تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 451 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

علیرضا جان اون قسمتی از کاتالیست که GPU Usage و دور فن رو نشون میده کجاست؟
    اون دی وی دی که همراه لپتاپ میدن روش چندتا درایور هست که میگه نصب کن. شما تاحالا نصب کردین؟
    سوال اول: والله الان یادم نیست. اصلا تو کاتالیست داشت یا نداشت ؟؟؟؟ حالا اگه داشته باشه آخرین گزینه که پاور پلی بود هیچی ... میشه قبلی هاش ... یادم نیست اصلا.
    نشون نداد همین برنامه ی gpu-z که همش نیم مگ هست رو دانلود کن. فری هست ... مشکلی هم نداره .

سوال دوم: من همیشه اون دی وی دیش رو میذاشتم که از روش نصب شه. بعد میرفتم همون لینکایی که صفحات قبلی یه جا دادم ... اونها جدیدتر بود نصب میکردم. چرا ؟

واسه اینکه اولش بدونم سیستم همه چیزش نصب شده تکمیله. بعد هم درایور گرافیک و چیپست و صدا که برام خیلی مهمه و تو سرعت سیستم اثر داره رو دستی اون جدیدترینش رو نصب میکنم.

این دی وی دیش رو میذاری حواست باشه این برنامه های الکی که لازم نداری رو تیک نذاری همه رو نصب کنه شلوغ شه.

برنامه ی ریکاوری و اسمارت لاگ آن و .... رو من خوشم نیمود نصب نکردم. هر کدوم که استفاده ای نداری و خوشت نمیاد تیکش رو وردار. موقع نصب هم دست بهش نزن هی ری استارت میکنه و .... خودش آخرش همه رو درست میریزه.
    Last edited by alireza1411; 22-09-2010 at 19:48.

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kasraaziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خوب دوست عزیز خودت یک شرکتی رامعرفی کن تا ازاونجا بگیریم یا خودت بفروش این کمک را درحق دوستان بکن

داره خودمونی میشه kasraaziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ببین دوست عزیز من یه توضیح کلی بدم تا همه چیز روشن بشه.مدل ارائه شده توسط ایسوس N61jq-jx006v است که به صورت پیش فرض تو سایتش هم مشخصاتش رو اورده که از رم 1066 هم استفاده کرده.بقیه مدلها همه مدل سفارشی خریدار هستند(Pro64 و ....)که هم با رم 1333 موجود است و هم با 1066 اما تو مدلهایی که من تو بازار دیدم مدلهای ارائه شده با گارانتیهای سازگار و امرتات با رم 1333 است که مثل مال من رو جعبه زده 1066 اما رو دستگاه 1333 نصبه متاسفانه مدلهای ارائه شده توسط گارانتی های دیگه رو ندیدم.اما دوستان میگفتن که با رم 1066 هم وارد کردند.
    خوب دوست عزیز خودت یک شرکتی رامعرفی کن تا ازاونجا بگیریم یا خودت بفروش این کمک را درحق دوستان بکن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با سلام خدمت همه بچه های گل و فعال تاپیک و تشکر و خسته نباشید مخصوص از همکاری شماها در فعال بودن این تاپیک.

در پی درخواست برخی دوستان من تصمیم گرفتم که روش نصب ویندوز XP و نکات مربوط به اون رو بگم.دوستان حرفه ای لطفآ حوصله کنند.

در ابتدا با استفاده از نرم افزارهای مدیریت هارد یا خود ویندوز یک درایو جدا با حجم حداقل 4G بسازید.بعد لپ تاپ رو با CD XP بوت کرده و ویندوز رو در این درایو جدید نصب کنید.درایور های مختص XP رو هم از لینک زیر بگیرید و مابقی درایورها هم از روی DVD همراه لپ تاپ در XP قابل نصب هستند.فقط هرگز درایور USB 3 رو نصب نکنید، چون به دلیل عدم سازگاری با XP از بالا اومدن ویندوز جلوگیری میکنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون عزیز از توجه تون
    لطف میکنید بگید کدام درایورها رو باید از dvd نصب کنیم و کدام رو از طریق لینک نصب کنیم (همه درایورهایی که لینک هست میبایست نصب بشه؟}
    در ضمن چطوری بعد از نصب xp منوی بوت سون رو هم قابل انتخاب کنیم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ممنون عزیز از توجه تون
    لطف میکنید بگید کدام درایورها رو باید از dvd نصب کنیم و کدام رو از طریق لینک نصب کنیم (همه درایورهایی که لینک هست میبایست نصب بشه؟}
    در ضمن چطوری بعد از نصب xp منوی بوت سون رو هم قابل انتخاب کنیم؟
    انگار نصب ایکس پی داره جدی میشه.
    آخه چی داره که اینقدر لازمه ؟
    با ایکس پی مجازی کارتون راه نمیافته ؟
    اینش به من ربطی نداره بگذریم. لابد مثل من که یه دونه از نرم افزار هام کرکش مال xp بود شما هم مشکل پیدا کردین دیگه. البته من اون یه دونه رو بیخیال شدم .

سوال دومتون: بعد نصب ایکس پی بوت لودر سون از بین میره. واسه برگردوندنش چند راه هست. یکیش که خیلی ساده هست رو تست نکردم ولی اشاره میکنم. یه برنامه کوچولو واسه همین کار هست اسمش EasyBCD 2.0.2 هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کرک شدش رو بگرد میابی. من هم باهاش تست نکردم شرمنده. بخوای سه سوته تست میکنم و فیلم هم بخوای میگیرم چون خودم هم کنجکاوم ببینم طرز برگردوندن اون بوت لودر چه جوریه مثلا.

راه دوم اینه که دی وی دی نصب سون یا ویستا رو بزار تو دستگاه !!! تعجب نکن ... فرق نمیکنه چه ورژنی باشه. بعد تو مرحله ی انتخاب آپشن ها بزن تعمیر ویندوز. تو تعمیر هم بزن تعمیر استارت آپ ویندوزت. خودش پیدا میکنه و جایگزین میکنه و ری استارت میکنی و بعد منو مثل اولش میاد.

7. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

از علیرضا جان و حسن جان بابت راهنمایی هاشون ممنونم.

فقط یک سوال دیگه

تفاوتی که بین N61 و N82 سریه JQ هست در چه حدیه ؟ یعنی من اگه N82JQ بگیرم چه امکاناتی رو از دست میدم نسبت به N61 .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوست عزیز رشته کاری و تحصیلی من اتوماسیون صنعتی هست
    اکثر نرم افزار هام که لاسانس گرونی هم دارند تو xp نصب میشند.
    ممنون از توجه تون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوست عزیز رشته کاری و تحصیلی من اتوماسیون صنعتی هست
    اکثر نرم افزار هام که لاسانس گرونی هم دارند تو xp نصب میشند.
    ممنون از توجه تون
    اسم دو سه تاشون رو بگین شاید راه داشته باشه. مال من چند تایی این جوری بود ولی خوشبختانه حل شد وگرنه الان دق میکردم ...

---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

از علیرضا جان و حسن جان بابت راهنمایی هاشون ممنونم.

فقط یک سوال دیگه

تفاوتی که بین N61 و N82 سریه JQ هست در چه حدیه ؟ یعنی من اگه N82JQ بگیرم چه امکاناتی رو از دست میدم نسبت به N61 .
    دو سه تا پورت که اون نمیدونم چی چی اکسپرس بچه ها میگن مهمه. اون دو تای دیگه فکر کنم مهم نبود.

گرافیکش هم که ضعیف تره و مانیتورش کوچیک تره. کلا دو تاش خوبه بسته به کاربرد باید تصمیم بگیری. راستی سنگینی این ان 61 به درد حمل و نقل نمیخوره ها.

11. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همه

ازاخر ما هم به جمع n61 ایا پیوستیم
    فقط یه سوال عکسی از جعبش دارین بذارین اینی که به ما نشون داد کارتونی (خاکی رنگ)بود

میخام ببینم فرقی میکنه اخه تو فیلم یه جور دیگست
    بعدم کسی قیمت روزو داره میخام ببینم ننداخته باشه

این ویندوز performane edition 7 رو کسی تست کرده

اما اخرین سوال این شماره سریالشو کجا میشه وارد کرد تا مشخصاتشو چک کنم(ریفر نباشه)

از کجا میتونم اخرین اپدیتا (بایوس و..) رو چک کنم اصلا لازم هست خراب نشه

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دو سه تا پورت که اون نمیدونم چی چی اکسپرس بچه ها میگن مهمه. اون دو تای دیگه فکر کنم مهم نبود.

گرافیکش هم که ضعیف تره و مانیتورش کوچیک تره. کلا دو تاش خوبه بسته به کاربرد باید تصمیم بگیری. راستی سنگینی این ان 61 به درد حمل و نقل نمیخوره ها.
    Express Cart

من تا Laptop بگیرم دیونه شدم !! خیلی رک و رو راست !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •