در دانشگاه آزاد دقت کنید گفتم آزاد شما می توانید چند بار ثبت نام کنید و مشکلی ندارد و آخرین ثبت نام شما بررسی میشه اما در کنکور سراسری این کار تخلف است
در مورد وقتش باید ببینی کی برای ثبت نام مجدد زمان می دن احتمالا بعد عیده
موفق باشید![]()
در دانشگاه آزاد دقت کنید گفتم آزاد شما می توانید چند بار ثبت نام کنید و مشکلی ندارد و آخرین ثبت نام شما بررسی میشه اما در کنکور سراسری این کار تخلف است
در مورد وقتش باید ببینی کی برای ثبت نام مجدد زمان می دن احتمالا بعد عیده
موفق باشید![]()
Last edited by hajemadi; 05-02-2012 at 20:31.
ببین شما می تونی از همین حالا هم شروع کنی در س خوندنو درسته زمان رو از دست دادی ولی بهت اطمینان می دم می تونی پیشرفت قابل توجهی کنی من خودم پارسال کنکور دادم از بعد از عید جدی درس خوندم رتبه سراسری 9000 و تراز آزادمم 6800 شد تازه اون که داره از الان می خونه صد در صد رتبش بهتر موفق باشید![]()
منم كه پارسال برا كنكور ميخوندم عينكي شدم حالا شايد برا كنكور يا هر چيز ديگه باشه ولي به هر حال شدم البته عيبي نداره ديگه شما يه هدف داري كه ميخاي بهش برسي پس بايد يه چيزايي رو هم از دست بديد
اميدوارم موفق باشيد
مرسی دوست عزیز. ولی شما مطمین مطمینید؟ بعدا از خودشون قانون در نیارن که اجازه تحصیل بهت نمیدیدیم؟
ببینم کسی شماره ای یا ادرسی نداره که به اینجور سوالها جواب بدن؟
از مدرستون بپرسی دقیقتر جواب میدن اما فک کنم اگر بالای 7.5 بشی میتونی تک ماده بزنی البته فقط تو یه درس
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
چرا از الان شروع نمیکنی دوست عزیز
من تجربه پشت کنکوری دارم
منم مثه شما فک میکردم که الان ...
درصورتیکه سال اول راحت میتونستم قبول شم
اشتباه نکن،زمان برنمیگرده،با تمام وجود میگم
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
100% تایید میشه
کتاب دکتر اناری خیلی راه گشاست
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
یکم طبیعی هس
ولی چنتا پیشنهاد
نور مطالعه ات باید خوب باشه،یعنی سطح کتاب خیلی خوب باید روشن باشه
فاصلت با کتاب باید مناسب باشه
خیره نشی به مطلب
هویج زیاد بخوری
خواب مناسبی داشته باشی
و...
اگه این ضعیف شدنا از مقطعی بودن به دائمی شدن تبدیل شده باشه،حتما به چشم پزشک مراجعه کن
چه جالب از برکات پارسال که برای کنکور می خوندم همین عینکی شدنم بود
بچه ها در مورد این سی دی های مهندس امیر مسعودی چیزی شندین من نزدیک بود 100 هزار ناقابل رو به باد بدم بعد توی یکی از انجمن ها من رو پشیمون کردند![]()
در چه ارتباطیه اگه سوالات کنکور 91 رو با پاسخ تشریحی ارائه داده خوبه اگه 100 تومن دادی وگرنه نهشوخی کردم!ببخشید ولی فریب تبلیغات پر زرق و برق (توخالی)رو نخوریم هم خوبه!؟
هیچ CD ارزشمندی در بازار وجود نداره
این دوست عزیزم راست میگه فقط بایدتسلط کامل رو کتابای دزسیت داشته باشی منم که پارسال کنکورداشتم به این نتیجه بزرگ دست یافتم؛مخصوصا الان که کنکورمفهومی شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)