با سلام خدمت دوستان! می خواستم ببینم بین سه مدل lw57000 و lw65100 و lm67000 کدام مدل رو پیشنهاد می کنید ؟ و حدود قیمت lm67000 چه قدر است؟
با سلام خدمت دوستان! می خواستم ببینم بین سه مدل lw57000 و lw65100 و lm67000 کدام مدل رو پیشنهاد می کنید ؟ و حدود قیمت lm67000 چه قدر است؟
خب lm67000 ، ولی تا اونجا که من پیگیرم قیمت رسمی اعلام نشده..
البته قیمت بسیار بالاتر از دو مدل دیگه هست و اگه قیمت های به اصطلاح رسمی هم اعلام بشه و گرون.......
بهتره متناسب با بودجه بین دو مدل دیگه یکی رو انتخاب کنی..
ممنون از شما آخه من خیلی وقته چندین ریویو از 65100 خوندم و تقریبا مطمئن شده بودم که این مدل lm 7600 اومد و وقتی یه ریویو ازش تو flatpanel خوندم دیدم طبق نظر این سایت و دو سه سایت دیگه دو بعدیش حتی از سری d8000 سامسونگ برتره و سه بعدی هم که کاملا به 65100 و دیگر مدل های موجود سره در زمینه اسمارت هم بسیار روونه و دیزاین فوقالعاده cinema screen داره دیگه این بود که حسابی دلمو برد! در مورد قیمتم از ایران خبر ندارم ولی در کل نباید با 65100 فرق زیادی داشته باشه چون که قیمت lm67000 در آمازون 1740$ و 65100 1850$ بود که البته با توجه به ورود این سری جدید شده 1230$ که فکر کنم باید منتظر کاهش قابل ملاحظه 65100 هم باشیم!![]()
Last edited by wriatoth; 19-07-2012 at 23:30.
سلام
من lm 67100 47 را در نمایندگی کرمانشاه قیمت گرفتم گفت 3320000
تفاوت قیمت زیادی با 65100 داره حدود 400 تومان!![]()
آخه تازه وارد بازار شده وشاید قیمتش بیاد پایین ، تا اونجایی که من میدونم قیمتهای پارسال هم همینطوری بود.
هرگز امروز بهترین را نخرید.
چرا؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم این حرف که بگیم الان سه بعدی با عینک نخرید چون کامل نیست حرف اشتباهیه. چرا؟ چون در نظر بگیرید اولا فعلا فقط یک مدل سه بعدی بدون عینک وجود داره 55اینچ توشیبا که در شرایط خاصی سه بعدی نشون میده تازه به صورت ناقص و محدود از اون گذشته تلویزون بسیار گرونیه و میزان آزار چشمیش کمتر از active shutter ها نیست چه برسه به passive نوع مفهومی بدون عینک هم توسط مایکروسافت و اپل در حال تسته که طبق گفته کارشناسان تا حدود 2016 نیاز به توسعه داره در مورد تکنولوژیه quantum dot هم دوستان در نظر بگیرند تولید پنل تلویزیون 55 چیزی متفاوت از پنل یک موبایل 4 اینچیه کما اینکه oled ها به وفور ودر مدلهای متنوع در این دو سال مورد استفاده سازندگان موبایل بوده ولی هنوز تلویزیون oled وارد بازار نشده بدون شک خرید تلویزیون سه بعدی به خصوص ال جی و ویزیو (که دومی فکر نکنم در ایران باشه) به دلیل پسیو بودن در حال حاضر بهترین گزینه است چرا که یک تلویزیون سه بعدی علاوه بر 3d بودن بهترین پردازش 2d رو هم در اختیار شما قرار میده پس به نظر من صبر کردن برای اومدن فناوری جدید چون قبلیه ناقصه حرف درستی نیست چون تا جدیده بیاد اون هم نیاز رفع نقص و بازبینی داره!
آیا راهی هست که بشه کانالی رو حذف کرد؟ مثلا کانال العالم در مدل 57000 چطور حذف میشه؟
چرا میخوای حذف کنی ؟؟ چیزی که بجاش نمیتونی اضافه کنی! میتونی!؟؟ بزار آخر لیست ریختشو نبینی!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)