ممنون
با این قیمت های بلیط باید 350 پول بلیط بدم که نمی صرفه و از طرفی اگر صبر کنم تا بیام تهران می ترسم موجودیشون تموم بشه ویا قیمتها سایزشون بزرگتر بشه ! که نشه هضمشون کرد وهمین الان هم با اینکه خیلی مشکل مالی ندارم واقعا زور داره خرید چون به نظرم حتی در صورت پول داشتن نباید خیلی تنور فروشنده هارو داغ کرد.
سورس موزیک با کیفیت اگرآدرس دارید بدهید ممنون میشم.
در مورد سنهایزر hd598 خودم جز اولین مدلها ی مد نظرم بود ولی از لحاظ کیفیت ساخت خوبه؟ یعنی زود خط وخش بر نمی داره؟
از لحاظ پشت باز بودن بسته بودن؟ متاسفانه هرچی بیشتر برسسی می کنم بیشتر مرددمی شم ولی بعد به خودم میگفم تفاوتها اونقدر نیست که من بفهمم از طرفی هدفون با یه دقیقه گوش کردن اونم وقتی فروشنده بروبر نگاهت میکنه فکر نکنم تجربه جالبیباشه.
درمورد هدفون SOul هم گفتم اگه تا 300 بدم برای پسرم بگیرم که اگه هدفون گرفتم به اموال پدر پاتک نزنه؟؟نظرتون چیه چون به نظر میاد کیفیت ساختش خوبه وباسش هم بد نیست. پسرم اول دبیرستانه و پاپ ایرانی وخارجی گوش میده و فعلا کار داره تا به شاخه خاصی علاقه مند بشه.
نظر کاربرهای باتجربه برام مهمه چون هدفون باز نیستم که گوشم بتونه سریع تفاوتها رو بفهمه. مثل ادکلون می مونه که اگر حرفهای نباشی تو مغازه بوش خوبه ولی بد که می خری واستفاده میکنی بعدش می فهمی که ای وای من!!! هی وای من!!!
Fiio e11از کجا میشه اینترنتی خرید؟ اگه همش یه جا باشه که عالیه.