سلام save gamam پاك شد!!! كسي chaptere 7 رو داره بزاره لطفا؟
سلام save gamam پاك شد!!! كسي chaptere 7 رو داره بزاره لطفا؟
کرک بالا پست بالای خودتون رو دانلود کنید بریزید تو فولدر pc
دوست عزیز شما داری خودت خودت رو گیج میکنی دوتا کرک نهایتش 10 مگه که دانلود کن متوجه میشی اما من خودم میگم دقیقا همین مشکل رو داشتم با CFB حل شد
phisics بازی هم نه فقط در شکستن شیشه بلکه در انفجارها و کلا صحنه هائی که نیاز به نورپردازی روشن با رنگهای چند لایه قوی هست خودش رو نشون میده که خوب تو اون صحنه جنگ جهانی هم فیزیک باعث افزایش فوقالعاده کیفیت صحنه ها میشه
کرک CFB هم تو امضا یکی از دوستان که نوشته بود کرک مافیا2 و ... هستش که وقتی لینک اون صفحه کرک رو میزنی دوتا گزینه کرک هستش یکی اسکایدرو یکیم CFB
بیا اینم لینک کرک های سالم اخرین ورژنهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aban366; 19-09-2010 at 17:03.
اگه ایشون انویدیا داشته باشن بله ولی اگه ati داشته باشن بجز شکستن شیشه ها روشن کردن کردن فیزیکس توجیه دیگه ای نمیتونه داشته باشه چون اختلاف کیفیت توی بیشتر موارد اونقدر فاحش نیست که به کاهش فریمش بیارزه !!!
و اینجوری که از سئوال ایشون معلوم بود میشد فهمید که ایشون physx رو روشن کردن و با کاهش فریم زیاد مواجه شدن و الان میخواستن بدونن که physx روشن اونقدر افزایش کیفیتی ایجاد میکنه که این کاهش فریم رو بپذیرن !!
دوستان اون free ride که توی صفحه ی اول است قدیمیه - توی امضای من یکم جدید ترش هست
آقا من رسیدم به آخر مرحله 14 اونجا که پول رو به برونو پس می ده بعد یه صفحه سیاه میاد و لود میده بعد از چند لحظه یه سری نوشته درباره تاریخچه مافیا و از این جور چیزا می نویسه (تو همون صفحه سیاه) بعد که تموم می شه همین جوری لود میده و صدای خیابون میاد ولی نمی ره تو بازی باید چه کار کنم
Last edited by H.P1366; 19-09-2010 at 18:28.
تازه داشت بهم حال میداد که تمام شد(خیلی کم بود)!
میگم مدی چیزی براش نمیاد یک چند مرحله بشتر باهاش حال کنیم.
راستی:
بدون physx حدود 60-70 تا فریم بهم میداد با physx هم یک30-40 تایی میداد توی بنچمارکش و توی شهر میرفت تا 100 با همین سیستمی که دارم(البته physx رو میزاشتم روی cpu میومد تا 17-20 ولی وقتی میزاشتم روی هسته دوم کارت بین 30-40 متغیر بود).
M.B:Gigabyte MA-770-UD3 REV 2.0
CPU:AMD PHENOME2 X3 720BE @ 3.6GHZ CM HYPER TX3
RAM:2x2GB DUAL1066 DDR2
GPU: NVIDIA GEFORCE 9800GX2 @ 725-1700-2200
HDD:2xSEAGATE 7200 500GB= 1TB RAID0
PCU:GREEN GP780B
Last edited by H.Operator; 20-09-2010 at 15:13.
سلام
میگم یکی از دوستان حدود 1 هفته پیش داستان بازی را بخش به بخش گذاشته بود
الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم
لطف میکنید لینک اولیش را بگذارید
ممنون
من اسم کاربرو می دونم پست چپتر اول رو نمی دونم اسم : huggy
اینجا کل داستان بازی توسط جناب huggy گذاشته شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)