حتما کرک باز خراب شده متاسفانه ولی من دارم اش استفاده میکنم
فکر کنم بهتره همون نسخه کرک شده رو دانلود کنید![]()
حتما کرک باز خراب شده متاسفانه ولی من دارم اش استفاده میکنم
فکر کنم بهتره همون نسخه کرک شده رو دانلود کنید![]()
بچه ها نمیشه دید راننده رو یکم عقب بیاریم ( zoom out ) تا نمای بیشتری از داخل دیده بشه یا چراغ سوی بالا و پایینش با دوتا دکمه جدا از هم روشن خاموش بشه ، صدای بوق رو عوض کنیم و ...![]()
سلام
من چند تا گاراژ خریدم و راننده هم استخدام کردم ولی چرا هیچ پولی به درآمدم اضافه نمیشه . مگه این راننده ها نباید کار کنند و درصدی از بارهایی که مببرند به من برسه ؟؟
سوال 2 :
بعضی از شرکتها که بار میدن ببریم حیاطشون خیلی بد جوره طوریکه نمیشه بار رو بدون آسیب پارک کرد و یا بار خارج کرد مثلا یه بیل مکانیکی برای بار تحویل گرفتم ولی نمیشد از حیاط شرکت خارجش کرد ،باره گیر میکرد به سقف در خروجی . اینا رو نمیشه کاری کرد ؟
مرسی
بايد براي اين رانندگان محترم خودرو هم بخريمن چند تا گاراژ خریدم و راننده هم استخدام کردم ولی چرا هیچ پولی به درآمدم اضافه نمیشه . مگه این راننده ها نباید کار کنند و درصدی از بارهایی که مببرند به من برسه ؟؟
نياز به مهارت زياد در پارك كردن داريبعضی از شرکتها که بار میدن ببریم حیاطشون خیلی بد جوره طوریکه نمیشه بار رو بدون آسیب پارک کرد و یا بار خارج کرد مثلا یه بیل مکانیکی برای بار تحویل گرفتم ولی نمیشد از حیاط شرکت خارجش کرد ،باره گیر میکرد به سقف در خروجی . اینا رو نمیشه کاری کرد ؟
از دوربين شماره 3 استفاده كن و سعي كن اگر حرفه اي شدي از گيربكس حالت دستي استفاده كني نه خودكار
سلام سری کامل volo میخواستم که همه کلاس ها را عوض کنه
از این سایت مدهای خوبی واسه ولوو میتونید دانلود کنید
http://germantruck-forum.de/viewforum.php?f=22&sid=17a6748fb5fb3e4e3f13b0d774a cb8c5
از دوربين شماره 3 استفاده كن و سعي كن اگر حرفه اي شدي از گيربكس حالت دستي استفاده كني نه خودكاراتوماتیک که اصلا حال نمیده
دور موتور روی 15 نرفته دنده عوض میشه باید دستیش کنی که گاز میدی دور موتور رو 20 میره
صدای سوت موتور در بیاد![]()
ممنون از کمکتون . فقط از کجا باید براشون ماشین بخرم . آخه وقتی میرم نمایشگاه ماشین میخرم ماشین خودم عوض میشه ؟؟
به این عکس نگاه کنید متوجه میشید عکس هر ماشین که بالای عکس راننده هست برای اون راننده میشه
اینم یه مد جدید بنز sk که تازه رسیده با تشکر از دوست عزیزمون reza-actros
http://forum.p30world.com/member.php?u=742045
که زحمت امتحان و آپلودش رو کشیده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مد MAN این روز ها پیدا نمیشه...
کسی سراغ نداره؟
سلام
تو سايت هايي كه تو صفحه اول تو پست اول اميد جان معرفي كردن مد MAN زياده فقط بايد انتخاب كنيد.
فقط يه مان هست كه من خيلي دوسش دارم رو اينجا واستون ميزارم:
اینجا بالغ بر 100 تا مد مان هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)