سلام
شما بايد به قسمت اكسترا كنتنت بري و تيماي اصلي مستر رو انلاك كنيد اونوقت ميتوني با تيم اصلي مسترت بازي كني
سلام
شما بايد به قسمت اكسترا كنتنت بري و تيماي اصلي مستر رو انلاك كنيد اونوقت ميتوني با تيم اصلي مسترت بازي كني
این سید بندی لیگ قهرمانان به صورت کاملاً دقیق صورت می گیره
یوونتوس که توی رقابت های cl هست حالا اون رو کاری نداریم
توی لیگ وقتی داری بازی می کنی موقع قرعه کشی cl آرسنال به عنوان تیم سید2 در نظر گرفته میشه
حالا اینا هیچی خنده دار ترینش اینه یه cl گذاشتم از اول بازی کنم دور گروهی تموم شد و به عنوان تیم دوم صعود کردم و در مرحله بعد خوردم به تیم اول گروه خودم
فکر کنم این بازی که من دارم بازی اصلی نیستمن از سایت دانلودها گرفتم ولی کلاً باگ زیاد داره
یه بار بازی داشت شروع می شد که روی تماشاچی ها و زمین گیر کرده بود و هی اونا رو نشون میداد و بازی شروع نمی شد
![]()
من با کیبورد بازی میگنم چطوری میشه خوب شوت زد با کیبورد
هرچی میزنم یا تو چارچوب نیست یا انقدر سرعت توپ کمه که راحت میگیره زیادم پر میکنم میره آسمون
دوست عزیز به مقدار پر شدن شدت ضربه در گوشه تصویر یه نگاهی کن چند بار امتحان کنی قلقش میاد دستت
این تیکه آخر حرفت واسه منم پیش میاد.........وقتی اینجوری میشه همونجا Alt+F4 میزنم میام بیرون و دوباره میرم تو و درست میشه........منم همین حسی که شما داری رو دارم....همش حس میکنم بازی ای که ما داریم بازی میکنیم کامل نیست.....خیلی ایراد و نقص داره .....نسخه قبلی لباس آرژانتین و ساحل عاج و ... درست بود ولی اینجا ...
باید بگم این نسخه نا امید کننده بود. کنامی اومده تغییرات اساسی بده خیلی از واقعی بودن بازی و هیجانش کم کرده. مخصوصا دفاع کردن تو این بازی خیلی مسخره شده و بازیکنای معمولی حریف میتونن به راحتی دریبل کنند. من یکی که حال نکردم با این نسخش
نسخه بهرام سلطان پورش خوبه، بچه ها اگه ندارن برن بگیرن قشنگه
1000 درصد موافقم، کونامی اومده با ضعیف کردن کنترلهای گیمر، مثلا بازی رو سخت کنه ولی در عمل باعث خرد شدن اعصاب گیمر شده.
متاسفانه هستن یه چند نفری که با دیدن این نسخه نتونستن آب دهنشون رو جمع کنن !!!
Last edited by urumchi; 14-12-2011 at 13:50.
من با دسته که بازی میکنم دکمه 3 و r2 رو با هم نگه میدارم که بازیکن رو مارکتینگ میکنه و گل خوردنم خیلی کاهش یافته
بازی خیلی سخته.
نه تنها حریف خیلی راحت از همه بازیکنات رد میشه.گل های تخیلی هم میزنه.بازی کند هم شده مخصوصا شوت ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)