تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 249 از 265 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 512 با کارت جانبازی گرفتم
    میتونی یه فیلم از idm بگیری.میخوام سرعت دانلودت رو ببینم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اميدوارم منبع مشكل هر چه زودتر پيدا بشه چون تو داري پول 256 رو مي دي ولي از در واقع انگار 128 داري.
    یه نفر دیگه هم میشناختم که همین بلا سرش اومده بود پول 256 داده بود مودم با 128 آپ شده بود 1 هفته طول کشید به اینها ثابت کنه سرعتش 128 هست.

احتمالا اين فرد قضيه بيت و بايت رو نمي دونه. و اومده پهناي باند رو كه 256 كيلوبيت بر ثانيه ست تقسيم بر عدد 10 كه حداكثر ضريب Sharing سرويس هاي مخابرات هست كرده و به اون عدد رسيده.
    معمولا اینطوره و فرق بیت و بایت رو نمی دونند. ولی اگر بخوای سرعت دانلود به طور عملی رو دربیاری واسه Adsl باید تقسیم بر 9.3 کنید کیلوبیت رو تا به کیلوبایت تبدیل بشه. تئوری میگه اگر مودم شما با 256 آپ بشه باید با 32 دانلود کنی ولی در عمل حدود 256/9.3 = 27.5 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید. حالا طرف واقعا نمی دونسته یا می خواسته رندش کنه.

من 512 با کارت جانبازی گرفتم
    کارت رشته مجازی پیام نور هم بگذارید رو کارت جانبازی 5 مگ بگیرید.

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

معمولا اینطوره و فرق بیت و بایت رو نمی دونند. ولی اگر بخوای سرعت دانلود به طور عملی رو دربیاری واسه Adsl باید تقسیم بر 9.3 کنید کیلوبیت رو تا به کیلوبایت تبدیل بشه. تئوری میگه اگر مودم شما با 256 آپ بشه باید با 32 دانلود کنی ولی در عمل حدود 256/9.3 = 27.5 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید. حالا طرف واقعا نمی دونسته یا می خواسته رندش کنه.
    نمی دونم بحث سر چیه
    اما نرم افزار های مختلف از درصد های متفاوتی از پهنای باند برای دانلود استفاده میکنن
    مثلا IDM تقزیبا از 99 درصد پهنای باند استفاده میکنه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نمی دونم بحث سر چیه
    اما نرم افزار های مختلف از درصد های متفاوتی از پهنای باند برای دانلود استفاده میکنن
    idm ملاک مناسبی برای نتیجه گیری مناسب نیست شما می تونید با idm دانلود کنید و با dumeter متوسط سرعت تو 5 دقیقه رو اندازه بگیرید تا به حرف من برسید. ببینید برای وایرلس G با سرعت 54 مگ در بهترین شرایط سرعتش زیر 25 مگ هستش چون این نوع شبکه وایرلس هست اتلاف پهنای باند از نصف هم بیشتر میشه. ولی شبکه های کابلی اتلافشون تقریبا ناچیزه برای همین وقتی مودم روی یک عدد ثابتی آپ میشه به خاطر اون اتلاف همیشه باید پهنای باند شما مقداری در حدود 0.137 % کمتر از مقدار واقعی باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم بحث سر چیه
    بحث سر اینه که سرعت دانلود مثلا 256 مخابرات تقریبا چقدر باید باشه.من و چند تا از دوستان 256 داریم یکی 27 دانلود میکنه.نیکا 24 دانلود میکنه.من 20 دانلود میکنم و مهرداد که 128 داره 15.3 دانلود میکنه.همه هم با IDM و لینک مستقیم گرفتیم.
    خلاصه سگ میزنه گربه می رقصه.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

اینترنت من از صبح تا الان قطع بود. الان چند دقیقه ست وصل شده. برای مرکز دیتا تیکت فرستادم بعد چند دقیقه زنگ زدن گفتن مشکل از طرف ماست درست می شه.

برای شما هم امروز اینترنت قطع یا کند بود؟

برای من اولش سایت های با دامین ir باز می شد بعدش دیگه اونهم باز نشد و دانلود به طور کامل قطع شد.
    Last edited by mehrdad38; 12-05-2011 at 14:41.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مال من از 11 اینطورا فقط سایتهای حکومتی باز میشد ولی یه ساعته درست شده

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه من وصل میشد ولی وقتی سرچ میکردی اصلا سایت بالا نمیومد تا ساعت 1.30 درست شد.

این سایت پیوندها میدونید منظورم ..هی این سایته لود میشود. سایتای دیگه حتی گوگل اتفاقی نمیوفتا. فقط سند میکرد دریافت نمیکرد.
    Last edited by alivw71; 12-05-2011 at 14:22.

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارت رشته مجازی پیام نور هم بگذارید رو کارت جانبازی 5 مگ بگیرید.
    2 مگ بیشتر نداریم. تو ایران. واسه من 512 بسه مگه میخام باهاش چی کار کنم. چون اگه امسال مجازی قبول شم
    اگه مخابرات 1 مگ برای حد اقل 4 ماه بدن خوب میشه.
    یه سوال داشتم مگه اینترنت چی داره و چی هست که ایقدر روش محدودیت گزاشتن. گور پدر رئیس سازمان تنظیم
    مقررات رادیوئی و ارطباتی. اگه خودمون دست بکار نشیم. تا اخر عمر باید پس گردنی بخوریم. این یارو مسئول سازمان
    والا دیپلم هم نداره اگه داشت . حرف هایی نمیزد که به اینترنت ربطی نداشته باشه. یکی از سوتی هاش
    (ما امسال تمام مناطق ایران رو به فیبر 20 کیلوبایتی مجهز میکنیم) این سوتی رو تو روزنامه جامجم هم نشون دادن.
    منظورش این بود که 20 مگابایتی اونم برای اینترنت حلال . مگه فیبر نوری 20 مگابایت فقط سرعت داره؟

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث سر اینه که سرعت دانلود مثلا 256 مخابرات تقریبا چقدر باید باشه.من و چند تا از دوستان 256 داریم یکی 27 دانلود میکنه.نیکا 24 دانلود میکنه.من 20 دانلود میکنم و مهرداد که 128 داره 15.3 دانلود میکنه.همه هم با IDM و لینک مستقیم گرفتیم.
    خلاصه سگ میزنه گربه می رقصه.

سلام

خیر با توجه به نوع محاسبه ی شما سرعت من برابر با 26.7 کیلوبایت بر ثانیه هست این رو از دانلود 1 ساعته نتیجه

گرفتم که حدود 94 مگابایت دانلود شد(توی همون روز که تست رو قرار دادم)

به نظر میاد سرعت باید بالاتر از 25 کیلوبایت بر ثانیه برای سرویس 256 باشه ضمن اینکه dumeter سرعت 27.7

کیلوبایت بر ثانیه رو بعنوان پهنای باندم نشون میده

ویرایش:

بوسیله ی همون فیلمی هم که قرار دادم می تونید محاسبه کنید و میزان پهنای باند رو همین مقدار بدست بیارید
    Last edited by nikaan; 12-05-2011 at 15:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •