مگه قرار نبود که بیاد منچستر؟!!! انگلیس هم بدتر از ایرانه ها!!!![]()
مگه قرار نبود که بیاد منچستر؟!!! انگلیس هم بدتر از ایرانه ها!!!![]()
من به شخصه به ونگر ایمان کامل دارم، مخصوصا وقتی حرف از خرید بازیکن میشه. تا الان بازیکنی نبوده ونگر بخره و جواب نده.چی تو کمپل پیر دیده که ورداشته آوردش؟.............قدیم یه تنه دیوار دفاعیه کاملی بود واسه خودش اما الان دیگه چنگی به دل نمیزنه...............چه با سول چه بی سول آرسنال در مقابل چلسی کم میاره
در اون یکی مورد قصد بحث و جدل ندارم.
اونم به موقعش میبینیم، صبر داشته باش.حالا ببینیم میتونیم دوباره اون آرسنال شکست ناپذیر رو ببینیم یا نه...
ولی فکر کنم تیمای دیگه باید همچین رکوردی رو (49 بازی بدون باخت) توی خواب ببینن، حالا اگه اونم ببینن.![]()
والا ما هم قصد جدل نداریم...........فقط حقیقت رو یاداوری کردم
آرسنال همیشه تیم خوبی بوده و ونگر هم واقعا مربی خوبیه اما بعضی اوقات کارای عجیب میکنه
یه خقیقت 4 ساله دیگه.
همین که آرسنال با کمترین خرج ممکن به اینجا رسیده واسه من خیلی ارزش داره.
اینو قبول دارم مثل همین امسال که نمیدونم چرا مهاجم نمیخره. البته کارای عجیبش تو نقل و انتقالاته. اونم فقط نخریدن.اما بعضی اوقات کارای عجیب میکنه
اگه بحث رکورده از چلسی هم یه رکورد بگیم که تو 34 بازی از 59 بازی فصل 2004-05 گل نخورد...ولی فکر کنم تیمای دیگه باید همچین رکوردی رو (49 بازی بدون باخت) توی خواب ببینن، حالا اگه اونم ببینن.![]()
اگه بحث رکورده از چلسی هم یه رکورد بگیم که تو 34 بازی از 59 بازی فصل 2004-05 گل نخورد...ولی فکر کنم تیمای دیگه باید همچین رکوردی رو (49 بازی بدون باخت) توی خواب ببینن، حالا اگه اونم ببینن.![]()
چلسی 34 تا بازی گل نخورد ولی این 34تا بازی پشت سرهم نبود .آرسنال 49 تا بازی نباخت پشت سرهم تا رسید به منچستر و باخت البته باختشون مورد داشت چون گل اول از روی یک پنالتی کاملا غلط زده شد ولی بازم 49 تا بازی خیلیه.
حالا چرا اینقدر دعوا میکنیم تا این روز وایستیم ببینیم تجربهای آقای کمپلبه کجا میرسه...
Sunday 7 Feb
16:00 GMT
CHELSEA FC vs ARSENAL
home
[رکورد 86 بازی بدون باخت چلسی تو خونه هم فراموش نشه !
البته قبول دارم رکورد آرسنال هم خیلی توپه !
کلا این دوتا رکورد تا سالهای سال شکسته نخواهند شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)