جواب اولی:
« نه بابا این چه حرفیه، انشالله مشکلتون حل میشه. »
و دومی:
« سلام حال شما خوب هستین!؟ ( با لبخند ) » ( البته اون دو عبارتی که خودتون گفتید عالیه ولی اگه به کارتون نمیاد همین کافیه. )
جواب اولی:
« نه بابا این چه حرفیه، انشالله مشکلتون حل میشه. »
و دومی:
« سلام حال شما خوب هستین!؟ ( با لبخند ) » ( البته اون دو عبارتی که خودتون گفتید عالیه ولی اگه به کارتون نمیاد همین کافیه. )
سلام
جواب "در خدممتون باشیم"
و
جواب "در خدممتون هستم"
چیست ؟
بگید:
« خیلی ممنون، خدمت از ماست. »
آقا طرف هی قسم میده به خدا و پیغمبر که فلان کارو واسم انجام بده ولی تو نمی خوای انجام بدی.....
باید چیکار کنم.....؟؟//
سلام
یکی داره از یه نفر دیگه پیش ما تعریف میکنه میگه "آقای فلانی از اساتید توی فلان زمینه هستند و در فلان مورد تجارب خیلی گرانبهایی دارند.ازشون استفاده کنید"
در جوابش چی باید گفت؟![]()
"قربان شما" هم میشه گفت.کلا هر جا کم آوردین بگین قربان شما
چه جالب...
حتما ازشون استفاده میکنم...
سلام دوستان
بی ادبی نباشه..!
به کسی که بی اطلاع از داخل دستشویی،در دستشویی رو باز می کنه و میاد داخل(غافل ازینکه کسی مشغول کارش هست) چی باید گفت تا بفمه سریعا و دیگه نیاد داخل؟
خواه اون آدم پست در پدر آدم باشه یا یک آأمی که باهاش رو درواسی داریم
______
من برام پیش اومده این موضوع متاسفانه و عکس العملم خوب نبوده![]()
Last edited by ba maram; 06-11-2014 at 14:38.
سلام؛ سخت نگیر اَخوی![]()
یه سرفه بکنی خودش میـــفهمه ماجرا چیهنیازی به سخنرانی کردن نیست
ضمناً رو درواسی در چنین مواردی معنی نداره!
Last edited by hamed29; 06-11-2014 at 15:48.
بهتره بگید " خیلی دوست داشتم این کار رو برای شما انجام بدم.ولی نمیتونم-ببخشید که شرمنده تون شدم-
یا بگید : شما به گردن ما خیلی حق دارید ولی واقعا امکان انجام این کار برای من مقدور نیست.خواهش میکنم دیگه اصرار نفرمایید
از اینکه با استاد گران قدری مثل ایشان اشنا شدم خیلی خوشحالم.ان شاء الله خداوند سعادت شاگردی در خدمت ایشان را به ما عطا کند
اشنایی با استاد سعادتی بود که نصیب ما شد امیدوارم ایشان ما رو لایق شاگردی خودشون بدونند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)