با سلام
از بچه ها اگه کسی هست مخش واسه برنامه ریزی درسی خوب کار میکنه لطفا پی ام بده یه چندتا سوال دارم.
از بچه ها اگه کسی هست مخش واسه برنامه ریزی درسی خوب کار میکنه لطفا پی ام بده یه چندتا سوال دارم.
برای تراز5500 چه پیشنهاد دارید
Last edited by mannan sen; 15-01-2011 at 16:49.
بیشتر تلاش کن![]()
جدا از شوخی ... این قدر کلی که نمیشه چیزی گفت یه کارنامه ای چیزی... عمومیات خوبه؟ اختصاصی چطور؟
تو کدوم درسا قوی و تو کدوما ضعیفی بیشتر چه مبحثایی و...
شما وضعیتتو بگو دور همی بچه ها بهت کمک میکنن![]()
واسه آزاد و دارم شبیه اون واسه سراسری نیست؟
واسه سراسری میانه های تراز قلم چیشو دارم ولی حداقل تراز انتخاب اول خود کنکور رو میخوام
Last edited by veritaaa; 15-01-2011 at 18:19.
خیلی ممنون از راهنمایی
حالا همین نکات ترجمه اسون رو کدوم کتاب به طور کاملی نوشته ؟
من سال پیش کنکور دادم هیچی نخونده بودم ولی از همکلاسیام بالاتر شدم
موقتاً درسای دانشگاهی میخونم
ولی تصمیم دارم برای کنکور دوباره هم بخونم
دیر نیست الان؟
کسی میتونه یه راهنمایی مشتی و کلی برام بکنه که نا امید نباشم و بچسبم به درس.. ؟!![]()
گاج سفید به اختصار 2 قسمت پاسخ نامش توضیح داده.
سلام دوستان
من موندم این دروس عمومی رو چطور مرور کنم؟؟؟
فقط کتاب رو بخونم؟؟
فقط تست بزنم؟
یکم بخونم بعد تست بزنم؟
برای کنکور سراسری دولتی سیستم با دانشگاه آزاد فرق داره . چیزی به اسم انتخاب اول عملا معنی نداره . هر کسی با توجه به رتبه ش همه انتخاباش تا زمانی که توی یکیشون پذیرفته شه بررسی میشن
این یعنی ممکنه یکی توی انتخاب اولش قبول شه و یکی توی انتخاب 50
یه لینکی هست مربوط به سایت قلم چی که توش میانه ی تراز و میانه رتبه رو زده عملا هم تا زمانی که نتایج اولیه کنکور 90 نیاد قلم چی ریز رتبه ها و ترازای قبولیای 89 رو پخش نمیکنه پس تا اون زمان بهترین مرجع همین لینکه
راستی تجربه به من نشون میده هیچ وقت نباید به آخرین قبولی هر رشته توجه کنی میانه رتبه ها دقیقترین مرجعه
رشته ریاضی:
رشته تجربی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رشته انسانی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین مرجع برای مرور خلاصه نویسیهای خود شما/یا قسمتهایی که توی کتاب هایلایت کردین/ نکته هایی که گوشه کتاب نوشتین/ تستهایی که توی طول سال علامت زدین/ سوالایی که توی کلاسور ارزیابی جدا کردین و یا اگه هیچ کدوم رو در اختیار ندارین مرور به روش تورق سریع هست یعنی هر صفحه از کتاب رو یه نگاه میندازین و یادآوری میکنین مثلا فلان کتاب مال فلانی بود یا مثلا قصیده یعنی .... و همین طور تا آخر . برای عربی تا جایی که میتونین تست کار کنین و برای زبان تا جایی که میتونین جمله ی انگلیسی بخونین(کتابای تست مرجع خوبی برای جملات کوتاه انگلیسیه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)