زیاد اشتباه نیست ولی اگه طبق اصول بازی بر میداشتیم بهتر میبود
خاصیت Nord جنگجو بودنشه که من باهاش جادوگر شدم
در حالی که High Elf مخصوص جادوگریه
زیاد اشتباه نیست ولی اگه طبق اصول بازی بر میداشتیم بهتر میبود
خاصیت Nord جنگجو بودنشه که من باهاش جادوگر شدم
در حالی که High Elf مخصوص جادوگریه
من میخواستم دزد بشم ولی از شکل Khajit خوشم نیومد.بعد از دزدی میخواستم کماندار بشم Wood Elf شدم.الانم یه جنگجوی دزد هستم.
خیلی حال میده Archery.اژدها رو با تیرکمان از دور راحت میشه زد همچنین دشمنا رو.توی تاریکی قایم میشی بعد تیر رو میزاری تو کمان و پرتاب یه ضرب می میره.منم همیشه سر رو هدف قرار میدم از تو سرش رد میشه انقدر کیف میده.
Last edited by Little Sparrow; 03-01-2012 at 22:22.
منم دقیقا همینطوره کاراکترم!Woodelf که با تیرکمون میزنم و تماما Sneak!خیلی لذت بخشه!
wood elf چرا؟
من های الفم. خیلی هم فعلا حال می کنم با این روش. اژدها ها رو هم با لایتنینگ بولت می زنم از دور لت و پار می کنم. تازه فرار هم نمی تونن کنن چون لایتنینگه لحظه ایه، مثل تیر نیست که طول بکشه تا برسه به اژها و اژدها ه جاشو عوض کنه.
اقا راهی نداره که جادو های پر کار بورد رو براش کیبورد شورتکات گذاشت؟ این منوی فیوریتش خیلی رو اعصابمه، وسط جنگ یهو همه چی وای می سه و باید توی اون همه وسایل فیوریت بگردم دنبال چیزی که می خوام...
تو منوی favorite یک آیتم رو انتخاب کن و یکی از کلید های 1-8 رو بزن
سلام دوستان
یکی میتونه آموزش 100 کردن alchemy رو به طور کامل برام توضیح بده
یا حداقل یه پستی و ... بدید که اونجا کاملا به فارسی توضیح داده باشه.
Last edited by rahgozar1368; 04-01-2012 at 03:44.
سلام دوستان عزیز خسته نباشید توروخدا یکی جوابمو بده خیلی برام مهمه من میخوام از یه نفر توی بازی Destruction یاد بگیرم لطفا بگید اسمش چیه و کدوم شهر و کجا میتونم این شخص گیر بیارم تا بخرم ازش؟؟
دو سوال:
1چجور بفهمم چند تا فریم از بازی دارم میگیرم؟
2-به نظرتون Fade رو بالا ببرم یا Antialiasing و Anisotropic Filtering؟دو تای دومی رو ببرم یا Fade ها؟
ممنون.
گروه خونیه نادری داریداین بازی ها به گروه خونی ما نمیخوره!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)