ابتدای فصل از بودن در اینجا راضی نبود اما اکنون راضی است. او 100 درصد روی بازی های رئال تمرکز دارد."

12. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

این خبر بالا الان یعنی چی ؟؟

یعنی اگه از اول لوپز رو میخرید کاسیاس رو میذاشت رو نیمکت یا منظورش اینه باید زودتر لوپز رو میخرید تا دروازه بان دومی خوبی داشته باشه ؟؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این مربی پرتغالی با چهار تیم در چهار کشور مختلف توانست قهرمان لیگ شود و یکی از سه مربی ای است که توانسته با دو تیم مختلف، قهرمانی در چمپیونزلیگ را تجربه کند
    سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، معتقد است که در مورد عملکرد او در رئال باید براساس دستاوردهایش قضاوت شود، نه ناکامی اش در رقابت های چمپیونزلیگ.
    این مربی پرتغالی با چهار تیم در چهار کشور مختلف توانست قهرمان لیگ شود و یکی از سه مربی ای است که توانسته با دو تیم مختلف، قهرمانی در چمپیونزلیگ را تجربه کند. او همچنین فصل گذشته رکورد کسب امتیاز و گل زده در لالیگا را شکست.
    اما نتوانست با رئال قهرمانی در چمپیونزلیگ را جشن بگیرد تا منتقدانش دوران حضور او در برنابئو را ناکام بدانند.
    آقای خاص در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من همیشه امیدوارم که یک آدم باهوش سوالی از من بپرسد که نیاز به یک برگ کاغذ داشته باشد.
    رکورد امتیاز لیگ در اختیار من است. من با رئال سه بار به فینال چمپیونزلیگ رسیدم که البته شخصا من را راضی نکرده است. اما نمی توانم بگویم که این دستاورد آسان بود زیرا 18 مربی قبلی در 21 سال، تنها 5 بار با رئال به نیمه نهایی چمپیونزلیگ رسیدند.
    اما با سه حضور در نیمه نهایی چمپیونزلیگ در سه فصل، این مورینیو است که آدم بده است.
    کار من باید براساس آنچه به دست آوردم، ارزش گذاری شود . این تقصیر خودم است زیرا من جام های زیادی به دست آوردم و این انتظارات را زیاد کرد.
    شما روزنامه نگاران می خواهید نام من را حذف کنید اما نمی توانید؛ زیرا تیم من بود که با 101 امتیاز قهرمان لالیگا شود. رئال 20 سال قهرمان لالیگا نشده بود اما ما توانستیم آن را ببریم. رکورد 100 امتیاز و 121 گل مال من است. این را نمی تواند حذف کرد. البته این باعث غرور من نمی شود."
    گفته می شود دوران حضور مورینیو در رئال در پایان فصل به انتها می رسد و او در تابستان پیش رو راهی چلسی خواهد شد.

==>اشتباه در ترجمه سایت گل! "من با رئال سه بار به نیمه نهایی چمپیونزلیگ رسیدم"

15. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یعنی اگه از اول لوپز رو میخرید کاسیاس رو میذاشت رو نیمکت یا منظورش اینه باید زودتر لوپز رو میخرید تا دروازه بان دومی خوبی داشته باشه ؟؟
    مشخصه منظورش!
    داره از لوپز تعریف میکنه..
    میگه اونقدر خوبه که پشیمون شدم چرا قبلا که سمتش رفتم، اونقدر که باید تلاش نکردم تا بگیرمش...
    ربطی به فیکس و اینا نداره...
    سریع حاشیه‌ش نکنیم!

17. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •