تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 303 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

این هم یک عکس از یک کنترل دست ساز خفن:

طرف خوب ساخته

2. این کاربر از ah.nadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و زحمت کشای این تاپیک! یه سوال داشتم. در منوی svc یه گزینه وجود داره که اسمش chip test هست! این کارش چیه؟ به چی مربوطه؟ من تلویزیونم مشکل شبکه داره! یعنی وای فای کار نمیکنه و شبکه رو پیدا نمیکنه! اتصال سیمی هم قطع و وصل میشه! بردم نمایندگی میگه باید کل برد وای فایت عوض بشه! وهزینه تراشی میکنن... ولی توی سرویس منو که نگاه می کنم هر بار تلویزیونو خاموش میکنم و بعد میرم توی سرویس منو میبینم جلوی این chip test نوشته failure و خودم یه بار که واردش میشم و دکمه جهت رو میزنم تبدیل میشه به Success! بعد از اینکه این کارو میکنم میبینم که توی صفحه اول سرویس منو ، جلوی Wired MAC که تا حالا خالی بود مینویسه success ولی باز جلوی Wireless Mac مینویسه FAIL و علاوه بر اونا جلوی DRM هم که خالی بود یه سری نوشته میاد! ولی نکته عجیب اینه که هر بار تلویزیونو خاموش می کنم و بعد روشن می کنم این گزینه Chip test باز به حالت Failure بر میگرده!! تلویزیونم مدل ES6950و سایزش هم 32 اینچ هست!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و زحمت کشای این تاپیک! یه سوال داشتم. در منوی svc یه گزینه وجود داره که اسمش chip test هست! این کارش چیه؟ به چی مربوطه؟ من تلویزیونم مشکل شبکه داره! یعنی وای فای کار نمیکنه و شبکه رو پیدا نمیکنه! اتصال سیمی هم قطع و وصل میشه! بردم نمایندگی میگه باید کل برد وای فایت عوض بشه! وهزینه تراشی میکنن... ولی توی سرویس منو که نگاه می کنم هر بار تلویزیونو خاموش میکنم و بعد میرم توی سرویس منو میبینم جلوی این chip test نوشته failure و خودم یه بار که واردش میشم و دکمه جهت رو میزنم تبدیل میشه به Success! بعد از اینکه این کارو میکنم میبینم که توی صفحه اول سرویس منو ، جلوی Wired MAC که تا حالا خالی بود مینویسه success ولی باز جلوی Wireless Mac مینویسه FAIL و علاوه بر اونا جلوی DRM هم که خالی بود یه سری نوشته میاد! ولی نکته عجیب اینه که هر بار تلویزیونو خاموش می کنم و بعد روشن می کنم این گزینه Chip test باز به حالت Failure بر میگرده!! تلویزیونم مدل ES6950و سایزش هم 32 اینچ هست!
    دوست عزیز
    تا آنجا که من می دانم این آیتم ربطی به موضوع شما ندارد اگر می توانید از منوهایتان عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید تا بررسی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام آقای متین پور عزیز
    هر کاری می‏کنم نمی‏تونم وارد منوی مخفی بشم راهنمایی کنید ua46es7770m

در ضمن تلویزیون به جدیدترین نسخه فریمویر آپدیت شده ممکنه مشکل از اون باشه باتشکر.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام آقای متین پور عزیز
    هر کاری می‏کنم نمی‏تونم وارد منوی مخفی بشم راهنمایی کنید ua46es7770m

در ضمن تلویزیون به جدیدترین نسخه فریمویر آپدیت شده ممکنه مشکل از اون باشه باتشکر.
    دوست عزیز
    از چه روش برای ورود به منو استفاده می کنید و با چه وسیله ای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام و ممنون از زحماتتون...
    تلویزیون من سامسونگ مدلLA40D550 هستش...
    شبکه 1 و 3 انالوگ سرچ نمیکنه،بارها انتن های مختلف استفاده کردم ولی نمیگیره!امکانداره ب خاطر تنضیمات مخفی باشه؟؟؟
    و ایا گیرنده دیجیتال داره و چطوری فعال میشه؟
    و اخرین ورژن اپدیتش از کجا باید پیدا کنم؟
    ممنون متشکر

در آغاز فعالیت milad_dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    مدل تلویزیون من
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هستش.میخواستم ببینم آیا گیرمده دیجیتال داره و قابلیت فعال سازی داره وآیا میشه Internet @ tv رو فعال کرد در این مدل؟
    اگر جواب بله هست لطفا مراحل انجامش و برام توضیح بدین
    ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام و ممنون از زحماتتون...
    تلویزیون من سامسونگ مدلLA40D550 هستش...
    شبکه 1 و 3 انالوگ سرچ نمیکنه،بارها انتن های مختلف استفاده کردم ولی نمیگیره!امکانداره ب خاطر تنضیمات مخفی باشه؟؟؟
    و ایا گیرنده دیجیتال داره و چطوری فعال میشه؟
    و اخرین ورژن اپدیتش از کجا باید پیدا کنم؟
    ممنون متشکر
    دوست عزیز
    در مشخصات مدل شما دیجیتال موجود است این سایت مشخصات
    و اینم برای دانلود فریمورتان
    و برای فعالی سازی از اینجا استفاده کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    مدل تلویزیون من

هستش.میخواستم ببینم آیا گیرمده دیجیتال داره و قابلیت فعال سازی داره وآیا میشه Internet @ tv رو فعال کرد در این مدل؟
    اگر جواب بله هست لطفا مراحل انجامش و برام توضیح بدین
    ممنون
    دوست عزیز
    تا آنجایی که من می دانم در این سری دیجیتال موجود نمی باشد و اگر اینترنت tv را می خواهید فعال کنید دیگر فکر نکنم کارایی داشته باشد

اینترنتTV
    . این کدهابه شرح ذیل میباشد . شما دکمه وردبه اینترنت رامیزنیدبه محض ورود ابتدا کلید FastFoward را فشار میدهید بعدبه سرعت اعداد 9-8-2 را بهترتیب فشار میدهید و بعد کلید FastRevرا فشار میدهید بعداز این عمل یک و دو ثانیه صبرمیکنید قسمت نتظیمات کشورها میاید و میتوانید به هر کشور ی خواستید تغییر بدهید حتی امریکا و انکلیس فقط یادت باشد باید سریع انجام بدهید . یادتان باشد اعداد را بهتر به ترتیب بزیندضمنا اگرخواستید ازapp یشتری استفاده کنید یگویدبرایتان نحو انجام انرا بگویم . اینهم متن انکلیس یاینعمل

Internet @ TV CountryCode EasyWay Change! USA included
    a new one here
    First Enter Internet @ TV
    Second Press "FastFoward" key (right key of play)
    Third Press 2 8 9 Sequenz.
    4
    th Press "FastRev" key (left key of play)
    change country before, make backup of your widgets.

افزایشapps
    برای افرایشappsنیازو به ورودبه منو مخفی داریدخواهشابه دیگرتنظیمات کاری نداشته باشید فقط:
    باید وارد sub option بشویدبعدکه واردشده اید گزینهای به نامinfo link server type وجود داردکه بصورت پیشفرض روی operationgبه معنای عامل تنظیم شده شما وقتی وارد این گزینه میشود دوگزینه دیگر وجود درادبه نام development به معنای توسعه وdevelopming به معنای درحال توسعه . اگر گزینها اول باشدهمونappsکه دارید نمایش داده میشود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید appsشما زیاد میشود اگر گزینه درحال توسعه را انتخاب کنیدapsss شما ل خیلی خیلی زیاد میشود . انتخاب با شماخواهدبود کدام را انتخاب کنید . خواهشابه دیگرقستمهاکاری نداشته باشید .

Info link country
    Last edited by matinpour; 25-01-2014 at 20:14.

11. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فریمور چه چجوری نصب کنم رو تلویزیون؟؟؟؟
    در مورد سوال اینکه شبکه 3 و 1 حتی انالوگ هم نمیگیره با انتن های مختلف امتحان کردم....چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •