تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 339 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پرسپولیسی‌ها هم در آن 10 دقیقه دوپینگ کرده بودند؟!
    مظلومی: می‌خواهم جام بگیرم و بمانم/فتح‌الله‌زاده گفت برای فصل بعد چه نیازهایی داری
    خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: با فتح‌الله‌زاده صحبت کرده‌ام و فقط گفته‌‌ایم استقلال برای فصل آینده در چه پست‌هایی چه نیازهایی دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی پس از پایان تمرین امروز استقلال در خصوص شرایط این تیم قبل از سفر به قطر و دیگر مسائل فوتبال صحبت‌های زیر را مطرح کرد.

* از شرایط استقلال قبل از بازی با الریان قطر بگویید.
    شرایط خوب است و خوشبختانه تمرینات خوبی برگزار کردیم. با تیم خوبی بازی داریم و این از بدشانسی استقلال است که در اولین مسابقه با یک تیم قوی آن هم خارج از خانه بازی دارد اما سعی می‌کنیم دست پر برگردیم. فیلم بازی‌های الریان را به بازیکنان داده‌ایم و آنها هم شناخت خوبی از این تیم دارند.
    من تعجب می‌کنم که چطور این تیم ۸-۷ بازیکن خارجی گرفته است. در صورتی که سهمیه بازیکن خارجی ۴ نفر است نمی‌دانم چطور یک برزیلی توانسته قطری شود. خوشبختانه بچه‌ها انگیزه دارند و در مسابقات آسیایی تلاش بیشتری می‌کنند.

* برای این مسابقه مصدوم هم دارید؟
    به غیر از مجتبی جباری و تیموریان، الونگ هم مصدوم است اما بقیه مشکلی ندارند.

* باتوجه به فشردگی مسابقاتی که پیش رو دارید فکر می‌کنید به اندازه کافی می‌توانید استراحت کنید؟
    در اردویی که داشتیم روی بدن بازیکنان کار کردیم. به هر حال یک تعطیلی ۲۰ روزه در وسط بازی‌ها پیش آمده و ما باید با این شرایط کنار بیاییم. استقلال با توجه به حضور در جام حذفی نسبت به سایر تیم‌ها بازی بیشتری انجام می‌دهد. امیدوارم مصدومان ما هم زودتر برسند تا دستمان برای انتخاب بازیکن بازتر شود.

* از چمن ورزشگاه حافظیه شیراز باخبر هستید؟
    خبر ندارم. به هر حال بازی فینال جام حذفی باید در این ورزشگاه برگزار کنیم و بچه‌ها هم باید روی این مسئله تمرکز کنند و نمی‌توان ایراد گرفت. به ما قول داده‌اند چمن را درست کنند و اگر این اتفاق نیفتد کم لطفی است. چون فینال جام حذفی را همه جای دنیا می‌بینند و فینال باید باشکوه برگزار شود.

* از کمپ باشگاه استقلال راضی هستید؟
    چمن خوبی دارد و احتمالا دو روز در هفته به کمپ بیاییم. امکانات آن باید مهیا شود تا بتوانیم از آن استفاده کنیم.

* فردا انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار می‌شود. نظرتان در این باره چیست؟
    هر سه نفری که برای ریاست فدراسیون کاندیدا هستند از چهره‌های موجه هستند برنامه دادن راحت است مهم این است که این برنامه‌ها عملی شود. امیدوارم هرکدام که انتخاب شدند وضعیت فوتبال بهتر از این شود.

* بازی تیم ملی را دیدید؟ نظرتان در مورد اشکان دژاگه چیست؟
    دژاگه خوب کار کرد. کی‌روش انتخاب خوبی انجام داد و فشار آورد که او را بیاورند، پاقدم خوبی هم داشت. البته دژاگه احتیاج دارد که با تیم هماهنگ‌تر شود. بازی تیم ملی با قطر تشریفاتی بود و انتظار می‌رفت وقتی برای این مسابقه ۱۵روز لیگ را تعطیل کردند بازی زیباتری ارائه دهند. کی‌روش باید وقت بیشتری برای تیم ملی بگذارد. در مرحله بعدی این تیم‌ها نیستند و تیمی زنگ تفریح نخواهد بود و کار دشواری داریم.

* فکر می‌کنید ایران بتواند به جام جهانی صعود کند؟
    امکان صعودمان زیاد است البته باید دید در چه گروهی قرار می‌گیریم اما این بهترین فرصت است. تیم ملی باید صعود کند. با این سرمایه گذاری که فدراسیون انجام داده و مربی بزرگ به خدمت گرفته و امکانات خوبی هم در اختیار این مربی گذاشته انتظار دیگری نمی‌رود. کی‌روش هر موقع که می‌خواهد لیگ را تعطیل می‌کند.

* شما هم حمایت می‌کنید،‌ هم انتقاد.
    نه، من حمایت می‌کنم. همه جور برنامه ریزی در اختیار کی‌روش است. تا به حال این طور نبوده که سرمربی تیم ملی همه چیز در اختیارش باشد.

* و اگر تیم ملی با کی‌روش نتیجه نگیرد؟
    مثل مربیان دیگر او هم بلیت می‌گیرد و می‌رود و ما می‌مانیم و فوتبالمان.

* بابت دوپینگ در چند روز گذشته صحبت‌هایی علیه استقلال صورت گرفت و حتی مدیرعامل پرسپولیس در خصوص دربی جام حذفی صحبت‌هایی انجام داد و سپس گفت شوخی کرده است.
    ما با کسی شوخی نداریم. من حتی گفتم با این پودرهای غیرقانونی که وارد کشور می‌شود و اکثر تیم‌ها از آن استفاده می‌کنند احتمال زیاد اگر از بازیکنان تست دوپینگ گرفته شود برای اکثریت مثبت اعلام می‌شود. این به این معنی نیست که بازیکنان به قصد دوپینگ از این پودرها استفاده کرده باشند. ما هم با کلاس‌هایی که برای بازیکنان گذاشته‌ایم آنها را متوجه کرده‌ایم که از پودرهای غیرقانونی استفاده نکنند.
    کمیته پزشکی فدراسیون با کسی تعارف ندارد و بی‌جهت کسی را نمی‌بخشد و این طور نیست که به خاطر استقلال و پرسپولیس این مسئله را لحاظ نکنند اما یکسری آقایان این وسط باخت خود را می‌خواهند سر چنین موضوعاتی بگذارند.

* اما می‌گویند استقلالی‌ها در دقایق پایانی گل می‌زنند.
    تا دقیقه ۸۰ که مقابل پرسپولیس بازی می‌کردیم همه چیز خوب بود و ۱۰دقیقه آنها اینطوری طوفانی شدند. پس ما بگوییم که آنها دوپینگ کرده بودند؟ آنها دنبال سنبل کاری باخت‌های گذشته هستند. این ما هستیم که باید بگوییم به یکباره چه شد که ۱۰ نفره این همه دویدند و طوفانی شدند.

* گفته می‌شود اگر جام حذفی قهرمان نشوید برکنار می‌شوید؟
    (با خنده) انشاءالله برکنارم کنند، ما را از برکنار شدن می‌ترسانید؟! از اول فصل این حرف‌ها زده می‌شد اما من قرص و محکم ایستاده‌ام. اگر سال بعد هم اینجا نباشم جای دیگر خواهم بود.

*برای فصل بعد تمدید کرده‌اید و به باشگاه استقلال لیست داده‌اید؟
    هر موقع جام گرفتم در مورد فصل بعد صحبت می‌کنم. به هر حال از حالا باید به فکر فصل بعد بود و لیست را داد. من با فتح الله زاده صحبت کرده‌ام اما او از من لیست نخواسته و فقط گفته‌‌ایم استقلال برای فصل آینده در چه پست‌هایی چه نیازهایی دارد.

* بالاخره نگفتید در استقلال می‌مانید یا خیر؟ چون گفته بودید ماندن در استقلال حدی دارد..
    حد هنوز تمام نشده است.

* دوست دارید بمانید یا فقط جام بگیرید و بروید؟
    دوست دارم بمانم اما می‌خواهم با جام بمانم.

گزارش تمرین استقلال
    الونگ الریان را از دست داد/ حضور برهانی و تمرینات جدی هنکه برای آبی‌پوشان
    خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال به دلیل مصدومیت بازی با الریان قطر را از دست داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین امروز استقلال ساعت ۱۲ در زمین کمپ اختصاصی باشگاه استقلال برگزار شد.

* خسرو حیدری و فریدون زندی با تاخیر در تمرین حاضر شدند.

* آرش برهانی که روز گذشته در تمرین شرکت نکرده و باعث ناراحتی مظلومی شده بود امروز در تمرین حاضر بود. پیش از آغاز تمرین مظلومی دقایقی با برهانی صحبت کرد. این بازیکن برای بازی با الریان قطر دو اخطاره است اما امشب همراه تیم به قطر می رود.

* کارگرانی که در کمپ باشگاه استقلال مشغول کار بودند امروز نظاره گر تمرینات آبی پوشان بودند. تمرین امروز تماشاگر دیگری نداشت.

* الونگ به دلیل مصدومیت به طور اختصاصی تمرین کرد. این بازیکن به همین دلیل همراه استقلال به قطر نمی رود و بازی با الریان را از دست داد.

* شاهرخ بیانی و جواد زرینچه در تمرین حاضر بودند.

*تمرین امروز تحت تاثیر باد شدید بود.

* هنکه مربی آلمانی استقلال در نصف زمین تمرین تاکتیکی برای بازیکنان در نظر گرفت که این مرحله تمرین کاملا جدی برگزار شد و هنکه چند بار بازی را متوقف کرد و به بازیکنان توصیه های لازم را کرد. پایان تمرین هم سانتر از جناحین در دستور کار بازیکنان قرار گرفت.

*یرکوویچ در اواخر تمرین مصدوم شد اما بعد از دقایقی به کارش ادامه داد.

* تیم استقلال ساعت ۲۲:۴۰ امشب راهی قطر می شود. این تیم سه شنبه هفته جاری به مصاف الریان قطر می رود.

2. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

4. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

يرکوويچ: الريان حريف آساني نيست

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت:‌ مصدوم شده‌ام و شايد به بازي با الريان نرسم.

به نقل از سایت باشگاه استقلال، گوران یرکوویچ مهاجم صربستانی استقلال در خصوص وضعیت استقلال برای بازی با الریان صحبت های زیر را مطرح کرد.
    *روز سه‌شنبه استقلال در قطر رویاروی تیم الریان قرار می‌گیرد؛ در مورد این بازی صحبت کن و اینکه ارزیابی‌ات از رویارویی دو تیم چیست؟
    سرمربی در صحبت‌هایی که با ما داشت، می‌گفت این تیم بسیار بهتر از ذوب‌آهن و الاتفاق است و به خاطر همین کار سختی مقابل آنها داریم. او می‌گفت این تیم حتی بهتر از تیم‌های همگروه ماست، به همین دلیل من امیدوارم بتوانیم شروع خوبی در آسیا داشته باشیم. شروع کار همیشه در هر رقابتی مهم است و حالا هم مهم است که ما بتوانیم از الریان در خانه‌اش امتیاز بگیریم.
    *خودت برای این مسابقه آماده هستی؟
    متأسفانه مصدومیتی دارم که باعث شده از اول هفته آنطور که می‌خواهم نتوانم تمرین کنم. به همین دلیل نمی‌دانم که وضعیتم برای بازی چطور است. اگر فردا بهتر شوم خوب تمرین می‌کنم تا به بازی برسم، اما فعلا هیچ چیزی به طور کامل مشخص نیست و نمی‌دانم که می‌توانم استقلال را مقابل الریان همراهی کنم یا نه.
    *این خبر خوبی برای استقلال نیست. با توجه به اینکه برهانی هم در این بازی غایب است و فقط تو و میداودی فورواردهای تیم خواهید بود.
    آرش به من گفت که نمی‌تواند بازی کند و این واقعا خبر بدی بود. میلاد فورواردی قابل است که همه او را می‌شناسند و البته گلزن است. شاید او مقابل الریان تنها بازی کند، شاید من و یا شاید هم با هم، اما حتی اگر او تنها هم باشد، می‌دانم که برای استقلال موثر واقع می‌شود و گل می‌زند.
    *به نظر می‌آید دوستی نزدیکی با دو هم‌پستی‌ات داری؟
    بله، هم میلاد و هم آرش بهترین دوستان من در استقلال هستند، چون هرسه‌مان هم فوروارد هستیم. از اینکه آرش در این بازی نیست ناراحتم، ولی ما سه نفر یک تیم در خط حمله هستیم و به خاطر همین دوست دارم همیشه هرسه نفر‌مان آماده باشیم تا کادرفنی خیال راحتی از بابت فورواردهایش داشته باشد.
    *در بازی دوم پلی‌آف موفق به گلزنی شدی، فکر می‌کنی بتوانی این مهم را در ادامه بازی‌های آسیایی هم تکرار کنی؟
    همه خواست من این است. بازی‌های آسیایی مهم‌ترین هستند و همه نگاه‌ها متوجه تیم‌های حاضر در این مسابقات است، چون سطح‌شان نسبت به سایر مسابقات بالاتر است. وظیفه من گلزنی است و خوشحال بودم که مقابل نماینده عربستان گلزنی کردم. خیلی هم امیدوارم تا دوباره آن را تکرار کنم، چون گلزنی مهم‌ترین و بهترین لحظه برای یک فوروارد است.
    *از الریان چقدر شناخت دارید؟
    ما فیلم بازی‌های این تیم را دیده‌ایم و اینطور که از بازی‌هایشان دیدیم، خیلی خوب فوتبال بازی می‌کنند. به نظرم الریان حریف آسانی نیست و خیلی بهتر از الاتفاق عربستان است. ضمن اینکه این بازی شروع ما در آسیاست و خیلی مهم است که در آن پیروز باشیم.
    *از استقلال در آسیا انتظار کسب جام هم می‌رود، فکر می‌کنی این اتفاق بیفتد؟
    وقتی می‌خواستم به ایران بیایم از لیگ قهرمانان آسیا شناخت داشتم و تیم السد هم آخرین قهرمان این مسابقات بود. حالا که با استقلال هستم، فکر می‌کنم بتوانیم به این مهم برسیم.

منبع:ورزش3

6. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

8. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين بازي فوق العاده سختو دشواره الريان تيم قدرتمنديه و بازيكنايه سطح بالايي داره
    خطرناكترين بازيكنشون تاباتائه كه در 2 سال 42 تا گل براي سانتوس زده

منتخب جهاني هستن واسه خودشون......
    Marcone=Brazil
    Fábio César=Brazil
    Leandro Montera da Silva=Brazil
    Afonso Alves=Brazil
    Rodrigo Tabata=Brazil
    Cho Yong-Hyung=South Korea
    Daniel Goumou=Guinea

اونا هرچي ميخوان باشن ما استقلاليم بايد دست پر برگرديم

چيزي كه از همين الان مشخصه اينه كه الريان عمق دفاعموو هدف قرار ميده و روي شوتهاي از راه دور هم برنامه دارن با اين حساب اميدوارم رو اين مسائل كار كرده باشيم

نبود جباري و برهاني يه مقدار دست كادر فنيو براي تغيير سيستمو پياده كردن تفكراتشون ميبنده

اينطوري كه از تمرينا خبر ميرسيد ميلاد فوق العاده امادست(وقتي بازي شروع شد به يكي دو تا شوت اولش نگاه كنيد اگه تو ساعت ورزشگاه نبود بدونيد ميلاد اون بازي امادست)

با اين شرايط به نظرم باز هم بايد 442 بازي كنيم

............................ رحمتي ............................

اميرابادي ......... حنيف ......... منتظري .......... حمودي

............................ كيانوش ............................

ساموئل ................... زندي ...................... حيدري

................ ميداودي ............ گوران(شريفات) ....................

فكر ميكنم اين بازي همه خوب بازي كنند

10. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

از چپ به راست :

اوتمار هیتسفلد - اشتفان افنبرگ - توماس لینکه - حسن سالی حمیدزیچ -میشائیل هنکه
    سال 1998

12. 4 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

واقعاً بازي سختي به نظر ميرسه ولي اس اس يه چيز ديگه ست. اصلاً من فكر ميكنم بچه ها با ديدم اسم و رسم بازيكنان حريف انگيزه شون بالاتر ميره.

14. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه VAHIDMETALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

البته مارکونی و فابیو سزار به دلیل مصدومیت به احتمال زیاد امشب بازی نمی کنند.

16. 3 کاربر از VAHIDMETALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

18. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خدا رحم کنه آفونسو آلوز همونیه که تونست تو لیگ هلند تو یه بازی 7 تا گل بزنه !!!

20. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •