به نظر من پارس بهتره...شاتل پكيج هاش اصلا به صرفه نيست....
به نظر من پارس بهتره...شاتل پكيج هاش اصلا به صرفه نيست....
تنوع سرویس های نوین نت بیشتره.. قیمتاش هم به صرفه تر
منظورم این بود که اول میان 128 رو رو 1 مگ باز میزارن طرف هی شروع میکنه دانلود. بعد دو روز سرعتش میاد رو 64. دو روز دیگه 32 بعدشم رو 3-4 دانلود میکنه. خب اگه از اول رو 16 دانلود بدن تا آخر هم رو 16 بمونه که بهتره.. کاربرم تکلیفشو با خودش میدونه.. نه اینکه از ترس کم شدن سرعت دانلود نکنه.
نه فکر نکنم اینطوری باشه که ذره ذره کم بشه وقتی از اندازه ی اسمی بگذری میره روی سرعت واقعی
من که ترجیح میدم 40 گیگ با سرعت 2 مگ مصرف کنم بعد بره روی 16 کیوبایت باقی دوره رو تا اینکه از اول روی 16 باشه
نه 40 گیگ حجم کمیه نه 16 سرعت بالاییه! تازه اگه دنبال دانلودی با 16 اگه دائم مصرف کنی سر ماه میشه 40 گیگ شما که نمیتونی شب و روز یک ماه بذاری روی دانلود اصلا به هیچ وجه به صرفه هم نیست!
حالا به مرور معلوم میشه چطوریاست...
سلام
من خودم استفاده میکنم سرویس تا پایان محدودیتش روی 2 مگ میمونه و بعدش سرعت محدود میشه به سرعت واقعی و نه بیشتر و نه کمتر
مثلا توی سرویس 128 شما می تونی 16 گیگ رو تو 2 روز دانلود کنی یا تو 20 روز بستگی به خودت داره و بعد از اون سرعتت محدود میشه به حدود 15 کیلوبایت و تا آخر دوره همینجوری میمونه
128 تا 16 گیگ
256 تا 33 گیگ
512 تا 66 گیگ
Last edited by peyman22; 28-10-2012 at 09:40.
سلام
من از مخابرات سرویس 256 گرفتم
واسه دانلود شبانه ،دقیقا باید چیکار کنم؟
بعد از ساعت 1 باید مودم رو خاموش کنم بعد باز قبل از ساعت 8 مودم رو خاموش روشن کنم؟
اگه ساعت بعد از ساعت 8 خاموش کردم چی میشه؟
اين خاموش روشن كردن براي محكم كاريه چون خود سيستم براتون روزانه رو به شبانه سوييچ ميكنه و احتمال سوييچ نشدنش 1 در 1000
با سلام خدمت همه همشهري هاي عزيز
لطفا كسي از طرح عيدانه مخابرات اطلا ع داره بگه من الان 256 3گيگ مخابرات دارم مي خوام تبديلش كنم 512 8 گيگ آيا ارزش داره؟ سئوال بعدي ام اينه كه شنيدم سرعت بالاتر از 256 شبانه رايگان نداره؟ آيا اين صحت داره؟ ممنون
بله.سرویس های 256 به بالا شبانه رایگان نداره
سلام
كسي مي دونه نوين نت در همدان نمايندگي داره ؟؟ اگه داره آدرسش چيه؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)