ونگر و دفاع از خرید تورال از بارسلونا: کار غیرقانونی نکرده ایم
سایت گل- آرسن ونگر مربی فرانسی آرسنال معتقد است که تیمش کار اشتباهی در به خدمت گرفتن خوان تورال ازتیم پایه ای بارسا انجام نداده است.
سران آرسنال در آستانه به خدمت گرفتن ستاره جوان تیم پایه ای بارسلونا هستند و شنیده می شود که ارزش این قرارداد 350 هزار یورو است.
این بازیکن 16 ساله به عنوان بازیکن آزاد در مسیر «امیریتس» است و با شرایطی مشابه با سسک فابرگاس که تیم پایه ای بارسا را به مقصد آرسنال ترک کرد، به این تیم لندنی منتقل خواهد شد.
در این میان ساندرو روسل از عملکرد توپچی ها راضی نیست و اعلام کرده که خرید تورال، اندکی ناپسند و غیراخلاقی بوده ولی ونگر در صحبتهایی اعلام کرده که آرسنال کار اشتباه یا غیرقانونی ای انجام نداده.
مربی فرانسی آرسنال در این رابطه گفت: «شما فراموش کرده اید که این پسر انگلیسی است. او پاسپورت انگلیسی دارد و مادرش انگلیسی است و امیدواریم که او در تابستان به ما ملحق شود. ما بازیکنانی داریم که رختکن تیم ما را به مقصد تیمهای حرفه ای دیگری در انگلیس ترک کرده اند و روند این انتقال ها کاملا قانونی بوده.»
ونگر ادامه داد: «من بارسلونا و کاتالونیا را دوست دارم و هیچ مشکلی با آنها ندارم ولی زمانی که یک بازیکن دو رگه (انگلیسی-اسپانیایی) می خواهد به تیم ما ملحق شد، چرا باید وقتی تمام روند انتقال قانونی است، مانع از این کار شویم. اگر ما کاری غیرقانونی انجام دهیم، من عذرخواهی می کنم و می گویم که پسرم ما نمی توانیم این کار را بکنیم. خیلی از بازیکنان ما با شرایط مشابهی، رختکن تیم ما را ترک کردند.»
ونگر در مورد اظهارنظر روسل حرفی نزد و فقط گفت: «من نمی خواهم بیش از این دراین رابطه صحبت کنم چون خیلی سخت است. اگر شما به آکادمی فوتبال بارسلونا بروید و ببینید که این بازیکنان از کجا می آیند، می توانید به نزد من بیائید و بعد دراین رابطه صحبت خواهیم کرد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Ghazal Ziari
2011/2/26
گزارش روز: شکیرا عضو افتخاری باشگاه اسپانیول بوده
روزنامه مارکا در تاریخ دهم دسامبر سال 2002 گزارشی را منتشر کرده بود که در این گزارش مطلبی در مورد رائول تامودو و شکیرا منتشر شده بود. کاپیتان آن زمان اسپانیول، در آن دیدار، پیراهنش را به خواننده کلمبیایی هدیه داده بود و اسپانیول هم این خواننده را عضو اختصاصی باشگاه کرده بود
سایت گل- شکیرا، خواننده سرشناس کلمبیایی که اکنون نامزد (!) جرارد پیکه است، در سال 2002 عضو اختصاصی باشگاه اسپانیول بود.
روزنامه مارکا روز دهم دسامبر سال 2002 گزارشی را منتشر کرده بود که طی آن به بازدید خواننده کلمبیایی از بارسلونا اشاره شده بود و در جریان یکی از دیدارهای اسپانیول به ورزشگاه رفته بود. در پایان این مسابقه، رائول تامودو، کاپیتان اسپانیول پیراهنش را به شکیرا هدیه داده بود و سران باشگاه نیز شکیرا را عضو باشگاهشان کردند.
در آن زمان باشگاه اسپانیول در وب سایت رسمی اش این گزارش را منتشر کرد: «با حضور شکیرا در بارسلونا و بازدیدش از این شهر و باشگاه او به عضویت باشگاه ما در آمد و شماره عضویت او 27506 است. او حدود یک ساعت با کاپیتان ما، رائول تامودو به صحبت پرداخت و تامودو پیراهنش را به شکیرا هدیه کرد.»
این در حالی است که اسپانیول رقیب دیرینه بارسلونا در منطقه کاتالونیاست و داربی های این دو تیم همیشه با هیجان و جنجال خاصی دنبال می شود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Ghazal Ziari
2011/2/26
پی نوشت: این شکیرای نفوذی با پیکه چیکار میکنه! چشاش حسابی گود رفته، پیکه هم اصلا تو بازی نیست.