تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 1298 اولاول ... 1491992392452462472482492502512522532592993497491249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه Oloverock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هر جا تو بگی!!!

پيش فرض

منم ساعت 11 هستم

فقط بگین کجا ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با فونت درشت تایپ نکنید لطفا

3. این کاربر از insomniac2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بابا
    تو ی اوکراین که تازه یه 20 سالی استقلال یافته
    تا بیست سال پیش برای نوشابه توصف می ایستادند
    الان اینترنت کابلیه نامحدود ماهی 8 تا 10دلار
    اخه ما دردمونو بکی بگیم
    دوستم میگه تمام شبکه هارااز اینترنت میبینه

اگه ساکت بمونیم اونا عرصه را تنگ تر میکنن

داره خودمونی میشه Oloverock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هر جا تو بگی!!!

پيش فرض

میگم بچه ها میخواین یه صفحه علیه مخابرات تو فیس بوک درست کنیم بعد بریم Like کنیم !!!!

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

یک خبر جالب ....

من مودم را روشن کردم با این که شارز نداشت و خیلی وقت هست که تاریخ اعتبارش تموم شده اما توی اینترنت می ره .... سرعت هم 12 هست اما اصلا داخل سایت SpeedTest نمیره ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

راستی دوست عزیز من تو عمرم 3تا کشور خارجی رفتم 17 سالمه همشم با بابام بودم.یکیش عراق که اصلا وللش تلفناشم هندلیه ولی خطش مبایلشzaine هستش.عربستان هم که بودم تو هتلش adsl 4 مگ داشت ولی باید تو لابی با یه لپ تاب یا گوشی وایرلس ازش استفاده می کردی اما خطاش zaine بود که وقتی من پرس و جو کردم زیره دست AT&T آمریکا بود و3g بود. ولی ترکیه اینترنت مشتی داشت که تو عمرم ندیده بودم.الان هم بالاترین سرعت رو تو دنیا کره جنوبی داره با 38 مگ بر ثانیه و آمریکا هم رتبه 36 با 16 مگ تو آمریکا AT&T اینترنت ADSL کالیفرنیا رو میده واسه همین سرعتش از همه شهر ها بیشتره ولی میانگین سرعت رو رتبه اول کره جنوبی با 14 مگ داره و آمریکا هم رتبه 12 رو داره با میانگین 8 مگ.اونوقت یعنی مالیدیو باید سرعتش از آمریکا و از ایران بیشتر باشه یا بحرین که بازم سرعتش از آمریکا بیشتره. این رو هم بگم هیچ جای دنیا مفت خور تره جوونای عربستان وجود نداره یا خوده عربستانی ها همشون ماهی 600 هزار تومن به پوله ما سهمیه نفت می گیرن خودشون هم خیلی کم کار می کنند یا شغل های کلاس بالا دارن البته امروزه ایران هم مثل کشور های پیشرفته جوونا خیلی هاشون دارن کار می کنند واسه تحصیل. ولی ما ایرانیا از بیشتره کارا بدمون میاد چرا چون همدیگه رو مسخره می کنیم.
    وی این رو به همه بگم فقط ایران نیست که بچاپ بچاپه کله دینا قانونش همینه.یه سری باید دستور بدن یه سری باید تو سری خور باشن
    پسر گل ، نمیشه همینطوری ادعا کرد . برای هر ادعایی یک سند لازمه . اون 38 مگ کره که گفتی ، متوسط سرعت در کره هست . یعنی بالاتر از اونم توی کره پیدا میشه . لیست کشورا بر اساس متوسط سرعتشون :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر خبر لینک زیر هم بخونی میبینی سرعت کم هیچ ربطی به تحریم نداره ( خبر از یک سایت حکومتی و از زبان یک شخص حکومتیه ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا من نفهمیدم الان مفت خوری جوونای عربستانی (اینم از اون دست ادعاهای بی سند بود !!! ) چه ربطی به موضوع بحث داره !!!!!!!!!!

دوستان دیگه نباید بگیم مخابرات میخواد کلاه سرمون بزاره . باید گفت میخواد کلاهی روی کلاهای دیگه ای که سرمون گذاشتن بزارن . فقط یه مروری کنید ببینید از روزی که این سرویس رو دریافت کردید چقدر بامبول سرمون در اوردن . هر روز یه فیلم جدید و یه کلاه جدید . این آخری هم که ...
    جالبه . کلاه سرمون میزارن و شیره هم سرمون میمالن و برای کلاهبرداری اسمای پر طمطراق و خوشگل قشنگ و دهن پر کن میزارن . طرح جدید و ویژگیهای جدید و ... کسی ندونه فکر میکنه هر سری دارن سرویس رو بهتر و هزینه ها رو کمتر میکنن . پیش خودشونم میگن اینا پشت گوشاشون مخملیه ...

بهترین جا واسه شکایت ، "سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادوئی" هست . اگه کسی وکیل میشناسه ، یه متنی برای شکایت به اون سازمان تهیه کنه و اینجا اعلام کنه تا هر کی میتونه یه امضا پاش بزنه . یا از وکیل یا هر آدم آگاه دیگه ای بپرسه که بهترین کار چیه . (من خودم همچنان معتقدم شکایت به سازمان تنظیم مقررات بهترین راهه . )
    باید دست این دزدا رو با تبر خودشون قطع کرد . حداقلش اینه که میفهمن یه عده از طرف مقابلشون پشت گوشاشون مخملی نیست ، بلکه خودشون گوشاشون دراز و مخملیه و حرف آدمیزاد حالیشون نمیشه .

بقول دوستان توی ایران هم همچین سرویس مضخرفی پیدا نمیشه . همونطور که دیگر دوستان گفتند ، همین مخابرات سپاهی توی خراسان و تهران و ... داره اینترنت نامحدود میده و این بازیا و کلاهبرداریا رو کمتر سر مشتری در میاره . مخابرات اصفهان دیگه شورشو در اورده .
    Last edited by mohandes; 04-08-2011 at 16:20.

8. 2 کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

100% با شکایت موافقم .
    حالا باید بریم مخابرات خرازی یا ولیعصر ؟؟!!

وعده ی ما شنبه برای گرفتن حقمون
    !!!دست به دست هم بدیم تا مخابرات را کنیم ویران !!!

مخابرات خرازی تمام، باید بریم ولیعصر، ببینیم کسی هست؟ چون اینترنتشون یه طورایی بی صاحاب هم هست، وگرنه نمیشه که یه روزه با یک sms همه چی رو عوض کنن،

10. این کاربر از File not found بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بهترین جا واسه شکایت ، "سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادوئی" هست . اگه کسی وکیل میشناسه ، یه متنی برای شکایت به اون سازمان تهیه کنه و اینجا اعلام کنه تا هر کی میتونه یه امضا پاش بزنه . یا از وکیل یا هر آدم آگاه دیگه ای بپرسه که بهترین کار چیه . (من خودم همچنان معتقدم شکایت به سازمان تنظیم مقررات بهترین راهه . )
    باید دست این دزدا رو با تبر خودشون قطع کرد . حداقلش اینه که میفهمن یه عده از طرف مقابلشون پشت گوشاشون مخملی نیست ، بلکه خودشون گوشاشون دراز و مخملیه و حرف آدمیزاد حالیشون نمیشه .

بقول دوستان توی ایران هم همچین سرویس مضخرفی پیدا نمیشه . همونطور که دیگر دوستان گفتند ، همین مخابرات سپاهی توی خراسان و تهران و ... داره اینترنت نامحدود میده و این بازیا و کلاهبرداریا رو کمتر سر مشتری در میاره . مخابرات اصفهان دیگه شورشو در اورده .

من جدی فکر نمی‌کنم شکایت راه به جایی ببره. بقالی هم بری بگی چرا ماستِت ترشه می‌گه خب از ما نخر. بیشتر فکر می‌کنم باید کاری کرد که این انحصارِ مخابرات رو خطوط ما برداشته بشه که بتونیم از جای دیگه اینترنت بگیریم.
    ولی اگه به امضا دادن و شکایت رسید پایه‌ام. برا اینکه یه سرویس خیلی معمولی دارند می‌دن و هر روز یه بامبول جدید دارند. چرا استانهای دیگه اینطوری نمی‌کنند؟ چرا ADSL روی خطوط نوری رو انحصاری کردند؟ چرا فکر می‌کنند اینکه محصولِ مزخرف قبلی رو مزخرف‌تر کنند و با تبلیغات خنده‌دار سعی دارند بهتر نشونش بدن، مردم خنگند و نمی‌فهمند؟

من برام مسئله نیست حالا ماهی ده تومن بشه بیست تومن. این کارهای احمقانه‌ای که می‌کنند بیشتر اعصابم رو خرد کرده وگرنه من تو این مدتی که از سرویسشون استفاده کردم خیلی ناراضی نبودم، نیازم همین ماهی سه-چهار گیگ و دانلود شبانه‌ی رایگان بوده.

یه چیز دیگه اینکه مقایسه‌ی ایران با بقیه کشورها و اینکه جوون آمریکایی چیکار می‌کنه و تو کدوم ده‌کوره‌ی دنیا سرعت اینترنت چقدره و اینجا چقدره هیچ فایده‌ای نداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من میخوام یذره بررسی کنم این سیستم دزدی رو! (واسه کسانی که هنوز در جریان نیستن)

این قیمتهای سرویس adsl نامحدود مخابرات تهران هستش

tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGdwHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBX eURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0 lGd

حالا مخابرات زرنگ اینجا اومده سرویس 1مگ رو میخواد به کاربران بده اما با قیمت گیگی 2500تومن ( فقط بدرد کسانی میخوره که خیلی کم از اینترنت استفاده میکنن یا اصلاً استفاده نمیکنند!) شما 15 گیگ که با adsl اصفهان دانلود داشته باشین، پول یکماه نامحدود تهران (با سرعت 1مگابیت) رو باید بدین!!! در حالیکه توی تهران میتونید حداقل 30گیگ دانلود داشته باشین!!
    تازه قضیه به اینجا ختم نمیشه، همه که اشتراک 1مگ نمیگیرن، مثلاً حتی کسی که با پرداخت 12560 تومن اشتراک سرعت 256 میگیره، آیا فقط 15گیگ میگیره؟ خیر براحتی او هم مصرف بسیار بیشتری داره!

(یا اینکه شما با دانلود 15گیگ در این نوع adsl پول 2ماه adsl پارس آنلاین 128 که البته سرعت واقعیش 1مگ هست رو میدین)
    Last edited by maziarb; 04-08-2011 at 17:41.

13. این کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان چرا ایقدر بحث رو به انحراف کشوندید
    ما فعلا مشکلمون مخابراته و کلاهی که سرمون رفته آشنایی با اینترنت کشورای دیگه پیش کش ...
    اینجور هم نمیشه یکی باید بشه مسئول هماهنگی و همه به اون پیام خصوصی بدهند و هماهنگ کنند تا آمار بیاد دستمون ببینیم چند نفر میشیم . در ضمن به نظرم ساعت 11 یه کم دیر باشه البته من مشکلی ندارما نظرمو فقط گفتم که دیره و صبح زود باشه بهتره مثلا ساعت 8 یا حداقل 9 .
    فقط یکی باید مسئولیت هماهنگی رو قبول کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •