با مختصات قطبي مي شه انتگرال رو محاسبه كرد:
مساحت S هم بدون استفاده از انتگرال قابل محاسبه است (ابتدا مساحت قطاع را محاسبه كنيد و سپس مساحت مثلث را از آن كم كنيد) :
با مختصات قطبي مي شه انتگرال رو محاسبه كرد:
مساحت S هم بدون استفاده از انتگرال قابل محاسبه است (ابتدا مساحت قطاع را محاسبه كنيد و سپس مساحت مثلث را از آن كم كنيد) :
سلام
من در یه درس دیگه در بخشی که مربوط به ریاضیات میشد دچار مشکل شدم! اگه میشه یه نفر بگه در عبارت زیر، دو قسمتی که با رنگ قرمز مشخص کردم، چرا با هم برابر هستند؟!
Last edited by singleguy; 04-01-2010 at 22:41.
باید هر کدوم از عبارتهای قرمز سمت چپ رو به صورت سینوی و کسینوسی بنویسی و قسمت ریل و ایمجینری رو از هم جدا کنی. یعنی به زبون ساده تر:
2cos72-3cos35-8cos115=3.94cos66.98
البته باید دقت کرد که اعداد داخل کسینوس بر حسب درجه هستند نه رادیان.
باید هر کدوم از عبارتهای قرمز سمت چپ رو به صورت سینوی و کسینوسی بنویسی و قسمت ریل و ایمجینری رو از هم جدا کنی. یعنی به زبون ساده تر:
2cos72-3cos35-8cos115=3.94cos66.98
البته باید دقت کرد که اعداد داخل کسینوس بر حسب درجه هستند نه رادیان.
خیــــــــــــــــــلی ممنون!
ولی ببخشید من اینقدر خنگمخب حالا اون عبارتی که خوتون گفتید علت تساویش چیه؟!
چطوری این سه تا کسینوس تبدیل شد به یکی؟! ضریبش و عبارت داخل کسینوس چطوری بدست اومدن؟!
سلام،
بینید دوست من، هر عدد مختلط یک نمایش دکارتی داره که در این نمایش طول و عرض اون عدد مختلط ذکر میشه. نمایش دکارتی به صورتیا به صورت
هستش. وقتی دو عدد مختلط جمع می شوند، کافیه مثل دو تا بردار ساده طول و عرض هر کدوم رو جمع کنیم :
ولی در نمایش قطبی یک عدد مختلط اندازه ی بردار اون و زاویه ای که اون بردار با محور حقیقی می سازه ذکر می شه، که به صورتیا
نمایش داده می شه.
برای تبدیل این دو به هم اتحادهای زیر یادت باشه:
ممنون از راهنمایی آقای ramtn ولی من سوالم این بود که آقای davy jones چطوری اون سه تا کسینوس را تبدیل کردن به یک کسینوس
اصلا اگه میشه روند تبدیل2cos72-3cos35-8cos115 به عبارت 3.94cos66.98 را برام نمایش بدید
واقعا شرمندمچیکار کنم دیگه مغزم کشش نداره برای این چیزا
پیشاپیش تشکرمیکنم!![]()
خب خودت یه ماشین حساب بردار و کسینوس 72 درجه رو در 2 ضرب کن بعد با منفی حاصلضرب 3 در کسینوس 35 جمعش کن و در نهایت با منفی حاصلضرب 8 در کسینوس 115 درجه جمعش کن و ببین که آیا با حاصلضرب 3.94 در کسینوس 66.98 برابره یا نه.
این که یهو سه تا کسینوس شده یه کسینوس، چیز خارق العاده ای نیست (یعنی مثلا اتحاد مثلثاتی خاصی نداره) اگه واقعا میخوای بفهمی که چطوری اینطوری میشه، دوباره به پست جناب ramTn مراجعه کنید. سوال شما این بود که چطوری دو طرف معادله با هم مساویند و من هم عبارت رو برای شما ساده کردم تا شما براحتی درستی اون رو تحقیق کنی.
موفق باشین.
88/10/15
دوستان کسی میتونه این و اثبات کنه !
قضيه :
Limf (x)
x->a
وجود دارد اگر تنها اگر
Lim f (x)
x--->a+
Lim f (x) ,
x--->a-
وجود داشته و با هم برابر باشند.
كافيه تعريف اين سه گزاره اي كه شما نوشتيد رو مرور كنيم:
يعني به ازاي هر
يك
وجود دارد كه اگر
آنگاه داشته باشيم
.
![]()
يعني به ازاي هر
يك
وجود دارد كه اگر
آنگاه
.
يعني به ازاي هر
يك
وجود دارد كه اگر
آنگاه
.
از گزاره ي اول به راحتي ميشه گزاره هاي بعدي رو نتيجه گرفت، چون اگردر شرايط گزاره ي اول صدق كند،
در شرايط گزاره ي دوم و سوم صدق مي كنند.
از دو گزاره ي دوم و سوم هم مي شه گزاره ي اول رو نتيجه گرفت، فرض كنيدداده شده، در اين صورت بنا به فرض به ازاي
يك
و همچنين به ازاي
يك
وجود دارد كه به ترتيب شرايط گزاره هاي دوم و سوم را ارضا كنند. كافي است قرار دهيد
تا به وسيله ي
شرايط گزاره ي اول هم برقرار شود.
Last edited by ramTn; 06-01-2010 at 23:33.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)