تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 421 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

در آغاز فعالیت zeinab68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

11-نمای کلی با بدنه ی آلومینیومی:

12-اتصال کیبورد:

13-جاگذاری کیبورد:

14-جاگذاری DVD-RW:

15-بستن پیچ و جاگذاری باتری:

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

16-راه اندازی مجدد:

موفق باشید
    واقعا دستت درد نکنه

فیض بردیم

2. 5 کاربر از zeinab68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

از آقای حمید MCI تشکر میکنم به خاطر اینکه واقعا کمک میکنن به دوستان.اینبارم سنگ تمام گذاشتن.
    دستشون درد نکنه.

4. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

دوستان رم من 4 gb هست ولی از 3.87 gb استفاده می شه !!
    اون 13 mb کجا میره !؟

با تشــکر..

داره خودمونی میشه omid.unique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان منم یه هفته ای میشه 5010 گرفتم و ازش راضیم. من از نمایندگی دلیران (دل ایران) گرفتم. کل صفحات این تاپیک رو خودنم ولی کسی ازش حرفی نزده به اون صورت. به نظرم گارانتی خوب و معتبریه. هم سرویس تگم از اول فعال بود، هم از لحاظ قطعات هماهنگ بود و مشکلی نداشت. اگه خواستین آدرس نمایندگیش رو بهتون میدم.

7. 2 کاربر از omid.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اشکالات سخت افزاریش که الان مشخص نمیشه یعنی تو تخصص من هم نیست ولی نسبت به به چند لب تاب که باهاشون کار کردن گاهی جند نکته به فکرم میاد که شاید از نظر شما عیب نباشه ولی دیدگاه ها مختلفه ! در کل می گم اشکال سخت افزاری من نشنیدم ازش اما به نظرم اگر :
    صفحه نمایشش یکم بهتر میشد خوب میشد
    دکمه "پ" فارسی را اگر در جای خودش تعریف می کردن سریعتر میتونستیم تایپ کنیم . هم باعث سردرگمی در تایپ حرفای "گ" . "ک" میشه هم باعث کندی در تایپ حرف "پ" میشه . شاید برای کسانی که اولین بار از صفهحه کلید استفاده می کنند مهم نباشه ولی همان طور که دوستان همشون میدونن نسبت به صفحه کلید های استاندارد اگر مقایسه کنیم یکم سختر میشه ! بعد اگر دقت کنید به جای شماره 2 که باید علامت "@" باشه علامت " " " را گذاشتن در حالی که موقع تایپ جاشون عوش میشه !
    بعد اینکه به طور پیش فرض اگر FN فعال نبود در این صورت بهتر از کلید های F استفاده می کردیم .
    شاید بسیاری از این ایراد های من سلیقه ای باشه و تنها نظر من اینه . موفق باشین

9. 2 کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اشکالات سخت افزاریش که الان مشخص نمیشه یعنی تو تخصص من هم نیست ولی نسبت به به چند لب تاب که باهاشون کار کردن گاهی جند نکته به فکرم میاد که شاید از نظر شما عیب نباشه ولی دیدگاه ها مختلفه ! در کل می گم اشکال سخت افزاری من نشنیدم ازش اما به نظرم اگر :
    دکمه "پ" فارسی را اگر در جای خودش تعریف می کردن سریعتر میتونستیم تایپ کنیم . هم باعث سردرگمی در تایپ حرفای "گ" . "ک" میشه هم باعث کندی در تایپ حرف "پ" میشه . شاید برای کسانی که اولین بار از صفهحه کلید استفاده می کنند مهم نباشه ولی همان طور که دوستان همشون میدونن نسبت به صفحه کلید های استاندارد اگر مقایسه کنیم یکم سختر میشه ! بعد اگر دقت کنید به جای شماره 2 که باید علامت "@" باشه علامت " " " را گذاشتن در حالی که موقع تایپ جاشون عوش میشه !
    بعد اینکه به طور پیش فرض اگر FN فعال نبود در این صورت بهتر از کلید های F استفاده می کردیم .

عزیز به جای علامت 2 دقیقا @ رو گذاشتن.
    در ضمن این لپ تاپ فراتر از اون چیزیه که شما فکر می کنی.مثلا می تونی از قسمته کنترل پنل عملکرد Fn رو تغییر بدی ولی بصورت پیشفرض بصورت مالتی مدیا قرار گرفته.یعنی شرکت سازنده طوری ساخته که هر کی هر جور راحته همون تنظیماتو بزاره.به شما قدرت انتخاب داده.این نقصه؟
    با قیمت 930000 تومن مونیتور لپ تاپ های دیگه رو دیدی؟
    دوستم asus خرید 1300000 صفحش با این هیچ فرقی نمی کنه.یکم به پولیم که بابت لپ تاپ می دی نگاه کن.این نقص نیست.تو این رنج قیمت همینه.

11. 2 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اون 13 mb کجا میره !؟

با تشــکر..

,ویندوز 7 64BIT رو نصب کنید.

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

عزیز به جای علامت 2 دقیقا @ رو گذاشتن.
    در ضمن این لپ تاپ فراتر از اون چیزیه که شما فکر می کنی.مثلا می تونی از قسمته کنترل پنل عملکرد Fn رو تغییر بدی ولی بصورت پیشفرض بصورت مالتی مدیا قرار گرفته.یعنی شرکت سازنده طوری ساخته که هر کی هر جور راحته همون تنظیماتو بزاره.به شما قدرت انتخاب داده.این نقصه؟
    با قیمت 930000 تومن مونیتور لپ تاپ های دیگه رو دیدی؟
    دوستم asus خرید 1300000 صفحش با این هیچ فرقی نمی کنه.یکم به پولیم که بابت لپ تاپ می دی نگاه کن.این نقص نیست.تو این رنج قیمت همینه.
    سلام این صغحه کلید لب تابمه که به جای "@" گیومه گذاشتن :

در ضمن بله درسته می فرمائید میتونیم عملکرد Fn را غیر فعال کنیم من حالت پیش فرضشو گفتم . در ضمن علت اینکه گفتم صفحه مانیتورش یکم میتونست خوب باشه منایع و سایت هایی هست که قبلا تو گوگل جستجو کرده بودم و تنها عیبشو این نوشته بودن اگر یه جستجوئی کنید حتما به نکات جالب تری هم می رسید . بعد اینکه قیمت شاید مهم نباشه چون از acer هم استفاده کردم که صفحه مانیتورش خیلی خیلی بهتر از این بود در حالی که قیمتش سه سال پیش بود 600 نومن ! بعد اینکه asus همیشه نسبت به قیمتش گران است این تو ذات این لب تاپ ها است .
    یادم رفت بگم همشیه نتیجه گیری مهمه و من خودم اگر اشکالات زیادی توش میدیدم اصلا اینو انتخاب نمی کردم پس حالا که انتخاب کردم پس ازش راضی هستم . هم از قیمتش هم از امکانات فوق العادش هم از نظر قدرت و کشش سخت افزاریش . هر گیمی را هم نصب کنی باز آخ نمیگه
    موفق باشین

15. 2 کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام این صغحه کلید لب تابمه که به جای "@" گیومه گذاشتن :

در ضمن بله درسته می فرمائید میتونیم عملکرد Fn را غیر فعال کنیم من حالت پیش فرضشو گفتم . در ضمن علت اینکه گفتم صفحه مانیتورش یکم میتونست خوب باشه منایع و سایت هایی هست که قبلا تو گوگل جستجو کرده بودم و تنها عیبشو این نوشته بودن اگر یه جستجوئی کنید حتما به نکات جالب تری هم می رسید . بعد اینکه قیمت شاید مهم نباشه چون از acer هم استفاده کردم که صفحه مانیتورش خیلی خیلی بهتر از این بود در حالی که قیمتش سه سال پیش بود 600 نومن ! بعد اینکه asus همیشه نسبت به قیمتش گران است این تو ذات این لب تاپ ها است .
    یادم رفت بگم همشیه نتیجه گیری مهمه و من خودم اگر اشکالات زیادی توش میدیدم اصلا اینو انتخاب نمی کردم پس حالا که انتخاب کردم پس ازش راضی هستم . هم از قیمتش هم از امکانات فوق العادش هم از نظر قدرت و کشش سخت افزاریش . هر گیمی را هم نصب کنی باز آخ نمیگه
    موفق باشین
    لپ تاپ شما احتمالا به درخواست اروپا ساخته شده.اگه هنگام خرید یکم دقت می کردین می تونستین این لپ تاپ با کیبورد عربیشو بخرید که اونقت باب دل شما می شد:

عزیز منم موقع خرید خیلی تحقیق کردم.اولا ایسر که با دل قابل قیاس نیست.چون به آماره برگشتی برای تعمیرش نگاه کنید متوجه می شید چه افتضاحیه.
    ثانیا تمومه ایسر ها هم با این قیمت hd هستند.فقط یادمه داشتم اینو می خریدم یه ایسر اومده بود که تصاویر 3D نشون می داد.که اون سی پی یوش CORE2 بود.
    اگه منظورتون FULL HD هست مطمین باشید با این قیمت نمی تونید پیدا کنید.اصلا زیره 1 تومن FULL HD وجود نداره.

17. 2 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

اون 13 mb کجا میره !؟

با تشــکر..
    همیشه یک مفدار از رم رو گرافیک برای انجام عملیات به اسطلاح شر میکنه ولی شما اگه میخوای کامل استفاده کنه ویندوز 4 بیت رو بریز
    دوستان منم یه هفته ای میشه 5010 گرفتم و ازش راضیم. من از نمایندگی دلیران (دل ایران) گرفتم. کل صفحات این تاپیک رو خودنم ولی کسی ازش حرفی نزده به اون صورت. به نظرم گارانتی خوب و معتبریه. هم سرویس تگم از اول فعال بود، هم از لحاظ قطعات هماهنگ بود و مشکلی نداشت. اگه خواستین آدرس نمایندگیش رو بهتون میدم.
    سلام دوست عزیز مبارکه. با چه کانفیگی؟ چند؟
    سلام دوست عزیز
    بله رفیق اینا سلیقه ایه و جزو ایراد مجسوب نمیشه دوست من
    ,ویندوز 7 64BIT رو نصب کنید.

لپ تاپ شما احتمالا به درخواست اروپا ساخته شده.اگه هنگام خرید یکم دقت می کردین می تونستین این لپ تاپ با کیبورد عربیشو بخرید که اونقت باب دل شما می شد:

عزیز منم موقع خرید خیلی تحقیق کردم.اولا ایسر که با دل قابل قیاس نیست.چون به آماره برگشتی برای تعمیرش نگاه کنید متوجه می شید چه افتضاحیه.
    ثانیا تمومه ایسر ها هم با این قیمت hd هستند.فقط یادمه داشتم اینو می خریدم یه ایسر اومده بود که تصاویر 3D نشون می داد.که اون سی پی یوش CORE2 بود.
    اگه منظورتون FULL HD هست مطمین باشید با این قیمت نمی تونید پیدا کنید.اصلا زیره 1 تومن FULL HD وجود نداره.
    دقیقا"

19. 3 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •