یعنی سرعت دو مگابیت ، ده گیگ ترافیک فقط 5500 تومنولی فک کنم فقط تبیان رو بشه باز کرد
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یعنی سرعت دو مگابیت ، ده گیگ ترافیک فقط 5500 تومنولی فک کنم فقط تبیان رو بشه باز کرد
![]()
من که نمیگیریم بازم مچکراتیت راه بندازیدیکم بخندیم هرچند از یه لحاظ شاید بدم نباشه مثلا اگر بتونی فایل را با سرعت بالا برای دوستات بفرستی طوریکه من فایل را در رایانه دارم بعد شما از روی رایانه من دانلود کنی
Last edited by javan01; 07-07-2013 at 15:29.
یعنی مفتش هم گرونه!
اینترانت ملی مگه قرار نبود حداقل 8 مگ باشه؟ چه قیمتی هم داره!
این دو خبر هم نمی دونم خوندید یا نه:
انتقاد صریح رییس جمهور منتخب از فیلترینگ: فیلترینگ نتیجه ای جز زیان اقتصادی و بی اعتمادی مردم به دولت ندارد
روحانی: سرعت و پهنای باند اینترنت باید افزایش یابدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا که با سرعت 32 لذت می بریم!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان توی پنل جدید جایی نیست که بدهی خودمون رو ببینیم و پرداخت کنیم ؟![]()
خب دیگه !! رفتم ساتیا سفارش دادم ، دو حالت داره یا بدبخت میشمیا روسپید میشم
سرویس 512 سه ماهه با 6 گیگ ترافیک ، 45 تومن ، دانلود رایگان از 1.5 تا 7.5
سرعتش هم حالا اعلام میکنم ، چهار روز دیگه رانژه میشه... ولی اینطوری که دوستان گفتن باید 130 تا باشه.
تا خودم تست نکنم نمیشه نظری داد![]()
اینترانت 2 مگ، دان استریم مخابرات هم 2 مگ پس علت دان استریم 2 مگ اینه با سیستم جدید سرعت اینترنت را محدود کردن ولی دان استریم را تغییر ندادند هرکی خواست اینترانت بگیره از 2 مگ خطش استفاده کنه.
من قبلا از ساتیا سرویس داشتم سرعتا را کم کردن اومدم (512 داشتم اولا که سرعت 2 مگ بود بعد هی کم شد تا رسید به حدود 70) مخابرات یه چند ماهی سرعتا خوب بود که الآن اینجوری شده! امیدوارم ساتیا اصلاح کرده باشه البته می دونید که ساتیا هم نتش را از مخابرات تهیه می کنه هر وقت مخابرات مشکل سرعت و قطعی داشت اونا هم داشتند و اینکه تو اسپید تست اسم آی اس پی را Information Technology می زد.
سرعت من به فنا رفت امشب روی 36 کیلوبایت فیکس شده تا الان 265 مگ دانلود شده بعلاوه مقداری وب گردی هرچقدر هم ریکانت شدم اثر نکرد
شبانه اش رو میگرفتی چون دانلود نامحدوده میشستیدست کم یه صفایی میبردی و لازم نبود هر روز به فکر ترافیکت باشی.خب دیگه !! رفتم ساتیا سفارش دادم ، دو حالت داره یا بدبخت میشمیا روسپید میشم
![]()
خب من اینترنتم هر روز داره بدتر میشه، الان سرعتم به طور متوسط 10 شده، درخواست انتقال دادم تا ببینم چی میشه.
خواستم یه انیمه بگیرم اونم کم ظرفیتش، 2 ساعت دانلودش طول کشید!
تبریک میگم رسمآ سرعت هارو کاهش دادند، مطابق با همون تعرفه ای که گرفتید!
دیشب در کل 500 مگ دانلود داشتم با میانگین سرعت دانلود 32 کیلوبایت درثانیه(خط 256)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)