تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 602 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه 2hamidpeyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی ممنون رفیق فقط یه کم بیشتر راهنمایی کن: هدفون بیر رو ازکجا وچه مدلشو بگیرم؟ فروش اینترنتی اگه نداره فروشگاهش کجاست. من خودم هم روی نیمه بازها نظر دارم چون به پرده گوش فشار کمتری میاره ولی خوب نشت صوتی داره وباید تونگهداریش دقت بشه تاخاک نگیره و....
    من کیفیت ساخت هم برام مهمه وبا چیزای پلاستیکی خیلی حال نمی کنم و واقعا اگرخوش ساخت باشه لذت می برم از نگاه کردنش پس لطفا اینم مدنظر باشه چون از رو عکس نمیشه کیفیت رو ۱۰۰٪ فهمید. ضمناسهایزر hd598 رویوهای بدی نداشت ولی چیزی که من دیدم فقط جک بزرگ داشت وقاعدتا فقط به دستگاهای بزرگ میشه وصلش کرد ؟ خوب شدگفتی من فکر می کردم جنس بدنش بهتره! واقعا ازروی عکسهاخیلی گول زننده است.
    اگر ۲۵۰اهم پیشنهاد میشه لطفا آمپ پرتابل هم پیشنهاد بشه چون من آمپ وبلندگوها رو با چنگ ودندون نگه داشتم که عیال شوتشون نکنه! پس نمی تونم زیاد اینور انورش بکنم! توسایت چاره Fiioمدلهای E1-e3وE6 هست که E1 با آیفون مچ میشه ، البته آیفون وآیپد دارم ولی خوب مولتی باشه بهتره، تو ریویوها از E5 که ارزونتره بیشتر تعریف شده بود! لطفا نظر بدید ومطمئنا بنده تصمیم گیرنده ام وکسی را سرزنش نخواهم کرد.
    من کاربر معمولیم با ۵۱ سال سن وضمنا اگه ممکنه سورس مزیک Flacوباکیفیت بخصوص ایرانی وسنتی بهم معرفی کنیدچون خارجی شورسش زیاده. لطفا منو به فروم دیگه پاس ندید چون سنم بالاست واستهلاک بالا میره!!!
    تو یه سایت هدفون Soul SL150 طرف گذاشته ومیگه اوریجنال ودر حدنو وقیمت گذاشته ۵۰۰ تومن وفکر کنم تا ۴۰۰ بده. البته قبل پرداخت میشه چکش کرد که مشخصات با اونچه گفته شده بخونه. نظرتون چیه؟ ریویی که من دیدم ۴ از ۵ گرفته بود ولی تعدادنظرات کم بود.
    ضمنا اینکه می گن می تونين از سایت بغلی بخرین یعنی چه!! مگه اسم آوردنش ممنوعه؟؟
    ارادتمند همگی.
    Last edited by 2hamidpeyk; 24-04-2013 at 23:05.

2. 2 کاربر از 2hamidpeyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام . من می خواستم هدفون BeyerDynamic DT 770 M رو بگیرم یا یه هدفون حداکثر یک م والبته کمتر بهتر.

بندرهستم وامکان تست ندارم البته مدل M رو انتخاب کردم چون مقامتش ۸۰ اهمه وپرو ۲۵۰ والبته حدود هشتادتومن هم گرونتر از پرو هست یعنی ۹۰۰ تومن.
    می خوام کیفیت خوبی داشته باشه وباس متوسط. پاپ وسنتی گوش می کنم والبته پسرم هم که به وسایلم ناخونک میزنه و....
    این مدلو گفتم شاید بهتره چون بدون آمپ هم جواب میده وبا آمپ صدالبته بهتر ولی محدود به آمپ نیست. البته آمپ کنوود دارم که از انباری کشیدم بیرون با یه جفت بلندگو ۶۰ وات پایونیر!! ولی خوب بیشتر آیفون وپرتابل دردسترسه بخصوص تو اطلق خواب
    اگر دوستان پیشنهاد بهتری دارن بدن؟ نظرم روی سنهایزر هم بود ولی گیج شدم همینطور
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۷۴۰تومن والبته مدل 271که ۸۶۰ تومنه و171 که ۶۷۰ تومنه.

لطفا کمک کنید وهر کس نظرشو بده هرچند سلایق فرق میکنه . بیتس خیله گرونه وفیکش هم زیاد و کلا ......
    خیلی ممنون رفیق فقط یه کم بیشتر راهنمایی کن: هدفون بیر رو ازکجا وچه مدلشو بگیرم؟ فروش اینترنتی اگه نداره فروشگاهش کجاست. من خودم هم روی نیمه بازها نظر دارم چون به پرده گوش فشار کمتری میاره ولی خوب نشت صوتی داره وباید تونگهداریش دقت بشه تاخاک نگیره و....
    من کیفیت ساخت هم برام مهمه وبا چیزای پلاستیکی خیلی حال نمی کنم و واقعا اگرخوش ساخت باشه لذت می برم از نگاه کردنش پس لطفا اینم مدنظر باشه چون از رو عکس نمیشه کیفیت رو ۱۰۰٪ فهمید. ضمناسهایزر hd598 رویوهای بدی نداشت ولی چیزی که من دیدم فقط جک بزرگ داشت وقاعدتا فقط به دستگاهای بزرگ میشه وصلش کرد ؟ خوب شدگفتی من فکر می کردم جنس بدنش بهتره! واقعا ازروی عکسهاخیلی گول زننده است.
    اگر ۲۵۰اهم پیشنهاد میشه لطفا آمپ پرتابل هم پیشنهاد بشه چون من آمپ وبلندگوها رو با چنگ ودندون نگه داشتم که عیال شوتشون نکنه! پس نمی تونم زیاد اینور انورش بکنم! توسایت چاره Fiioمدلهای E1-e3وE6 هست که E1 با آیفون مچ میشه ، البته آیفون وآیپد دارم ولی خوب مولتی باشه بهتره، تو ریویوها از E5 که ارزونتره بیشتر تعریف شده بود! لطفا نظر بدید ومطمئنا بنده تصمیم گیرنده ام وکسی را سرزنش نخواهم کرد.
    من کاربر معمولیم با ۵۱ سال سن وضمنا اگه ممکنه سورس مزیک Flacوباکیفیت بخصوص ایرانی وسنتی بهم معرفی کنیدچون خارجی شورسش زیاده. لطفا منو به فروم دیگه پاس ندید چون سنم بالاست واستهلاک بالا میره!!!
    تو یه سایت هدفون Soul SL150 طرف گذاشته ومیگه اوریجنال ودر حدنو وقیمت گذاشته ۵۰۰ تومن وفکر کنم تا ۴۰۰ بده. البته قبل پرداخت میشه چکش کرد که مشخصات با اونچه گفته شده بخونه. نظرتون چیه؟ ریویی که من دیدم ۴ از ۵ گرفته بود ولی تعدادنظرات کم بود.
    ضمنا اینکه می گن می تونين از سایت بغلی بخرین یعنی چه!! مگه اسم آوردنش ممنوعه؟؟
    ارادتمند همگی.
    سلام دوست عزیز
    خوب متاسفانه با با کمبود شدید امپ های داخل کشور مواجهیم
    و اگر از هدفونهای full size تهیه میکنید:
    باید این رو بدونید که این هدفونها فقط در صورتی به حداکثر توانایی خودشون خواهند رسید که به اونها توان لازم رو برای این کار بدین
    امپ هایی که در داخل کشور داریم هم مدلهای خیلی با کیفیتی نیستند ولی خوب مجبوریه دیگه کاری نمیشه انجام داد.
    من برای شما دوتا راه حل میبینم:
    1.هدفونی بخرید که احتیاج به امپ نداشته باشه و با همون ipod به صورت کامل درایو بشه
    از مدلهای on ear یا مدلهای in ear
    مثلا ie8 یا hd25 یا amperior از سنهایزر
    این هدفونهای صدا خیلی خوبی دارند و احتیاجی به امپ نخواهند داشت.
    2.بهترین امپ قابل حملی که داخل ایران در حال حاظر داریم e11 fiio هستش که حدود 300 تومن قیمتشه
    میتونید این امپ رو تهیه کنید و با 700 تومن باقی مانده مثلا یک m50 یا hd598 تهیه کنید.(که با توجه به کاربردتون که سنتی هست hd598 گزینه ی بهتری خواهد بود)
    در مورد سوالاتتون:
    1.هدفونهای بیتس دارن پول مارک و تبلیغاتشون رو میخورند و صداشون اصلا در حد هدفونهایی مثل beyer و سنهایزر نیست.
    و اصلا به خاطر جنس صدایی که دارند اصلا به درد کاربرد شما که موسیقی سنتی هست نخواهند خورد.
    این در مورد هدفونهای soul هم صادقه. در کل بیشتر پول قیافشون رو میدین تا صداشون رو.
    2.در مورد جک میتونید تبدیلش رو به راحتی تهیه کنید.
    3.در مورد خرید هم خوب شما که میخواین خرید ملیونی انجام بدین بهترین کار اینه که حضوری باشه
    یعنی یک سفر برین تهران و به صدای چندتا هدفون گوش بدین
    مخصوصا اینکه فعلا سلیقه ی موسیقی شما نا مشخصه
    با گوش دادن به چندتا هدفون و صداهای مختلف تصمیم بهتری خواهید گرفت.
    ولی خوب اگر نتونید حضوری برید فروشگاهایی هستند که این هدفونها رو دارند و میتونید خرید کنید.
    موفق باشید.
    Last edited by t-jays; 25-04-2013 at 00:26.

4. 5 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون
    با این قیمت های بلیط باید 350 پول بلیط بدم که نمی صرفه و از طرفی اگر صبر کنم تا بیام تهران می ترسم موجودیشون تموم بشه ویا قیمتها سایزشون بزرگتر بشه ! که نشه هضمشون کرد وهمین الان هم با اینکه خیلی مشکل مالی ندارم واقعا زور داره خرید چون به نظرم حتی در صورت پول داشتن نباید خیلی تنور فروشنده هارو داغ کرد.
    سورس موزیک با کیفیت اگرآدرس دارید بدهید ممنون میشم.
    در مورد سنهایزر hd598 خودم جز اولین مدلها ی مد نظرم بود ولی از لحاظ کیفیت ساخت خوبه؟ یعنی زود خط وخش بر نمی داره؟
    از لحاظ پشت باز بودن بسته بودن؟ متاسفانه هرچی بیشتر برسسی می کنم بیشتر مرددمی شم ولی بعد به خودم میگفم تفاوتها اونقدر نیست که من بفهمم از طرفی هدفون با یه دقیقه گوش کردن اونم وقتی فروشنده بروبر نگاهت میکنه فکر نکنم تجربه جالبیباشه.
    درمورد هدفون SOul هم گفتم اگه تا 300 بدم برای پسرم بگیرم که اگه هدفون گرفتم به اموال پدر پاتک نزنه؟؟نظرتون چیه چون به نظر میاد کیفیت ساختش خوبه وباسش هم بد نیست. پسرم اول دبیرستانه و پاپ ایرانی وخارجی گوش میده و فعلا کار داره تا به شاخه خاصی علاقه مند بشه.
    نظر کاربرهای باتجربه برام مهمه چون هدفون باز نیستم که گوشم بتونه سریع تفاوتها رو بفهمه. مثل ادکلون می مونه که اگر حرفهای نباشی تو مغازه بوش خوبه ولی بد که می خری واستفاده میکنی بعدش می فهمی که ای وای من!!! هی وای من!!!
    Fiio e11از کجا میشه اینترنتی خرید؟ اگه همش یه جا باشه که عالیه.

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان

نظرتون راجع به این هدفون چیه؟ ریویو هاش که خیلی مثبته!! امتیاز ها همه بالاس! ولی من الان دیدم فروشگاه چاره زده با تخفیف 52 تومن!! شرکت وارد کننده فونیران. قیمتش همینه؟ اصلی و تقلبی داره؟

با توجه به قیمتش...بهتر از کریتیو 630 نیست؟؟؟ یا مدل 50 تومنی EX سونی؟ MDR-EX10LP

لطفا بین این 3 تا بگید من کدوم رو بگیرم!!

گیر کردم!

Soundmagic PL11 Gun

میشه لطفا منم راهنمایی کنید؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون
    با این قیمت های بلیط باید 350 پول بلیط بدم که نمی صرفه و از طرفی اگر صبر کنم تا بیام تهران می ترسم موجودیشون تموم بشه ویا قیمتها سایزشون بزرگتر بشه ! که نشه هضمشون کرد وهمین الان هم با اینکه خیلی مشکل مالی ندارم واقعا زور داره خرید چون به نظرم حتی در صورت پول داشتن نباید خیلی تنور فروشنده هارو داغ کرد.
    در مورد سنهایزر hd598 خودم جز اولین مدلها ی مد نظرم بود ولی از لحاظ کیفیت ساخت خوبه؟ یعنی زود خط وخش بر نمی داره؟
    از لحاظ پشت باز بودن بسته بودن؟ متاسفانه هرچی بیشتر برسسی می کنم بیشتر مرددمی شم ولی بعد به خودم میگفم تفاوتها اونقدر نیست که من بفهمم از طرفی هدفون با یه دقیقه گوش کردن اونم وقتی فروشنده بروبر نگاهت میکنه فکر نکنم تجربه جالبیباشه.
    درمورد هدفون SOul هم گفتم اگه تا 300 بدم برای پسرم بگیرم که اگه هدفون گرفتم به اموال پدر پاتک نزنه؟؟نظرتون چیه چون به نظر میاد کیفیت ساختش خوبه وباسش هم بد نیست. پسرم اول دبیرستانه و پاپ ایرانی وخارجی گوش میده و فعلا کار داره تا به شاخه خاصی علاقه مند بشه.
    نظر کاربرهای باتجربه برام مهمه چون هدفون باز نیستم که گوشم بتونه سریع تفاوتها رو بفهمه. مثل ادکلون می مونه که اگر حرفهای نباشی تو مغازه بوش خوبه ولی بد که می خری واستفاده میکنی بعدش می فهمی که ای وای من!!! هی وای من!!!
    البته یک راه حل دیگه هم دارید
    نگفتید توی کدوم استان هستید ولی قطعا باید مغازه هایی رو بشناسید که تجهیزات استودیویی میفروشند
    معمولا هدفونهای akg k99 یا k514 رو مجود دارند
    برید یک مقداری تست کنید و بیاین صداشون رو اینجا توصیف کنید تا سلیقه ی صدایی که دارین مشخص بشه.
    در مورد سورس:
    من سورسهایی سراغ دارم ولی خوب موزیک سنتی ایرانی ندارند و تمام موزیکهای خارجی هستند.
    سنهایزر در کل کیفیت ساخت خیلی خوبی داره
    ولی خوب در مقایسه با بیر خیلی حرفی برای گفتن نداره
    چون بدنه ی پلاستیکی اون کاملا رنگ خودش رو در مقایسه با بدنه ی فلزی بیر خواهد باخت
    یک نکته ی خیلی مهمی بگم:
    به نظر من اول بگردین و ببینین که اصلا سورس با کیفیت برای موزیک مورد علاقتون میتونید پیدا کنید یا خیر
    اگر فایلهای اصلی و lossless پیدا نکنید اصلا اینا همه هزینه کردن اکاملا اشتباهه
    چون دارید پول هدفونی رو میدید که هر فایلی بهش بدید براتون پخش خواهد کرد.
    اگر بحث mp3 معمولی باشه هزینه ی بیشتر از 300 تومن اصلا عاقلانه نیست.
    در مورد هدفون soul هم تقلبیش به اندازه ی بیتس زیاده و ارزش خرید هم نداره
    با همون 300 تومن میتونید یک هدفون خیلی بهتر بگیرین
    چه بهتر که همین الان با هدفونهای خوب شروع کنه
    توصیه میکنم براش in ear بگیرین
    cx-300 از سنهایزر مدل مناسبی به نظر میاد.
    اگر تو گوگل سرچ کنید قطعا e11 رو پیدا میکنید
    قبلا چاره داشت ولی الان دیگه نداره.
    موفق باشید.

8. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان هدفون خوب تا 200-300 تومن بهترین چی میشه خرید؟
    دوستان قیمت beats studio و solo hd چنده؟
    Last edited by WOLF PACK; 25-04-2013 at 14:56.

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    توضیحات tjayz عزیز بسیار کامله فقط من جمله ام رو اصلاح کنم که یه وقت خدای نکرده شما رو به اشتباه نندازم!! هدفون hd598 هدفون فوق العاده ایه.در مورد جنس پلاستیکیش اینطور نیست که با دوام نباشه برعکس ، با استفاده صحیح تا سالها براتون هدفونه،راستش خودم یه زمانی قصد خریدش رو داشتم و وقتی تو مغازه تستش کردم و رو سرم گذاشتم احساس نمی کردم چیزی رو سرمه برعکس dt880 که وزنش به لحاظ طبیعت فلزیی که داره سنگینه،هر چند خیلی راحته اما وقتی هدفون رو سرتونه و جابجا میشین وزنش رو احساس میکنید.اما بالشتک هاش چون از الیاف مرغوبی ساخته شده احساس راحتی داره،در مورد نشتی صدا به هر حال هدفون های open و نیمه باز (تا حدی) چون دیافراگم فضای حرکت و آزادی داره گوش رو اذیت نمی کنه ولی صدا رو کامل از بیرون وارد میکنه و برعکس.گرچه فی نفسه عیب حساب نمی شه به خصوص اگر توی فضایی باشیم که تنها توی اتاق باشیم و کسی کنارمون نباشه که لذت موسیقی گوش دادن رو چند برابر میکنه.یه نکته دیگه در مورد hd598 اینه که مونتاژ چین هست.ولی بیرداینامیک ها یعنی همین سه نمونه موجود که الان توبازار هست آلمانیه و کیفیت ساخت خیلی خوبی داره،تنها چند مدل سنهایزر فکر میکنم که الان چینی نباشه و ایرلندی باشه.یکی hd280 و hd650, hd700 هدفون hd800 که اصل آلمانش موجوده با قیمت فضاییش.
    hd 598 با یه آمپ نه خیلی گرون قابل راه اندازیه ولی با پلیر کلا نا امید کننده اس.یادمه تو مغازه که بودم فروشنده به یه پلیر وصلش کرده بود و موزیک گذاشته بود من که در حال موزیک گوش دادن با این هدفون بودم اشاره کردم صداش رو زیاد کن خیلی کمه ،فروشنده هم گفت این آخرشه!!! یعنی بدون آمپ یه هدفون خیلی معمولی با ولوم پایین و حجم صدای محدود میشنوید.کلا برای خرید هدفون حرفه ای اگر تصورمون این باشه که یه پلیر تو جیبمون بندازیم و بریم تو مغازه برا تست کردن خیلی جالب نیست چون خیلی از هدفون های حرفه ای زمان burn in طولانی (شاید بیشتر از 500 ساعت ) نیاز دارند پس ما با پلیری که حتی یک دهم قدرت راه اندازی چنین هدفونهایی رو نداره نمیتونیم عیار واقعی اون هدفون روبسنجیم.
    و آخر اینکه Beyer رو شما اگه تشریف آوردین تهران از مغازه های جمهوری- حافظ که از قبل عید کلی موجود کردنو کسی نمی خره میتونید تهیه کنید.شما حساب بکن یه هدفون از 400-300 بشه 1290 !!!حتما هم تخفیف درست و حسابی بگیرید چون ظاهرا گارانتی هم برعکس سنهایزر نداره!! بازم نظر دوستان حرفه ای مثل peaceful عزیز همینطور Rave و tjayz و سالار عزیز رو جویا بشید.
    Last edited by mansell; 25-04-2013 at 21:45.

11. 4 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون دارم تصمیمون نهایی بکنم وبگم پسرخالم بره بخره چون من بندرم ومعلوم نیست کی بیام.
    درمورد آمپ Fiio E11 سرچ کردم گیر نیاوردم وچاره هم مدل E3 وE6داره.
    بندر ازاین لحاظ خیلی فقیره ولی تی وی ویخچال و... تادلتون بخواد هست. دبی هم اگر آدرس سرراستی باشه میشه گفت بگیرن بیارن چون تی وی هم منتظرم سری F پلاسما سامی بیاد از دبی بخرم.
    بندر هدفون انرژی سیستم ۹۱ تومنی رو نمایندش میده ۱۰۵ وبالاتریم مدل توگوشش هم Clipsh مدل S3ا است. بقیه هم همه فیکه.
    اینجا طرف تی وی میخره ۸ م اونوقت رسیورش ۱۰۰ تومنیه!! من Solo از تهران خریدم ویا دریم از دوبی.
    فعلا بد جور بین سنهایزر وبیر موندم واحتمالا بخاطر خوش ساختیش بیر بگیرم البته ببینم آمپ گیرم میاد که 250 اهم بگیرم وگرنه ۵۰ اهم..
    قیمتها هم منطقی نیست مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پنجاه دلاری رو زده ۹۱۰ تومن وهم قیمت هدفون ۱۵۰ دلاری!

واقعا تفاوت DT880 با DT770 اونقدر هست که تفاوت قیمتشون که ۳۴۰ تومن برای مدل M و ۴۴۰ تومن برای مدل پرو است. ؟؟ جالبه اهم بالاتره صدتومن ارزون تره!!! AKG چطور؟ الان برای هدفون سنهایزری تو گوش رفتم سایت کالارنا همه رو زده تمام شد؟!! درست خرید کم شده ولی معلومه که می خوان قیمت رو ببرن بالا. مگه میشه همه هدفونهاش یه شبه تموم بشه؟
    لطفا هرکس نظر قطعی خودشو بده ومطمئن باشید مسئولیت انتخابش با خودمه پس لطفا کمک کنید. ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    تو مشهد یه فروشگاه پیدا کردم که HD598 میده ۸۵۰ تومن وFiio E11 رو سیصد. موندم اینو بگیرم یا بیر DT770 pro هفتصد وچهل وDT770 M که اهمش پایین تره به ۸۴۰ تومن تازه مثلا جشنواره بهاری تهران ملودیه؟؟ البته آمپ رو به هر حال می گیرم. راستی چرا پد بیر پرو یه جوری دیده میشه؟ انگار پارچه است ؟
    اول چک کنم ببینم مشهدیه اصلا داره. جالبه Hd 25 رو زده یک م وشصت درحالی که چاره زده یک م ودویست وسیزده !!! هدفونه به سن وسالم نمی خوره!!
    ضمنا یه هدفون تهران ملودی گذاشته شصت وپنج تومن ALECTRON HP 1200 چهل درصد تخفیف خورده ولی اطلاعاتش رو نیاورد وتو سرچ هم فقط یکی بود نوشته بود 2000mw!!! بدر Mp3 گوش کردن می خوره؟
    هدفون بیر رو از مغازه میشه ارزونتر گرفت؟
    از t-jays وبقیه دوستان هم ممنون ، من تو قسمت سیستمهای های اند یه هفته پیغام گذاشتم ولی دریغ از یه راهنمایی از اساتید اودیو فیل!
    Last edited by 2hamidpeyk; 26-04-2013 at 07:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام اساتید لطفا کمک کنین .
    من Creative ep630 دارم میخواستم ببینم CX 300 یا Klipsch S4 بگیرم چه اندازه تفاوت صدایی رو احساس میکنم ؟؟؟
    ارزشش رو داره هزینه کنم ؟؟؟؟
    ایرانی گوش میدم پاپ
    لطفا کمک کنید
    لطفا به منم کمک کنید آقای T_jays و بقیه اساتید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •