این postProcess به چه دردی می خوره؟لطفا تضیح بدید.
این postProcess به چه دردی می خوره؟لطفا تضیح بدید.
جالبه که دیگه کم کم دارید مستقیما UDK رو با Cry Engine 3 مقایسه میکنید و میگید UDK بهتره
منم دیگه در مقابل این حرف چیزی نمیتونم بگم فقط میتونم منتظر بشم که نسخه اصلی Crysis 2 منتشر بشه ...
الوووووو.کسی نیست جواب ما رو بده؟
اول بذارید نسخه رایگان کرای انجین بیاد بعد مقایسه کنید
برای این هست که به یه محدوده ی خاص یه افکت بدی
وقتی دوربین توی اون محدوده وارد بشه اون افکت رو میگیره مثل تصویر بالا
Wikipedia در موردش کامل توضیح داده :
توی ویدئو های 3D Buzz هم طرز استفاده از اون رو توضیح دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما زحمت اینکه یه ذره با UDK کار کنی رو به خودت ندادی ! این همه من به شما لینک دادم بازم این رو درک نکردی که UDK = UE 3 - Source ..
هر چی به عنوان ضعف کرای انجین هست شما به عنوان نقطه ی قوتش میشناسی ... خوب معلومه اینطوری نمیشه بحث کرد ( هیچ علاقه ای هم به اینجور بحث ها ندارم ! )
با سلام
جناب anti-military شما داری به کلی نظم اینجا رو می ریزی به هم. بنده خودم طرفدار بحث آزاد و بدون محدودیت هستم، اینو ببین:
که مال همین پریروزه. ولی کاملا مشخصه که بحث شما یک در هزار ربطی به این تاپیک یا تاپیک قبلی که همین بساط بود نداره. من درک می کنم اگه واقعا دوست داری این بحث ادامه پیدا کنه و عمومی بمونه. برای این کار لازمه یه تاپیک بزنی. اونجا دیگه هیچکس نمی توه حرفی بهت بزنه. قبلا هم بهت گفتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی واقعا یه تاپیک استارت کردن این قدر سخته که شما به جاش یکی یکی توی تاپیک ها بحث رو به این سمت می کشونی؟
می دونم که شما استارتر بحث ها نیستی ولی مشخصه که شما داری بهشون دامن می زنی. دوستانه میگم: لطفا این بحث رو سر جای درستش ادامه بده و نظم تاپیک ها رو بهم نریز.
من می خواستم تا میشه خودمو قاطی این بحث ها نکن، اگه نه بنده هم اطلاعات فنی جامعی از CryEngine دارم و هم از UDK. و اگه شک داری از دوستانی که اینجا بنده رو می شناسن بپرس. کافیه دو تا از اون پستای کذاییم (که تو آرشیو پستام می تونی پیدا کنی) بزنم تا کاملا علمی و با مستندات، کرای شما رو از لحاظ فنی کاملا از دور خارج کنم. باور کن، یه بار توی پ.خ ها این کارو انجام دادم. دوباره انجام دادنش اصلا سخت نیست.
شما هم اگه می خوای واقعا یه بحث جنجالی راه بندازی حداقل یه پیش نیاز داری و این که از همه ی جنبه های قضیه اطلاع کسب کرده باشی نه فقط با 4 تا شات. کسی که می خواد با شات تصمیم گیری کنه همونه که می گن عقلش به چشمشه، و بدون، این طوری نمی تونی حتی چند روز تو یه بحث دووم بیاری.
به عنوان یه مثال که نگی از کجا معلوم اطلاعات فنیشو داره، همین قدر بهت بگم که Material Editor و Particle System Editor کرای انجین از سیستم خیلی قدیمی استفاده می کنه. سیستمی که چند ساله منسوخ شده. می تونی از دوستان دیگه ای که باهاش کار کردن بپرسی. یا به عنوان یه مورد دیگه ابزار های کوچیکتری که داخل ادیتور سندباکس اومده همگی مختص سبک اکشن هست. اول شخص و سوم شخص.
دوست عزیز حتی اگه به فرض بشه با شات هم یه مقایسه ی منطقی انجام داد (که گفتم نمی شه)، باز هم شما فقط می تونی رندرر های انجین ها رو با هم مقایسه کنی و اگه اطلاع نداری باید بگم موتور رندرر فقط 30 درصد از یه انجین بازی سازی هست. مثلا شما این همه اطلاعات از Material Editor یا سیستم انیمیشن یا کیسمت و ... برای UDK می تونی پیدا کنی، ولی واقعا چقدر می تونی اطلاعات فنی راجع به Unreal Gemini که موتور رندرر UDK هست پیدا کنی؟ اصلا چند بار تا حالا در موردش خوندی؟
در مورد UDK هم که دو 3 تا به قول خودت حدس زده بودی باید بگم اشتباهه. اگه می خوای اشتباهاتتو متوجه بشی اینو یه نگاه بنداز:
با این که به نظرم بحث راجع به همچین انجین ناپایداری واقعا بی فایده هست، ولی فقط چون قبلا بهت قول دادم اون پ.خ رو تا فردا برات جواب می دم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن، اگه خواستی جوابی به این پست بدی، حتما حتما پ.خ کن. اگه نه حال حالا ها این بحث کش پیدا می کنه. و نه من و نه هیچ کس دیگه نیم خواد بیش از این تاپیک از موضوع خارج بشه.
پس چی شد؟ یا پ.خ یا تاپیک جدید. ممنون از توجهت.
-----
برای سایر دوستان:
راستش قولی نمی دم، ولی پستای بی جوابتون رو (اونایی که فنیه البته) سعی می کنم تا فردا یه وقت جور کنم جواب بدم. بازم میگم اگه بتونم.
موفق باشید. تا بعد.![]()
سلام
منبع این عکس ها رو میدید من برم تو سایتش ؟
ممنون
سلام
آیا Deco Layer تو این ورژن آخری مشکل داره؟ یا من اشتباه میکنم.
post process در واقع مجموعه اي از افكتهاييه كه ميتوني تو نماي دوربينت ازش استفاده كني يا اينكه به يه شيئ خاص نسبت بدي.این postProcess به چه دردی می خوره؟لطفا تضیح بدید.
motion blur+dept of field+bloom رو كه ميشناسي همه تو پست پروسسه.
براي تظيمش هم ميتوني يه postprocess chain بسازي يا اين كه تو view/world info و زير شاخه post process تنظيمات رو انجام بدي.
.................................................. .................................................. .................................................. ...
من از همه معذرت ميخوام كه دوباره اين بحثو ادامه ميدم الان ديگه تمومش ميكنم(آخرين پستم در اين مورده).
از بچه هاي گروهمون هم معذرت ميخوام كه اين عكسو اينجا ميزارم.(بحث مقايسه يشد مجبورم)
اين عكس مدل ماشينيه كه تو مكس ساخته شده و تو مكس بهش متريل دادن(تكستچرش يكم ضعيفه):
اينم همون مدل با همون تكستچر كه من كمتر از نيم ساعت براش متريال زدم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من كه يه فرد عادي تو بازي سازي هستم با اين سرعت يه متريال با اين كيفيت ميزنم اونوقت يه شركت بزرگ كه با كراي كار ميكنه نميتونه يه متريال درست و حسابي و كلا يه طراحي هنري خوب بكنه؟اين نشون ميده كه اين انجين اصلا به دست سازنده هاي ديگه غير از خود كراي خوب نيست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اون عكسي كه از بازي كرايسيس2 گذاشتيد هم هيچ چيزي نداشت .من اگه وقت كردم يه مپ درست ميكنم و چندتا شات ميزارم ببينيد كه من بهتر از كرايتك بازي با كيفيت ميسازم(يكم مبالغست ولي با كيفيت اون عكسا ميتونم بسازم).
ادیت:
سعی میکنم از یکی از دوستام که با این انجین دارن بازی میسازن بخوام خدش بیاد اینجا و یه توضیح کلی از کرای داشته باشه.
Last edited by NINJA0098; 04-03-2011 at 10:06.
اگه محمد می خواد جوب بده پس من هم سوال می کنم.
1-من چطور می تونم توی بازیم واسه مردن انیمیشن بزارم . ؟که مثلا به جای این مردن مسخره یه انیمیشن واسش پخش بشه.
یه نظریه:((می خواستم بدونم همچین چیزی امکان داره؟ چون انگلیسیم خوب نبود نمی تونستم توی اپیک بگم))
من کار با انیمیشن رو توی انریل اسکریپت بلدم .و می تونم کنترلش کنم . یه کارکتر یا شیئ 1 رو در نظر میگیریم .من می تونم توی
اسکریپت این کد مثلا یه triger تعریف کنم که وقتی کارکتر من بهش رسید بگه که کلید e رو بزن و بعدش انیمیشنی مثل برداشتن اون چیز یا حتی عملیات خفت کنیروی کارکتر انجام بده؟ می خوام بدونم همچین چیزی امکان داره؟
3-من توی بازی خودم یه اسلحه ساختم و با مرتب کردن بون ها توی animset توسنتم اون رو دقیقا رو دست کارکترم بزارم حالا من یه اسلحه دوم هم دارم می خوام کارکترم اون رو یه جور دیگه نگه داره که مثلا توی اولی دستش رو بالا نگه داشته بود که این اسلحه رو نگه داره این یکی دستش رو پایین بیاره . چیکار کنم؟
چون دیروز بهت قول داده بودم توی تاپیک بزاری جوابت رو میدم .الان کامل برات توضیح میدم.((و صد البته می خوام سر محمد رو برای جواب دادن به سوال خودم خلوت کنم))
--
شما صد البته باید تا به حال دونسته باشی کارایی Animation tree چه جوریه .یا اصلا این ابزار به چه دردی می خوره .
من نمی خوام واد بحث کار کردن باهاش بشم چون خود شما حتما با دیدن اون ویدئو ها باید بلد باشی .
فقط بخش اسکریپت رو برای شما توضیح می دم.
نگاه کن شما که بلدی توی اون چیکارکنی .
شما ابتدا باید یه کارکتر جدید با اسکریپت درست کنی .
اگه بلد نیسیتی واسه کار الان تو که فقط می خوای امتجانش کنی توی نت اموزش فراوونه .
نگاه کن توی اسکریپت هر شیئ باید تعریف بشه پس کارکتر هم تعریف میشه . توی اون اموزش ها ی داخل نت که گفتم اینجوری تعریف کرده((البته مثلا))
defaultproperties
{
Begin Object Name=WPawnSkeletalMeshComponent
SkeletalMesh=SkeletalMesh'MyPackage.model_characte r'
AnimSets(0)=AnimSet'MyPackage.Solider_Anims'
AnimTreeTemplate=AnimTree'MyPackage.SoliderAnimtre e
End Object
Mesh=WPawnSkeletalMeshComponent
Components.Add(WPawnSkeletalMeshComponent)
به قسمت AnimTreeTemplate توجه کن . باید در این قسمت خروجی های AnimTree رو قرار بدی . البته چون فقط می خوای کارکت رو تست کنی دارم میگم وگرنه به قول محمد تا به ادیتور ها مسلط نشدی نباید سراغ اسکریپت بری
![]()
Last edited by silsin; 04-03-2011 at 10:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)