خداییش اینو بدون تعصب پاسخ بدید :به نظر شما کسپر 2012 بهتره یا کومودو؟
اگه میشه با جزیییات مقایسه کنید چونکه تو تاپیک مقابل هم خواهم گذاشت برای رسیدن به نتیجه بهتر و دلایل موجه تر.
خداییش اینو بدون تعصب پاسخ بدید :به نظر شما کسپر 2012 بهتره یا کومودو؟
اگه میشه با جزیییات مقایسه کنید چونکه تو تاپیک مقابل هم خواهم گذاشت برای رسیدن به نتیجه بهتر و دلایل موجه تر.
آقا نظرتون در مورد این محصولش چیه ؟؟؟؟ کسی داره اینو ؟؟؟؟ 15 مگابایته !! Free هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قابلیت آپدیت داره ؟؟؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام ،
دوستان من یک فلش به سیستمم زدم که توش کلی ویروس بود
ابتدا چندتای رو کمودو تشخیص داد و پاک کرد ولی چون همچنان
بهش مشکوک بودم و چند تا فایل مشکوک توش دیدم
یک بارهم با آویرا اسکن کردم و اویرا 10 ویروس دیگه تشخیص
داد که همه رو غرنطینه کردم.
حالا مسیر غرنطینه آویرا اینجاست C:\ProgramData\Avira\AntiVir Desktop\INFECTED
من میخوام این فایلها رو واسه کومودو بفرستم ولی مشکل اینه که آویرا اسمشون رو
از اسم واقعی به اسامی دیگه تغییرداده شده و من هم نمیخوام ریسک خارج کردن از
قرنطینه آویرا رو متحمل شوم .
خوب کسی راحل حلی واسه این مورد داره ما رو راهنمایی کنه.
سلام دوست عزیز
اسم فایل اصلاً مهم نیست. مهم هش فایل است. شما میتونید با برنامه VirusTotal Uploader فایلها را با ویروس توتال چک کنی بعد برو به فروم کمودو به آدرس زیر و فقط لینک صفحه ویروس توتال را بزار، مدیران کمودو با هش فایل اونو به دیتابیس اضافه میکنند.(البته قبلش باید از قرنطینه خارج بکنی.سندباکس کمودو فعال باشه و حواست جمع باشه، مشکلی پیش نمیاد)
برو اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
داشتم یک نرم افزار رو اکسترکت میکردم که اشتباه درخواستی که کومودو داد رو Block زدم
الان هر کاری میکنم نمیتونم درستش کنم که نرم افزارم رو اکسترکت کنم
چه جوری به برنامه اجازه دسترسی بدم؟!
سلام به همه ی برو بچ های کومودو سوار
اون موقعه ها که تازه کوکودو اسمی به خاطر فایروالش در کرده بود و در مراحل اولیه بود با اون ظاهر آبی رنگش و نداشتن یه تاپیک اختصاصی در پی سی ورلد و شاید به جرات بگم نداشتن یک یوزر در این فرم رفتم دنبال این این فایروال و تا مدت ها هم ازش راضی بودم!!
با اینکه اون موقعه همه میگفتن نرو دنبالش فایروالش زیادی حرفه ای هست و به درد افراد مبتدی نمیخوره ولی با این حال تا مدت ها داشتمش تا اینکه آنتی ویروسش هم داد بیرون
ولی به خاطر ضعفی که آنتی ویروسش در تست ها از خودش نشون داد هیچ وقت اینترنت سکوریتیش برام جذابیت نداشت به کل گذاشتمش کنار به خاطر اینکه من به محصولات یکپارچه بیشتر علاقه دارم
مدتی گذشت و ما شدیم به کل کاربر مکنیتاش و خدا رو شکر اونجا دیگه از این مسخره بازی ها خبر نبود و راحت بودیم و واسه اینکه خیالمون هم راحت بمونه رفتیم سراغ آنتی ویروس پاندا تحت مکینتاش و اونم در کنارش داشتیم و خدا رو شکر بعد از همه مدت که با مکینتاش کار کردم خبری از درسر نبود
ولی الان دوباره یه PC جمع کردم در کنارش ویندوز 7 64 بیتی نصب دارم
من به لایه های دفاعی کومودو کار ندارم.دیتابیس آنتی ویروسش در چه حده.در مورد فایروالش بحثی ندارم.ولی آنتی ویروسش خداییش در تست ها ضعیف بوده هر وقت دیدم!ولی تجربه به من ثابت کرده به تست ها اعتباری نیس.یه وقت هایی برای من پاندا بهترین آنتی ویروس دنیا بود در حالی که اویرا اصلا نبود.حالا تست ها رو مقایسه کنیم شاید اویرا ظاهرا بهترین بود.ولی برای من که شاید به جرات میگم 4 سال یا بیشتر(نمیگم حرفه) ولی خلاصه کاربرش بودم واقعا در عمل بهترین نبود.
الان هم دنبال این نیستم که 4 تا آنتی ویروس نصب کنم + 6 تا آنتی اسپای ور قدیم نیم قد + 1 فایروال ابر قدرت و ....
یه اینترنت سکوریتی میخوام که خلاصه خیالم راحت باشه از هر نظر.خلاصه کار در مکینتاش حس امنیت به ما داده و از حال و هوای ویندوز مدتیه به دورم و فقط میخوام بدونم لایه های دفاعی کومودو رو در نظر نگیریم آنتی ویروسش به تنهایی چند مرده حلاجه؟؟؟؟
شرمنده سر همگیو درد آوردم...
سلام جناب Feli،
یک مطلبی را مطرح کردی که باید در موردش یک مقاله نوشت.
کمی توضیح:فقط میخوام بدونم لایه های دفاعی کومودو رو در نظر نگیریم آنتی ویروسش به تنهایی چند مرده حلاجه؟؟؟؟
فرض بگیریم که جواب این باشه که آنتی ویروسش در شناسایی بسیار ضعیفه،و یا جواب این باشه که آنتی ویروس کمودو در شناسایی مخربها بسیار قویه، ولی این جوابها برای اینکه کاربر بتونه یک سویت امنیتی مناسب انتخاب کنه خیلی کمکی نمیکنه!
شاید بپرسید که چرا؟ جواب: من فکر میکنم اگر فقط مبنا را بر تشخیص از طریق دیتابیس بگذاریم، اونوقت شما میتونید با قویترین آنتی ویروس جهان هم ویروسی بشید، چون همواره ویروسهایی پیدا میشن که آنتی ویروس ما اونها را نشناسه!!{در دنیای واقعی تشخیص آنتی ویروسها حدوداً بین 70 الی 85 درصد است} اونوقت تکلیف چیه..؟
اگر هم مبنا را بر عدم تشخیص بگذاریم، اونوقت همه آنتی ویروسها با کمی اغماض در یک رتبه هستند، چون در دنیای واقعی هیچکدام تشخیص 100% ندارند، همیشه هم کاربر زمانی ویروسی میشه که آنتی ویروسش تشخیص نداشته باشه.که برای همه آنتی ویروسها میشه اینو متصور شد.
جالب شد! سوال: پس تکلیف تشخیص چی میشه؟ خوبه یا بده؟؟ جواب من اینه که البته در نهایت ما باید به تشخیص برسیم ولی نه اینکه فقط به دیتابیس تکیه بکنیم.هرچند که دیتابیس بالاترین مرجع تشخیص ویروس است ولی باز این سوال مطرح میشه که در برابر عدم تشخیص یک مخرب چیکار کنیم؟
همینطور که گفتم در نیای واقعی نرخ تشخیص آنتی ویروسها حدود 70 الی 85 درصد است،پس حدود 30 الی 15 درصد دیگه باقی میمونه! که آنتی ویرسها اونها را نمیشناسند> که همیشه همه کاربرانی که ویروسی میشن از همین 30 درصد ضربه میخورن!
اینو تا اینجا داشته باش فعلاً..
========
یک نکته در مورد آنتی ویروس کمودو(جواب سوال شما):
همینطور که میدونید مدت زیادی از عمر آنتی ویروس کمودو نمیگذره(فکر کنم حدود 2 سال عمر داره)،بنابراین اگه در برخی تستها نبوده یا قبلاً نتایج خوبی نگرفته(از لحاظ تشخیص و دیتابیس منظورمه) خرده ای نیست. ولی: در همین عمر کوتاه خودش واقعاً دیتابیسش پیشرفت کرده و برای مثال تونسته برای اولین بار نشان VB100 را بگیره یا در تست AV-test در آزمون تشخیص نتیجه اینجوری بوده که در تست استاتیک نرخ تشخیص کمودو 97% بوده و در تست دینامیک هم 100% تشخیص را داشته.البته کمودو به دلیل نوجوان بودن آنتی ویروسش در گذشته در تستهای شرکت AV-comparatives نبوده( میتونید بزارید به حساب ضعف..، من خودم اگه کمودو صد سال دیگه هم توی اون تست شرکت نکنه برام اصلاً مهم نیست) که البته احتمالاً در آینده شرکت میکنه.
در کل اگر خواستید نتایج برخی تستها که کمودو انجام داده را بدونید اینجا کمک کننده است:
========کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب برگردیم سر تم اصلی موضوع: تشخیص و عدم تشخیص؛
سعی میکنم خلاصه بنویسم: کمودو دو سیستم دفاعی کلی داره:1-پیشگیری از آلودگی 2-تشخیص مخرب
برای پیشگیری از آلودگی که در برابر ویروسهایی است که در دیتابیس کمودو نیست و کمودو نمیشناسه از تکنولوژی HIPS استفاده میکنه که در قالب Defense+ Technology عرضه شده (که میشه به لیست سفید اشاره کرد) و زیر مجموعه مهم اون هم Auto Sandbox Technology است.یعنی با وجود استفاده از این تکنولوژی اگر مخربی را کمودو نشناسه، حتی بعد از اجرا شدن ویروس سیستم شما آسیبی نمیبینه(امنیت 99%).خب پس این برای اول کار و آلوده نشدن؛؛
اما گفتیم که در نهایت ما باید به تشخیص برسیم، سیستم تشخیص کمودو بر مبنای 3 تکنولوژی است:
1-AntiVirus
2-Cloud scanningis
3-Behavior Blocker
که به نظر من میشه گفت هر سه تا خوب کار میکنند،برای اینکه با کار کرد هر سه مورد آشنا بشی میتونه سری به اینجا بزنی:
به همه اینها رایگان بودن را هم اضافه کن...؛البته میشه حدود 4 سویت خوب انتخاب کرد که به نظر من کمودو یکی از اونهاست که انتخاب و استفاده و مسئولیت اون هم به عهده کاربره...، اینها رو هم نوشتم چون فکر کردم شاید کمک کننده باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Jadda; 15-06-2011 at 20:33.
سلام. لطفا اگه میشه آموزش کامل کار با برنامه AV_Music_Morpher_Gold_v5.0.38 رو برام ایمیل کنید.
با تشکر قبلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)