????????????????
????????????????
امروز رفتم چند تا ادکلن تست زدم باز
ژیوانچی جنتلمن:فکر کنم نزدیک ترین بو بهش کوروس باشه.یکم شوری توش حس میشود.به نظرم زیریوسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بوش بهتره ولی خب گرمه.
بولگاری بلک :یکم شباهت دیدم توش با آنتونیو باندراس بلک سداکشین.بویه جنگلی-خنک.ولی همون آنتینیوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باندراس رو بیشتر قبول دارم.
امپر اوربان :بویه نسبتا خوبی داره.پخشش هم نسبتا خوبه .ولی خیلی شبیهه رمی مارکوییسه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سینما ایف سنت لورن(زنونه):بویه شیرین و گرمی داشت خوشم نیامد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لومانی لومانی هم تست کردم.دقیقا بویه صابون میداد.
Last edited by cyber861; 12-11-2011 at 14:09.
[QUOTE=jsaleh11;6623339]خیلی ممنونم..
A3208L03
عطر شما ساخت سال 2008 هستش و خیلی از روی ساختش نگذشته و خوب هستش...
راستی آکوآ کواروم هم تست کردم.به نظرم همون 15 تومن میارزه.بوش یه چیزی تو مایه هایه فوتوریتی بود ولی
خب فرق داشت.
آره منم قبلا به توصیه جناب Hike واسه سیلورش و اون یکی دیگش رفتن نیابیدمشون اینو داشت برا قیمت 15 (البته یارو به من
گفت 18 !) خیلی خوبه ولی... تو فرگرنتیکا که چند نفری با کول واتر مقایسه کردن و گفتن بهتره که به نظرم کاملا کم لطفی
کردن به نظرم فرقشون از زمین تا زیرزمینه...
-----
اون کوروس رو یکی از اقوام دوست داره به شدت (چند وقت بعد که Hike تو تاپیک پست داد از بوش پرسید دادم بهش)
ولی وقتی بوش می مونه اون قدرا هم بد نیست
ولی کار جالبیه که به سلیقه م اصلا نمی سازه...
نمیدونم چرا تو این سایته فرگرانتیکا اینقدر بعضیا چرت و پرت میگن.آخه اصلا شباهتی توشون ندیدم.کول
واتر کجا و این کجا؟
ولی 18 هم میارزه به یه مقدار گرون خریدن.ولی اینجا میگفت 34 تومن.دیگه اینقدر خداییش نمیارزه.اینجور هم
که پرفیوم شاپیگ میگفت اصلا آکوآ ش اصل نیست.
به خدا
آره می ارزه ولی این ازونایی بود که معلوم نبود چیه؛ به نظر من کاراش احتمال موندگی داشتن شدید؛ نمی دونم بازمولی 18 هم میارزه به یه مقدار گرون خریدن.ولی اینجا میگفت 34 تومن.دیگه اینقدر خداییش نمیارزه.اینجور هم
که پرفیوم شاپیگ میگفت اصلا آکوآ ش اصل نیست.
شاید اشتباه برداشت کردم...(منظورم کارای مغازه هه هست !)
Last edited by aminjigar; 12-11-2011 at 15:04.
دوستان سلام
اون ادکلنی که می گفتم : بوی آلبالو میده به دستم رسید!![]()
به سلامتی.از کجا مگه خریدی؟![]()
[QUOTE=mhek;6624046]متشکرم از اطلاعات ارزنده شما. من اینو اول سال 2009 خریدم از دبی. پس اون موقع تازه تولید شده بوده. خیلی هم مناسب خریدمش (اون موقع 100 تومن) . اولش شک کردم که تقلبی نباشه به دختره فروشندش گفتم چرا انقد ارزونه ؟ گفت اینجوری بیشتر می فروشم و بیشترم سود می کن. یه دونه ورساچه کریستال نویر زنونه هم ازش خریدم 39 تومن که اونم اصل بود و موندگاری خیلی خوبی داره. کاش بازم ازش عطر خریده بودم.
به هر حال بازم از شما تشکر می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)