چون اینو گفتی و گذاشتی تازه تو پرانتز نمیزارم در بری !
چرا افتضاح بود!؟
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
چون اینو گفتی و گذاشتی تازه تو پرانتز نمیزارم در بری !
چرا افتضاح بود!؟
یه خبر خوب ( احتمالا تکراری ! )
Norton v21 beta از Windows 8.1 پشتیبانی می کنه ( Antivirus , internet security , 360 edition )
یه آپدیت هم است که به زودی پایدار میشه که سازگاری با 8.1 بیشتر میشه
دلیل:-7ماه نود32 داشتم حدوداً 7و8 بار سیستم ویروسی شد تا اونجایی که دیگه سیستمم بالا نیومد. اونقدر ناراحت شدم که.ویندوز رو عوض کردم...
اول نورتون 2014 نصب کردم بدون آپدیت زدم اسکن(3تا ترو جان و2تا ورم و چند تاهم ویروس دیگه پیدا کرد)من حتی یدونه کرک هم رو سیستمم ندارم.قبل از نود هم کاسپر2013 و ...روهم داشتم.رفتم تو سایت av -test دیدم نود----------.ولی انصافا نورتون 2014 خیییلی خوبه.آنتی ویروسشو داشتم امروز اینترنت سکیوریتی رو نصب کردم خیییلی خوبه.ولی انصافا من با کسپر هم 1بار هم ویروسی نشدم.
اینم مدرک رسمی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از تمامی دوستان....![]()
دوست عزیز هیچ وقت این نتایج تست ها ملاک برتری نبوده و نخواهد بود . فقط جنبه کل کل بین شرکت های امنیتی دارند
البته عوامل تجاری هم توی نتایج دخیله اگر همین نتایج AV-test رو با AV-Comparatives مقایسه کنین می بینین بعضی جاها دارن یه جورایی واسه آنتی ویروس خاصی طرفداری می کنن و نتایج رو طوری نشون می دن که برای شرکت های خاصی تبلیغ بشهبماند .
اگر قرار بود روی این نتایج حساب بشه ، Eset با 80 تا Certificate در VB100 اوله رکوردی زده که حالا حالاها کسی بهش نمی رسه .
توجه نکنین به این چیزا . اولین ملاک راحتی خودتون باشه . این نتایج فقط و فقط گمراه کننده و واسه اینه که شما ترغیب بشید محصول خاصی رو بخرید .
به هر حال بازاره دیگه واسه 1 قرون 2زار بیشتر هم دیگرو زیر سوال می برن بدتر از ایناشم انجام می دن /
من خیلی حرف ها دارم ولی منظورم یک جمله میکنم و میگم :
شما در استفاده صحیح از نود32 غفلت کردی!
نمی دونم ولی منو راضی نکرد.منظور از استفاده صحیح چیه؟؟؟مگه وب گردی و ویروسی شدن با eset smart security 6 عادیه؟؟دوستام هم این مشکل رو دارند.
اول از همه بگم که منظور من این نیست که دوباره برید نود32 نصب کنید!{جدی میگم}
فقط دفاع از این محصوله یا به نحوی دفاع از انتخاب شاید غلت خودم یا کلا اون هایی که نود دارند و مشکلی ندارند با هاش هستش!
اول این که انتی ویروس آپدیت باشه هم از لحاظ دیتابیس و هم از لحاظ ورژن!!
به نظرم همین یک مورد که میشه گفت مهم ترین مورد در استفاده از یک انتی ویروس هستش رو شما درش غفلت کردی!
مرورگتون چیه؟{یعنی چی اون موقع استفاده میکردید و چه ورژنی}
و یک چیز مهم دیگه یادم رفت بگم که هیچ موقع امنیت 100 نمیشه!
ممنون دوست عزیز...من 100% اوقات با گوگل کروم(آخرین نسخه) کار میکنم.و آنتی من هم همیشه آپدیت بود...(هر روز)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)