دقیقا منم همین قدر بزرگ کردم.
برای جوابات هم ممنون. کاری ، رمزی و راهنمایی خواستی درخدمتم.
امیدوارم 2 تایی باهم بریم شهر!!.![]()
دقیقا منم همین قدر بزرگ کردم.
برای جوابات هم ممنون. کاری ، رمزی و راهنمایی خواستی درخدمتم.
امیدوارم 2 تایی باهم بریم شهر!!.![]()
سلام دوباره
سیو با پسوند Psv میخوام برای امولاتور
خوب دوستان بالاخره يه بيكاري پيدا شده و بازي هاروست مون رو تموم كرده دمو آخر بازي هم تو يوتوب گذاشته ! كه آخرش تو همون روستا تموم مي شه ! حالا بشنين تا برسين به شهر ! ويدئو رو خودتون ببنيد !
براي جلوگيري از هرگونه شك و شبه اي نوشته هاي آخر بازي هم تو كليپ هست !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by J A V I D; 14-06-2008 at 00:21.
توجه توجه توجه
کی عکس از پوکت استیشن توی بازی رو می خواد ببینه هر کی می خواد بگه؟
![]()
ما چجوری بریم یوتوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
نه اون فتح بازی نیست اون فقط 3 سال بازی رو به اتمام رسونده.
Last edited by MohammadZero; 14-06-2008 at 01:35.
وقتي بازي تموم شده يعني همه كارهاي بازي انجام شده ديگه اگه قرار بود شهري وجود داشته باشه ! شما مي گين آخر بازي مي ره شهر خوب اينم آخر بازي بود ديگه كه تو روستا تموم شد !
به هر حال شما هر جور دوست داريد ، شما مي تونيد فكر كنيد شهر وجود داره ! ولي من مي گم حداقل تو نسخه پلي استيشن يك بازي شهر وجود نداره ...
ولي به نظر من وجود داره نميدونم اينو ببينيذ
نميدونم چطوري با پوكت استيشن كار كنم شكلش سفيده مثل موبايله يه مربع سبز داره درست گفتم بگيد جزو وياسلاست يا جزو چيزايي كه توي كوله پشتي ميزاريکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد همه ي گاو و گوشفندو مرغم طلاست ولي نميدونم چرا چيزي طلايي نميدن
too supermarket vaghty mikhay bazr bekhary mitoony rooye name bazra dokmeye mosalaso bezany ta dar morede bazr va vaghte kashtesh va inke cheghadr mitoony har kodoomo bad az roshd kardan befrooshy forooshandehe behet bege
1- اینجا کاملترینش هست :
2-1 دونه برای هر کدوم در هر روزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- 20 مرغ - 10 گاو - 10 گوسفند
4- راه رفتن
این هم کار شما رو راه میندازه
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by FerineFast; 14-06-2008 at 11:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)