تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 396 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یکی پیدا نشد جواب سوال من رو بده ؟! ملیت بازیکنها رو برای دعوت به تیم ملی چطوری میشه تغییر داد ؟ منظور سایت پردیس از این جمله این بوده که باید رفت تو EDIT ? یا گزینه ای داره تو Career مد ؟
    روی PC بازی میکنید این همه حرص کرش میخورید ؟!
    خب روی کنسول بازی کردن همین مزیت هارو داره دیگه خیلی راحت صفا میکنه آدم !
    راستی به هیچ کدوم از این باگهایی که گفتید چرا من برنخوردم ؟!؟!؟!
    CPU هم که اصلا مال این حرفها نیست بخواد خفن باشه ! من یکی با اینکه از PES متنفرم و به نظرم یک جک به تمام معناست در برابر فیفا اما خب دارم کم کم میرم PES بخرم بس که فیفا تکراری شد تو این مدتی که اومد همش بازی کردم ! آنلاین هم نمیدونم چطور میشه بازی کرد فکر کنم با ایکس باکس دنگ و فنگ GOLD CARD اینا داره درسته !؟!؟؟!؟!؟!!!
    با نوارا تو دسته B ایتالیا رو Legendary رو تایم 4 دقیقه خیلی راحت 16 برد پشت سر هم آوردم دیگه دیدم اینطوری نمیشه بیخیال شدم !
    نمیدونم چرا با CPU انقدر مشکل دارید ؟ خیلی مشخص بازی میکنه که !!
    شایدم من از فیفا 09 همش دارم بازی میکنم قلقش دستم اومده .... نمیدونم
    راستش رو بخوای من تو این مدت که انجمن رو دیدم ندیدم کسی بگه روی لنجدری همه رو راحت شکست داده و قهرمان بشه شما رو نمیدونم چطوری میگی فیفا اینقدر ساده و بی فکر بازی میکنه که دستش رو میخونی و همه رو میبری
    من که به شخصه داره باورم میشه هر وقت میبرم خود سی پی یو میزاره ببرم و هر وقت هم بخواد میتونه تو 2 دقیقه نتیجه رو بر گردونه و ببره پس تو کل بازی فقط دفاع رو من میتونم انجام بدم و بقیه رو کامپیوتر پیش بینی میکنه و من بوقم

2. 2 کاربر از sabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دوستان تا حالا کسی این حسی که من توی بعضی بازی ها دارم رو داشته ؟

توی بعضی بازی ها حس میکنم سرعت بازی کمتر میشه واسه تیم من . اعم از سرعت عکس العمل بازیکنها ، سرعت بازی سازی ، سرعت پاس ها ، شوتها و دویدن ها . کلا بازیکنها به قول معروف لش میشن و به زور حرکت میکنن . این حالت رو فقط توی بعضی بازیها حس میکنم و به شدت توی بازیم تاثیر داره . مثلا توی کریر سه تا بازی پشت سر هم میکنم اما بازی دومی این حالت رو داره .

کسی تا حالا همچین تجربه ای داشته ؟
    منم تقریبا اینو تجربه کردم. البته بیشتر مواقعی برام اینجوری میشه که هوا بارونیه و فکر کنم از قصد اینجوری میشه
    بعضی وقتا اعصاب خورد کن هم هست

در ضمن برای شماها هم تعداد بازی هایی که هوا بارونیه زیاد از حده؟! مخصوصا نیم فصل دوم اینجوری میشه
    درسته که تو واقعیت هم بازی تو هوای بارونی هست ولی نه دیگه تا این حد
    تو رم همش داره بارن میاد !

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

منم تقریبا اینو تجربه کردم. البته بیشتر مواقعی برام اینجوری میشه که هوا بارونیه و فکر کنم از قصد اینجوری میشه

در ضمن برای شماها هم تعداد بازی هایی که هوا بارونیه زیاد از حده؟! مخصوصا نیم فصل دوم اینجوری میشه
    من اتفاقا تو بارون بهتر بازی میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لامصب چقد خوبه این یووه... World Class همه رو با اختلاف 2-3 تا میزنه راحت

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به وفور. یه جورایی کل بازی مثل 10 دقیقه پایانی بازیایی که توشون جلو افتادی و cpu به زور بهت گل میزنه میشه.
    یکی از قوانین فیفا اینه که به cpu احترام بذار. وقتی تصمیمشو گرفته بهت گل بزنه خیلی سعی نکن جلوشو بگیری، چون وحشی تر میشه و بیشتر بهت گل میزنه. همینطور وقتی میبینی cpu ضعیف بازی میکنه و میتونی راحت بهش گل بزنی، تحقیرش نکن چون بدجوری از خجالتت در میاد.
    واقعا همینه . یعنی ممکنه حتی توی چندتا بازی بهت اجازه بده که ببری و پر گل هم ببری اما بازی های بعدی از خجالتت در میاد .
    الان مثلا من ساعت 9 شب اومدم سه تا بازی کریر زدم که یکیش 3-1 یکیش 6-3 و یکیش 3-2 بردم همه رو (این اخریه بازی رفت فینال کوپا دلری با رئال بود)
    حالا ساعت 11 شب اومدم سه تا بازی کنم . بازی اول بازی برگشت با رئال بود که 2-1 باختم منتهی قهرمان شدم . بازی دوم 5-4 بردم و بازی بعد رو 1-1 مساوی شد . واقعا اگه شانس نمیاوردم راحت بالای 4 و 5 تا رو توی این سه تا بازی میشد بخورم .
    به حدی فشار اورده بود توی این سه تا بازی که توی 3 تا بازی قبل به هیچ همچین بازی ای ندیدم . ی لحظه شک کردم که این اوساسوناست که داره منو میزنه یا رئاله . حرکاتی با توپ میکردن که من با بازیکنهای حرفه ای هم نمیتونم . چنان مسی رو توی بازی مارک کرده بودن دو نفری که نگو .
    یعنی کاملا غیر قابل پیش بینی بازی میکنه cpu . نمیدونم چه الگوریتمی به کار میبره خداییش . یه جا توی نت یه مطلب دیدم راجع به random gameplay ای که فیفا داره . نمیدونم دقیقا کلی کد گذاشته بود ولی به طور کلی گفته بود که فیفا از یه الگوریتمی استفاده میکنه که هر بار یه نوع بازی انجام میده و به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست . به هیچ وجه تو کتم نمیره کسایی که میگن راحت دست cpu رو میخونن و واسشون تکراری شده .
    هر چند من اگه بتونم هم دستش رو بخونم که میخواد چه کار کنه نمیتونم جلوش رو بگیرم . چون اگه بخواد میزنه و اگه نخواد نمیزنه .

راستش رو بخوای من تو این مدت که انجمن رو دیدم ندیدم کسی بگه روی لنجدری همه رو راحت شکست داده و قهرمان بشه شما رو نمیدونم چطوری میگی فیفا اینقدر ساده و بی فکر بازی میکنه که دستش رو میخونی و همه رو میبری
    من که به شخصه داره باورم میشه هر وقت میبرم خود سی پی یو میزاره ببرم و هر وقت هم بخواد میتونه تو 2 دقیقه نتیجه رو بر گردونه و ببره پس تو کل بازی فقط دفاع رو من میتونم انجام بدم و بقیه رو کامپیوتر پیش بینی میکنه و من بوقم
    در واقع نکته اصلی اینجاست که شما داری فقط یک بازیکن رو کنترل میکنی و بقیه بازیکنها رو cpu . cpu هم مثلا با توجه به تاکتیک و فرمیشن تیمت اونا رو کنترل میکنه . یعنی مثلا کاملا به حرفت گوش میده و به نفعت داره کار میکنه .
    توی تاکتیک هام گذاشتم که مدافعا زیاد جلو نیان و توی زمین خودی فقط دفاع کنن . توی فرمیشن هم گذاشتم که مثلا پیکه به هیچ وجه توی حمله نیاد و به شدت توی دفاع کار کنه . اما چی ؟ باز هم موقع حمله میکشه جلو .
    یا توی تاکتیک موقع بازی سازی گذاشتم crossing = 1 . یعنی به هیچ وجه نمیخوام سانتر کنم . اما با اینکه حتی بازیکن گوشه ندارم اما بازیکن ها میرن گوشه و پاس میخوان که سانتر کنن . مهاجمی مثل مسی هم برای سانتر جای گیری میکنه نه برای پاس توی عمق .
    کلا همه تیمت رو داره cpu کنترل میکنه . کنترل بازیکنات داره از طریق cpu به بازیکنهات الحاق میشه . بعد cpu چجوری میشه که غافلگیر بشه . شما تکل بزنی قبل اینکه بازیکنت تکل رو انجام بده cpu به بازیکن خودش میگه جاخالی بده بعد به بازیکن شما میگه .

اره همینجوریه واسه ما . از نیم فصل به بعد اینطوری میشه .

یه نکته بدی توی بازی هست . موقعی که با تیمی میخوای بازی کنی اول بازی لحظاتی از بازی های قبلت با اون تیم رو نشون میده . جالب اینجاست که رئال تازه اومده بود گومز رو خریده بود . بعد باهاش که بازی کردم توی اون صحنه ها گومز رو نشون داد . واقعا سوتی بدیه که باید درست بشه .

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شاید داره فیفا12 بازی میکنه!

خود CPU با بازی تو کاری نداره CPU مثلا میخواد شبیه سازی هوش انسان رو کنه و بعضی مواقع ضعیف ظاهر میشه بعضی مواقع مثل انسان تاکتیک های اشتباهی رو دستور میده و ما احساس میکنیم CPU راه اومده با ما! در حالیکه اینطور نیست مثل اینکه CPU هم قراره اشتباهاتی داشته باشه!
    گفته شد CPU در ده دقیقه اخر کارو یکسره میکنه خب هیمنطوره CPU وقتی عقبه مجبوره هجومی بازی کنه مگه در واقعیت اینطور نیست؟ ما هم باید تاکتیک رو تغییر بدیم ضد حمله بزنیم یا دفاع چند لایه ای کنیم لجند که نمیتونه بایسته و ببینه ما جلوییم و کاری نکنه
    ما یکسره با یه سیستم بازی میکنیم من که به شخصه حال منو رفتن ندارم تا با CPU شطرنج بازی کنم پس محکوم به شکست هستم
    فرضیه تقلب تنها زمانی میتونه درست باشه که مثلا سرعت یا مارکینگ یا غیره CPU بره بالا در حالیکه اینطور نیست CPU تاکتیکی مارو شکست میده طاقت شکست رو داشته باشیم

8. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واقعا؟

من دان کردم اما نمیدونم کجا بریزم !
    فایل رو در فولدر DB بریزین و از نرم افزار fifa13 i68 regenerator استفاده کنین.

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

فایل رو در فولدر DB بریزین و از نرم افزار fifa13 i68 regenerator استفاده کنین.
    lمیشه یه خورده راجب کارکردن با این نرم افزار توضیح بدین ...لامصب زبانشم EN نیس هیچکاری نمیتونم بکنم !

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اول از همه توی فولدر Game یک پوشه با نام DB ایجاد کنید و این فایلی که دانلود کردین رو توی اون کپی کنین.
    نرم افزار رو اجرا کنید و روی پرچم اتالیا کلیک کنید تا زبانش انگلیسی بشه . بعد روی صفحه اصلی نرم افزار کلیک راست کنید و گزینه Set current working folder رو انتخاب کنید و فولدر اصلی فیفا 13 رو به اون معرفی کنین.
    در آخر بر روی Go کلیک کنید .

13. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شاید داره فیفا12 بازی میکنه!

خود CPU با بازی تو کاری نداره CPU مثلا میخواد شبیه سازی هوش انسان رو کنه و بعضی مواقع ضعیف ظاهر میشه بعضی مواقع مثل انسان تاکتیک های اشتباهی رو دستور میده و ما احساس میکنیم CPU راه اومده با ما! در حالیکه اینطور نیست مثل اینکه CPU هم قراره اشتباهاتی داشته باشه!
    گفته شد CPU در ده دقیقه اخر کارو یکسره میکنه خب هیمنطوره CPU وقتی عقبه مجبوره هجومی بازی کنه مگه در واقعیت اینطور نیست؟ ما هم باید تاکتیک رو تغییر بدیم ضد حمله بزنیم یا دفاع چند لایه ای کنیم لجند که نمیتونه بایسته و ببینه ما جلوییم و کاری نکنه
    ما یکسره با یه سیستم بازی میکنیم من که به شخصه حال منو رفتن ندارم تا با CPU شطرنج بازی کنم پس محکوم به شکست هستم
    فرضیه تقلب تنها زمانی میتونه درست باشه که مثلا سرعت یا مارکینگ یا غیره CPU بره بالا در حالیکه اینطور نیست CPU تاکتیکی مارو شکست میده طاقت شکست رو داشته باشیم
    خداییش این دیگه از اون حرفا بود . لااقل من یکی که اینجا مطمئنم cpu به هیچ وجه باهوش نیست و تاکتیک حالیش نیست . تیمی که تنها با یک فرمیشن تو کل بازی بره جلو چطور باهوشه ؟ موقع بازی فرمیشن cpu رو نگاه کن به هیچ وجه تغییرش نمیده .
    بر فرض هم باهوش باشه . چرا چندتا بازی خنگ میشه بعد چندتا بازی باهوش میشه پس ؟ من که اینهمه وسط بازی ترکیب عوض میکنم و تاکتیک و ... و حتی وقت میزارم واسه custom tactic اگه cpu بخواد راحت منو میبره .

نه . مشکل اینجاست که cpu توی بازی تو دست میبره و خرابش میکنه . شما اگه تونستی روی منوال بازی کنی و cpu به هیج وجه کمکت نکنه اونوقت میفهمی که بازی واقعی چیه . منتهی منوال واقعا سخته و امکانش نیست بشه روی این درجه سختی منوال بازی کرد .
    (همین الان یه فکری به سرم زد که بزنم تو کار منوال و از سختی semi pro شروع کنم تا لذت فوتبال واقعی رو بچشم و حرفه ای تر که شدم برم تو کار ورلد کلاس) هر چند همینجوریش 11 نفر تیم رو cpu داره هدایت میکنه .

یکی نیست بگه اخه ما داریم در انٍ واحد 1/22 بازیکنها رو کنترل میکنیم و بقیه رو cpu . چطوری ممکنه که Cpu به ضرر خودش کار کنه .
    Last edited by Gregar; 01-11-2012 at 11:15.

15. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •