سلام
متشكرم از راهنمائيتون .
من هروقت گاز ميزنم فرداش كه ماشينو روشن مي كنم چراغ چكم روشن ميشه و بعد از طي 5كيلومتر چراغه خاموش ميشه و ديگه روشن
نمي شه .
موقع دنده عقب گرفتن موردي مشاهده نميشه .
سلام
متشكرم از راهنمائيتون .
من هروقت گاز ميزنم فرداش كه ماشينو روشن مي كنم چراغ چكم روشن ميشه و بعد از طي 5كيلومتر چراغه خاموش ميشه و ديگه روشن
نمي شه .
موقع دنده عقب گرفتن موردي مشاهده نميشه .
Last edited by KOHGARD; 01-07-2014 at 08:53.
تا الان شما سومین نفری هستید که این مورد را میگید
احتمال میدم سیستم مالتی پلکس به صورتی است که فشار بیش از حد سنسور های گاز و رگلاتور
باعث روشن شدن چراغ چکش بشه و بعد از طی کمی مسافت فشار کم شده و چراغ قطع میکنه
اگر به این دلیل باشه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ,شما یکبار قبل از اینکه پمپ گاز قطع کنه نازل را قطع کن
ببین باز اینطور میشه یا نه ؟ نتیجه رو به ما هم اطلاع بده تا راهکاری پیش بینی کنیم
سلام
ديشب سوختگيري كردم و باز صبح چراغ چك روشن شد(15 تا رو رد كرد و داشت به 16 ميرسد كه نازلو قطع كردم)
من معمولا عصر ميرم جايگاه ،بعد از سوختگيري همه چيز مرتبه و چراغ چك روشن نميشه و تاشب هم كه باهاش مي چرخم همه چي نرماله .
فردا صبح كه روشنش مي كنم چراغ چك روشن ميشه .
شب تاصبح ازمابهترون ميرن سراغ سنسورا....
موفق باشيد
از تمامی دوستانی که به سوال من در خصوص مشکلات سمند مالتی پلکس پاسخ دادند متشکرم...
امروز تماس گرفتن و گفتند که شنبه برم ماشینو تحویل بگیرم...
یه نکته ای که خیلی برام جالب بود و اصلا بهش دقت نکرده بودم این بود که من هرچی سمند تو خیابون و جاده ها دیدم رینگشون اسپرته در حالی که الان برگه ی قراردادمو نگاه میکنم میبینیم نوشته مالتی پلکس با رینگ فولادی...حتی سایت ایرانخودرو هم که مراجعه میکنم کلا برای همه ی مدلهای سمتد نوشته رینگ فولادی...من نمیدونم جوریاست به ما که میرسه همه ی رینگ های اسپرت میشن رینگ فولادی...تا حالا انقدر ضدحال نخورده بودم...از دوستان کسی هست که اخیرا ثبت نام کرده باشه و رینگش اسپرت باشه؟؟؟![]()
از ماه 4 /91 به بعد همه سمند هارو با رینگ فولادی تحویل میدهند
حتی توی یه دوره سورن هارو هم با رینگ فولادی تحویل می دادند
اگر هم دیدید رینگ آلومینیومی یا تولیدات قبل بوده یا خودش با آلومینیومی تعویض کرده
شما میتونید رینگ هاتونو بدید و یه اختلاف 500 -600 تومن با آلومینیومی تعویض کنید .
ماشین من هم رینگش فولادی بود خودم با حدود 600 تومن رینگ 5 پر شرکتی که قبلا رو ماشینا بود انداختم.
فکر نکنم به سوختگیری ربط داشته باشه چون چک ماشین من معمولا قبل از سوختگیری و هروقتی ممکنه روشن و خاموش بشه دیاگ هم زدن نشون داده بود خطا در سنسور فشار مخزن گاز گفتم عوضش کنن طرف بمن گفت اگه هیچ مشکلی با کارکردن ماشین رو گاز و... نداری بهتره عوض نکنی جون قطعاتی که کارخونه رو ماشین از ابتدا نصب کرده کیفیتش بهتر از اونایی هست که بعدا بخاطر خرابی قطعه اولیه رو ماشین میذارن و گفت ماشین فعلا گارانتی داره میتونه هر وقت خواستی قبل از اتمام گارانتی بیاری عوضش کنیم.
بنظر شما راست گفته؟
و اینکه عدم تعویض این قطعه فشار مخزن گاز خطری چیزی نداره و بعدا برای سایر قطعات مشکل ایجاد نمیکنه؟
بله .شما گارانتی داری و اگر دیدی اذیتت کرد ببر برای تعویض
هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ,سیستم مالتی پلکس حساسه و وقتی فشار کم و زیاد میشه اررو میده
سلام بچه ها بنظر من مصرف ماشین من یمقدار رو گاز زیاد هست.
دوستانیکه ef7 پایه گازسوز مدل 93 تحویل گرفتن یا حتی مدل های پایینتر لطفا با ذکر مدل و شرایط رانندگی بفرمایید مصرف گازتون چطور هست؟
ماشینتون چقدر کارکرده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)