رافائل فن در فارت: دوران حضورم در رئال باعث پیشرفت من شد
سایت گل- رافائل فن در فارت، هافبک رئال مادرید، از مدیران باشگاه رئال به دلیل دورانی که در این باشگاه سپری کرد، تشکر کرد و درخشش اش در رقابت های این فصل را به دلیل دوران حضورش در رئال دانست.
این ستاره هلندی تابستان گذشته با انتقالی 9.5 میلیون یورویی از رئال به تاتنهام پیوست و از آن زمان به یکی از ستاره های این تیم لندنی تبدیل شده است. او در رقابت های این فصل 13 بار برای تاتنهام گلزنی کرده که بیشتر از تعداد گل هایی بوده که در زمان حضورش در رئال به ثمر رسانده است.
او در مصاحبه با نشریه گاتزتا دلو اسپورت گفت:" ترک رئال مادرید دشوار بود. مادرید شهر فوق العاده ای است و رئال در بین قوی ترین باشگاه های جهان جای دارد. علاوه بر من، بازیکنانی مانند وسلی اشنایدر و آرین روبن نیز فرصت چندانی برای بازی در این تیم یپدا نکردند.
رئال پول زیادی به من داد، فرصتی برای مشهور شدن و بازی کردن در رقابت هایی بزرگ. من همیشه از آنها متشکرم."
او همچنین در مورد دوران حضورش در تاتنهام گفت:" حضور در لندن یک شروع دوباره برای من بود. لیگ برتر نسبت لالیگا جذاب تر است زیرا در لالیگا تنها بارسا و رئال مدعی قهرمانی هستند.
اینجا برای گرفتن امتیاز باید سخت تر جنگید. تاتنهام تیمی است که خوب فوتبال بازی می کند و بازیکنان بزرگ زیادی دارد. اگر ما چند سال در کنار هم بازی کنیم، می توانیم به تیم بزرگی تبدیل شویم."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید