به نظر من الکس مشکل روانی داره (جدی می گم). زیاد خودتو اذیت نکن . اگه خیلی رو اعصاب بود Kick اش کنید می ره.![]()
به نظر من الکس مشکل روانی داره (جدی می گم). زیاد خودتو اذیت نکن . اگه خیلی رو اعصاب بود Kick اش کنید می ره.![]()
عین بچه ها خداحافظی میکنه تازه میگه بای
اقا یه قانون هست که احترام بزار تا احترام ببینی
وقتی فحش میدین به هم یا به شوخی الفاظ خطرناک به کار میبرین خب دیدگاه ادمها عوض میشه تا وقتی درست میشه حرف زد چرا فحش بدیم ؟
میخوام دیگه بحث ها تموم بشه که بدجوری به خودمون لطمه میزنیم هم از نظر شخصیتی هم از نظر ملیتی
----
اره خدایی الکس بدترین بازیکن توی fng هست چند وقت پیش هم همینجوری شد وسط بازی بلاک میکنه و همرو خودش میخواد kill کنه
یکی مسابقه راه بندازهیا همینو ادامه بدین.
فقط دوست داره مخ دخترا رو بزنه
99% دخترا هم خر گولش رو میخورن .
جان من یه بار با یه اسم دخترانه برید تو بازی این قدر بهتون گیر میده که اخر سر باید اسم ننه باباتون رو بهش بگین![]()
Last edited by Amir.prs; 05-09-2011 at 00:30.
اقا من یه چیزی رو میخوام بگم به دوستان عزیز
gb & antigb
بعضی از دوستان (85%)معنی gb رو نمیدونن و تا یکی بهشون میگه clan تو این رو بزار طرف خوشحال میشه و اونو میزاره
من امروز از 6 نفر از gb پرسیدم که معنیه اینو میدونین ؟ اونا هم یا از بازی رفتن یا اصلا نشنیده گرفتن یا گفتن بلد نیستیم
من واقعا به ... این ایرانیا .......
اخه چه کاریه وقتی معنیه یه چیزی رو نمیدونین اونو به کار میگیرین ؟؟ متاسفم برای بعضیا
من میدونم معنیشو میخوای رو کنم بگرخی؟
اااااا تو مگه نرفتی؟![]()
مسابقاتم اگه ادامه ندی![]()
از بازی زفتم از فروم نرفتم که
به من هیچ رفتی نداره![]()
من دیگه تی بازی نمیکنم![]()
هر هفته این tee تلفات میده.این naro راست میگه دیگه.فحش ندین.حداقل کوچولوشو بدین(از کمر به بالا)![]()
آره مثل کلم تو شکمت
تا که کیکشم میکنن یا mute سریع الکس میگه شات میگیرم میدم ناروتو همتونو بن کنه!![]()
میدونم از این حرفم شاید بعضیا خوششون نیاد
اما درست نیست پشت سر یکی ولو الکس اینقدر حرف بزنیما
لول فیلسوف شدم رفت
امیر جون تو هم ناراحت نشو از دستم اخه دیگه بعضی مواقع زیادی فشای رکیک میگی![]()
سلام.
دوستان اگه موافق باشيد امتيازهاي فردي رو توي سرور FNG غير فعال كنم ؟؟!
(البته با اجازه از Server Manager عزيز narotu جون).
اينجوري ديگه نه كسي لاش خوري ميكنه ونه فحش ميخوره و ... فقط و فقط بازي براي تيم ميشه !
موافق هستين ؟!
هميشه موفق و پيروز باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)