تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 311 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان.
    امروز یه ماجرایی شد که لجم درومد.به نظرم طبیعی نبود.
    من تیمم تاتنهامه و همه خوب های جهان تو تیمم هستن از پیکه و ریچاردز و دانیل اگر تو دفاع بگیر تا هافبک هایی مثل فندرفارت و مودریچ و دی روسی و جان ابی میکل و مهاجمهایی مثل وین رونی.میرکو ووچینیچ.آنتونیو کاسانو.آرن لنون.دوس سانتوس و ...
    که خیلی ها رو با بدبختی خریدم(از شکم زن و بچم زدم)
    خلاصه مدیریت از من خواست که لیگ انگلیس رو ببرم اما من با بدشانسی چهارم شدم چون رونی و کاسانو و پیکه یهو مصدوم شدن و با 3 امتیاز اختلاف با تیم قهرمان چهارم شدم اما در عوض لیگ قهرمانان رو 2 فصل پیاپی بردم و این آخری هم رئال مادرید رو بردم.پوستم کنده شد...(اینم بپم من حالت لجندری بازی میکنم)
    اما در کمال تعجب مدیریت منو اخراج کرد.باورم نمیشه.این همه خون دل خوردم.با نداری ساختم اما اخراج شدم.
    اما دلشون بسوزه عوضش لیورپول بهم پیشنهاد داد منم پذیرفتم.اما تیم خودمو دوس داشتم چون خوب ساخته بودمش.

2. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان.
    امروز یه ماجرایی شد که لجم درومد.به نظرم طبیعی نبود.
    من تیمم تاتنهامه و همه خوب های جهان تو تیمم هستن از پیکه و ریچاردز و دانیل اگر تو دفاع بگیر تا هافبک هایی مثل فندرفارت و مودریچ و دی روسی و جان ابی میکل و مهاجمهایی مثل وین رونی.میرکو ووچینیچ.آنتونیو کاسانو.آرن لنون.دوس سانتوس و ...
    که خیلی ها رو با بدبختی خریدم(از شکم زن و بچم زدم)
    خلاصه مدیریت از من خواست که لیگ انگلیس رو ببرم اما من با بدشانسی چهارم شدم چون رونی و کاسانو و پیکه یهو مصدوم شدن و با 3 امتیاز اختلاف با تیم قهرمان چهارم شدم اما در عوض لیگ قهرمانان رو 2 فصل پیاپی بردم و این آخری هم رئال مادرید رو بردم.پوستم کنده شد...(اینم بپم من حالت لجندری بازی میکنم)
    اما در کمال تعجب مدیریت منو اخراج کرد.باورم نمیشه.این همه خون دل خوردم.با نداری ساختم اما اخراج شدم.
    اما دلشون بسوزه عوضش لیورپول بهم پیشنهاد داد منم پذیرفتم.اما تیم خودمو دوس داشتم چون خوب ساخته بودمش.
    این همه بازیکن خوبو خریدی؟؟!!!مادرجان
    ببخشید محترمانه می گم حقتون بوده اخراج بشید هرچی بازیکن خوب رو از تیمهای دیگه خریدید با پول بقیه تیمها رو نابود کردید پدر مدیریت تیم رو در آوردید اونوقت اول که نشدید هیچ چهارم شدید؟
    حالا با لیورپول بساز شانس بیاری نخوری به تیم قبلیت.

4. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شرمنده حمید جان شما توی چه سالی هستی الان؟ چون حقیقتا نمیشه بازیکنان مضخرف خرید شما این همه ستاره خریدی؟ یه مقدار اعجاب آور هست!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

شرمنده حمید جان شما توی چه سالی هستی الان؟ چون حقیقتا نمیشه بازیکنان مضخرف خرید شما این همه ستاره خریدی؟ یه مقدار اعجاب آور هست!!!
    این فصل سوم بود.آخه من خیلی حرکت میزنم تو نقل و انتقالات.مثلا فصل اول رابی کین و پیتر کراچ رو فروختم(+ 10 تا بازیکن جوون که 15 میلیون از جوونا گیرم اومد) و با پولشون+مبلغ کمی وین رونی رو خریدم.یا بازیکن های دیگه هم همینطور. 1 سال قهرمان لیگ شدم 17 میلیون گرفتم + 17 میلیون پول لیگ قهرمانان+21 میلیون هم بودجه ی خود تاتنهامه که با پول این قهرمانی ها و فروش بازیکن هایی که تو برنامم نبودن تونستم فصلی 2 تا 3 بازیکن بزرگ بخرم.اینم بگم من پیشنهاد های خیلی خوب میدادم مثلا دی روسی اگه اون سال(فصل دوم) 13 میلیون میرزید من 18 میلیون خریدمش و ...
    این رو هم بگم که اولین فصل من 6 تا دفاع وسط داشتم! که ویلیام گالاس و وودگیت رو فروختم و پول خوبی به جیب زدم
    Last edited by Hamid Hamid; 05-12-2010 at 20:14.

7. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اوکی پس کار درستی کردم که تیم بوری رو برداشتم اگه مثل PES 2011 میشد یکسره توی چند فصل یه تیم کهکشانی برام خز میشد... با تیم ضعیفی مثل بوری نمیشه بازیکن خوب خرید ولی خوب الان کلا تیم خوبی دارم و افتخارات مال تیم من میشه ولی به قول تو برای گرفت بازیکنان بزرگ باید یکم مایه رو بیشتر بدم تا راضی بشن... راستی اکامپلیشمنتم رسیده به 96 درصد

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اوکی پس کار درستی کردم که تیم بوری رو برداشتم اگه مثل PES 2011 میشد یکسره توی چند فصل یه تیم کهکشانی برام خز میشد... با تیم ضعیفی مثل بوری نمیشه بازیکن خوب خرید ولی خوب الان کلا تیم خوبی دارم و افتخارات مال تیم من میشه ولی به قول تو برای گرفت بازیکنان بزرگ باید یکم مایه رو بیشتر بدم تا راضی بشن... راستی اکامپلیشمنتم رسیده به 96 درصد
    آرمین جان بودجه ی تیمت مگه چقدره؟
    من یه سری با نیوکاسل چند فصلی گذروندم اما خیلی سخت بود بازیکن بزرگ بخرم.مثلا بهترین که خریدم فارفان بود با اورال 82 یا یه بازیکن اورال 81 به اسم مجیو.
    هر کاری کردم نشد که بودجه افزایش پیدا کنه!

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.

من بازیم تغریبا خوبه (بدک نیست) روی پروفشنال میتونم تقریبا راحت بازی رو ببرم.

ولی یه مشکلی دارم اینه که هر چی موقعیت تک با تک دارم رو خراب میکنم.

پدرم در اومده ، موقعیت درست میکنم مهاجمه میشوته تو شکم دروازبان تیم حریف ، مگر این که تک با تک هارو یه پاس تو عرض بدم و اون یکی بازی کنی که با این بازیکن داشته حرکت میکرده بزنه تو گل که دیگه اون موقع دروازه خالی میشه و گل کردنش راحته.

می خواستم ببینم روشی ، آموزشی ، چیزی هست برای گل کردن تک با تک ها ؟

ممنون.
    Last edited by masoud93; 08-12-2010 at 10:55.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.

پدرم در اومده ، موقعیت درست میکنم مهاجمه میشوته تو شکم دروازبان تیم حریف ، مگر این که تک با تک هارو یه پاس تو عرض بدم و اون یکی بازی کنی که با این بازیکن داشته حرکت میکرده بزنه تو گل که دیگه اون موقع دروازه خالی میشه و گل کردنش راحته.

ممنون.
    سلام دوست عزیز.
    چند تا توصیه میکنم امیدوارم مشکلت حل بشه.
    1:وقتی که تک به تک میشی اگه زاویت بسته میشه شما هرچقدرم شوت خوب بزنی توپ وارد دروازه نمیشه و بهتر هست به وقت تک به تک بازیکنت رو طوری حرکت بدی که زاویه روبروش باز باشه.
    2:وقتی هم که می خوای شوت بزنی آنالوگ رو مایل به سمت یکی از گوش های دروازه بگیر و شوت کن.
    3:حتی الامکان سعی کن زیاد به دروازبان نزدیک نشی چون هم زاویت بسته میشه و هم گلر سریع میاد رو پای بازیکنت.باید تا زاویه باز هست مورد 2 رو اجرا کنی.

13. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها این شادی پس از گل دو حالت داره یکیش کلیه که تو تمام بازی ها انجام میشه و میتونی خودت حرکت بزنی و یکی اونهایی هست که آن لاک میشن موقعی که تو کریر مود تو قسمتی که خودت بازی کن میشی باز میشن اون حرکت هایی که بعداً باز میشن رو میتونی تو قسمت تیمی یا منیجر مود استفاده کنیم یا نه؟من هر کاری میکنم نمیشه ولی تو قسمت بازیکن که خودت میشی میشه شاید هم من بلد نیستم میشه یک راهنمایی بکنین

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.

ممنون.
    فرض توپ رو پای راسته بازیکنت هست.موقع شوت اگه RT رو بچسبی تقریباً یه کات داخل پا می ده و توپ قوس بر می داره.من اینجوری خیلی گل میزنم که به نظرم یکی از ایرادات بازی هست

16. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •