تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 376 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پ.ن: به نظر میاد از امروز دیگه طرفداران چلسی پیوستن به پایگاه آرسنالی ها
    کی گفته اونوقت؟
    من که چلسی دهم هم بشه بازم طرفداراشم و فرقی نمی کنه
    توی پستم فقط اشاره کردم که امیدوارم آرسنال قهرمان بشه و بحث طرفدار بودن اون نیست....

+

اون فینال لیگ قهرمانان رو ظاهرا یادتون رفته. اگه به اون خوش شانسی نمیگن دیگه فکر کنم کلمه شانس برای شما تعریف نشده!

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

شما اگه 1نگاه به همون فینال بندازین اصلا نیازی نیود بازی به پنالتی کشیده بشه...بعدشم...تری پنالتی رو زد بعدش افتاد...هنگام زدن نیفتاد که!!!!
    در کل اینکه طرفدارهای چلسی کمتر با ما کل بندازین....چه طور پارسال انجلوتی قهرمانتون کرد کارلو جونتون بود امسال نیست؟؟؟
    به قول یکی از دوستان چلسی شخصیت قهرمانی نداره...وگرنه با این همه بازیکن قهرمان میشد...وقتی لمپارد رو دارن اگه چوب خشک هم بزارن محاجم اقای گل میشهحالا خرج ها و دگر بازیکن ها بماند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این بحث شانس واقعا بحث چیپ و بی خودیه .
    شما بزرگترین تیمهای دنیا رو با برچسب خوش شانسی و این جور حرفها می برید زیر سوال .

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

این بحث شانس واقعا بحث چیپ و بی خودیه .
    شما بزرگترین تیمهای دنیا رو با برچسب خوش شانسی و این جور حرفها می برید زیر سوال .
    دیگه فقط اینجوری میخوان حریفش بشن دیگه.....هرچی جام هر سال داریم میبریم و میجنگیم...مثل بعضی ها کم نمیاریم....
    هرچی بگید...به قول مرتضی
    قهرمانی ازان ماست

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

به قول یکی از دوستان چلسی شخصیت قهرمانی نداره
    این حرفتون اصلآ معنی نداره!

اتفاقآ کسانی که کم میارن میرن سراغ شخصیت تیمها و بی ریشه بودن و .... !

پارسال که قهرمان شدیم شخصیت قهرمانی نداشتیم ؟ سالی که 95 پوینت گرفتیم شخصیت قهرمانی نداشتیم ؟ ! !!

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

فاینورد میایچی را برای یک فصل دیگر می خواهد

فاینورد می خواهد که Miyaichi پر شور را در تیم نگه دارد

میایچی که خیلی سریع در تیم اصلی فاینورد جای گرفت و اولین بازی خود را هفته گذشته مقابل Arnhem انجام داد و در دومین بازی خود که در مقابل Hercules انجام داد توانست اولین گل خود را نیز برای فاینورد به ثمر برساند،در پایان هفته Eric Gudde مدیر باشگاه فاینورد بسیار خوشحال بود و اعلام کرد که می خواهد او را در این باشگاه حفظ کند.

او گفت :

" میایچی در فاینورد می تواند بسیار با نشاط تر باشد. بسیار خوب خواهد شد اگر او فصل آینده نیز در فاینورد بماند او سریعا در حال پیشرفت است."

ما می توانیم به آرسنال در پرورش او کمک کنیم ما فیلم های بازی او را به باشگاه آرسنال خواهیم فرستاد و ریو را در یاد گیری زبان انگلیسی کمک خواهیم کرد. و همگان خواهند دید که او در زمین چگونه کیفیت خود را به نمایش می گذارد."

"به نظر می رسد که ونگر موفق شده یکی دیگر از کشفیات بزرگ خود را به همگان ثابت کند."

Arsenal.ir
    Last edited by VBYOFSKI; 15-02-2011 at 22:11.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

این حرفتون اصلآ معنی نداره!

اتفاقآ کسانی که کم میارن میرن سراغ شخصیت تیمها و بی ریشه بودن و .... !

پارسال که قهرمان شدیم شخصیت قهرمانی نداشتیم ؟ سالی که 95 پوینت گرفتیم شخصیت قهرمانی نداشتیم ؟ ! !!
    مشکل شما اینه که این 2سال خیلی بادتون کرده.....
    2سال باعث شخصیت دار شدنتون نمیشه....
    تا وقتی که بتونید ثباتتون رو تو لیگ ثابت کنید باید زیر سایه تیم ها بزرگ مثل یونایتد و لیورپول و ارسنال و اورتون و ... بمونید...هیچوقت به این 2سال ننازید و انقدر هم نگید اگه چلسی فلان بازی و نمیباخت اگه چلسی فلان نتیجه رو نمیگرفت...مطمئن باش اگه از این اگه ها واسه یونایتد اتفاق میفتاد تا چند هفته دیگه قهرمانیمون تثبیت میشد

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بیخیال سامان!!!
    به نظر من همین که چلسی تونسته تو این سال ها سده بزرگی برابر قدرت های مثل یونایتد، آرسنال و لیورپول باشه و حتی اون ها رو در رسیدن به جام ناکام بزاره، نشان از شخصیت داشتن این تیم هستش... ما نباید فراموش کنیم که تو 6 فصل گذشته جام قهرمانی پریمیر لیگ یا در اولدترفورد بوده و یا در استمفوردبریج و برخی لقب Big2 رو به این دو تیم دادن.... ضمن اینکه نباید از خاطرمون بره که یه تیمی مثل لیورپول در حالی در جمع بیگ فور هستش که هنوز نتونسته پریمیر لیگ با فرمت جدید رو بالا ببره...
    .
    .
    راستش من شخصا به عنوان یه هوادار پروپاقرص منچستر ترجیح میدم که یونایتد با چلسی بر سره قهرمانی رقابت داشته باش تا با تیمی مثل سیتی! چون چلسی واقعا یه تیم و حریف واقعی برای رقابت هستش...
    در کل به امید موفقیت و قهرمانی های منچستر در رقابت های فصل جاری!
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

به قول سایت یونایتد 1خبر خوب و 1خبر بد واسه یونایتدی ها...والنسیا بعد از 5ماه دیروز به تمرینات برگشته و خبر بد این که پارک از ناحیه همسترینگ مصدوم شده و 4هفته غایب خواهد بود

---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

رافائل فن در فارت: دوران حضورم در رئال باعث پیشرفت من شد

سایت گل- رافائل فن در فارت، هافبک رئال مادرید، از مدیران باشگاه رئال به دلیل دورانی که در این باشگاه سپری کرد، تشکر کرد و درخشش اش در رقابت های این فصل را به دلیل دوران حضورش در رئال دانست.

این ستاره هلندی تابستان گذشته با انتقالی 9.5 میلیون یورویی از رئال به تاتنهام پیوست و از آن زمان به یکی از ستاره های این تیم لندنی تبدیل شده است. او در رقابت های این فصل 13 بار برای تاتنهام گلزنی کرده که بیشتر از تعداد گل هایی بوده که در زمان حضورش در رئال به ثمر رسانده است.

او در مصاحبه با نشریه گاتزتا دلو اسپورت گفت:" ترک رئال مادرید دشوار بود. مادرید شهر فوق العاده ای است و رئال در بین قوی ترین باشگاه های جهان جای دارد. علاوه بر من، بازیکنانی مانند وسلی اشنایدر و آرین روبن نیز فرصت چندانی برای بازی در این تیم یپدا نکردند.

رئال پول زیادی به من داد، فرصتی برای مشهور شدن و بازی کردن در رقابت هایی بزرگ. من همیشه از آنها متشکرم."

او همچنین در مورد دوران حضورش در تاتنهام گفت:" حضور در لندن یک شروع دوباره برای من بود. لیگ برتر نسبت لالیگا جذاب تر است زیرا در لالیگا تنها بارسا و رئال مدعی قهرمانی هستند.

اینجا برای گرفتن امتیاز باید سخت تر جنگید. تاتنهام تیمی است که خوب فوتبال بازی می کند و بازیکنان بزرگ زیادی دارد. اگر ما چند سال در کنار هم بازی کنیم، می توانیم به تیم بزرگی تبدیل شویم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •