تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 323 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اه اه اه . غلط املایی بود . منظورم 340 . در ضمن گوشی های دیجی کالا x6-00 هست ؟
    از نمایندگی تبریز هم فردا می پرسم . مال نمایندگی به صرفه تر باشه از اون می گیرم . مال نمایندگی تبریز و تهران هر دو یکیه دیگه ؟ تو تهران ( نمایندگی ) چنده ؟

سلام رفییق...

من دو هفته پیش گوشیمو از علاءالدین نمایندگی خود نوکیا خریییدم.. 8 گیگش رو خریدم 325 تومن ، 16 گیگش رو هم میداد 345 تومن تا اوونجایی که یادم مونده.. اما چیزی که خیلی رووش تاکید می کردن این بود که از بیرون از نمایندگی نگییر ، میدونی چرا؟؟ بیرون گوشی رو 20 تومن ارزون تر میدادن ، ولی وقتی یارو فاکتور میخواست بزنه 20 تومن میکشید رووش ، می گفت این پووله برنامه و آپدیت کردن نقشه هاشه و ازین جوور مزخرفات ، یعنی دقیقا همون مقدار پول رو آخرش ازت میتییغن..
    واسه همین اگه از خود نمایندگی بخری بهتره و مطمئن تر.. راستی ، خود گووشی توو جعبه یه تلق فابریک برای خش نیوفتادن روو صفحه داره ، اگه طرف گفت این به درد نمیخوره و یه تلق بخر قبوول نکن ، چون جنس و کیفیتش فابریکه و حرف نداره....
    Last edited by pishoolii; 05-12-2010 at 00:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-soltani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Kordestan

پيش فرض

x6-00 با x6 چه تفاوتی داره ؟

از کجا میشه فهمید x6 است؟

داره خودمونی میشه ali_hitler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من نه تاچش از کار نمی افته شاید تنظیماتی چیزی داره عزیزم .
    مجددآ گوشی رو فرستادم تهران
    قفل درست نشد هیچ کلید پاور و اسپیکرهاش هم شرکت خراب کرده
    دوستان گوشی رو در حیاط زیر آسمان با زاویه نگاه کنید ال سی دی حالت مربعی مربعی هست این چیه مال برچست محافظ ال سی دی هست یا ال سی دی رو هم شرکت عوض کرده
    سلام این طوری به جای نمی رسی باید خودت باشی تا پیگیری کنی.
    کسی رو تو تهران نداری که پیگیر کارت شه؟؟؟.

امروز روز خوبی برام نبود (شنبه) اول صبح که هنسم خراب شد (بعد از 1 ماه و 3 روز) بعدشم گوشیم رو خاموش کردم و دیگه روشن نشد!!!.با هزار و یک جور دعا و التماس روشنش کردم یک بک آپ گرفتم و بردمش گارانتی گفت باید فردا قبل ساعت 6 بیای تا مسئولش باشه از x6 یجواری دل زده شودم بعد 1 ماه و 3 روز به فلش کردن نیاز پیدا کرد. بگزریم امشب طرح GPRS همراه اولم تمام میشه سعی می کنم تا 20 روز دیگه طرح فعال نکنم.

t2download اگر تو تهران آشنا داری بده دست اون که ببره گارانتی این طوری بهتر بش جواب میدن اگر که نداشتی این تلفن من هست 09121782536 اگر خواسی و اگر اعتماد کردی برام بفرست تا برات پیگیر شم. راسش امروز دلم برات سوخت وقتی گوشیم روشن نشود یاد شما افتادم و شما رو درک کردم.
    تا 20 روز دیگه پست نمی دم اگر خواسی زنگ بزن تا برای اون جریان بات هماهنگ کنم.
    خداحافظ تا 20 روز دیگه.
    Last edited by ali_hitler; 05-12-2010 at 00:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یه مشکل بد باهاش پیدا کردم !!

وقتی با گوشیم به اینترنت کانکت میشم نه تو لاگ کیلو بایت مصرفی را میزنه ، و نه اون دوتا خط مربوط به جی پی ارس بالای سر انتن میاد !!!

اینجوری نمیسدونم چقدر کیلوبایت مصرف کردم و یا کی کانکت هستم و کی نیستم !!!

چیکار کنم که کیلوبایت مصرفیو بهم نمایش بده؟

شایان ذکر هستش که من هیچ دستکاریی در تنظیماتش نکردم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نمایندگی تبریز هم فردا می پرسم . مال نمایندگی به صرفه تر باشه از اون می گیرم . مال نمایندگی تبریز و تهران هر دو یکیه دیگه ؟ تو تهران ( نمایندگی ) چنده ؟

من هفته پیش از بازار موبایل ایران ( فروشگاه مجتبی جباری ) با گارانتی اصلی 12 ماهه نوکیا خریدم 315 تومان ( مدل 8 گیگ ) و همون جا هم گارانتی را دادم برام چک کردن .

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

12 سلام

سلام این طوری به جای نمی رسی باید خودت باشی تا پیگیری کنی.
    کسی رو تو تهران نداری که پیگیر کارت شه؟؟؟.

امروز روز خوبی برام نبود (شنبه) اول صبح که هنسم خراب شد (بعد از 1 ماه و 3 روز) بعدشم گوشیم رو خاموش کردم و دیگه روشن نشد!!!.با هزار و یک جور دعا و التماس روشنش کردم یک بک آپ گرفتم و بردمش گارانتی گفت باید فردا قبل ساعت 6 بیای تا مسئولش باشه از x6 یجواری دل زده شودم بعد 1 ماه و 3 روز به فلش کردن نیاز پیدا کرد. بگزریم امشب طرح GPRS همراه اولم تمام میشه سعی می کنم تا 20 روز دیگه طرح فعال نکنم.

t2download اگر تو تهران آشنا داری بده دست اون که ببره گارانتی این طوری بهتر بش جواب میدن اگر که نداشتی این تلفن من هست 09121782536 اگر خواسی و اگر اعتماد کردی برام بفرست تا برات پیگیر شم. راسش امروز دلم برات سوخت وقتی گوشیم روشن نشود یاد شما افتادم و شما رو درک کردم.
    تا 20 روز دیگه پست نمی دم اگر خواسی زنگ بزن تا برای اون جریان بات هماهنگ کنم.
    خداحافظ تا 20 روز دیگه.
    دوست من ممنون و هیف که دیر گفتی امروز صبح ارسال کردم و با پشتیبانی هم روز قبل صحبت کردم و مدارک ارسال و نماینده ای که گوشی رو باز کرده و 10 ها چیز دیگه فرستادم عذر خواهی کرد و قول پیگیری داد .
    20 روزه دارمش بجا رفع اشکال قفل گوشی پاور رو شکونده اند و اسپیکرهای اصلی رو برداشته اند و برد دستکاری شده گوشی ریستارت میشه خود به خود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghaffar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

1

این فیلم را دانلود کن و به همین صورت تنظیم دستی را انجام بده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی
    دست مریزاد
    دانلودش کردم و تنظیمات رو به صورت دستی انجام دادم. با همان پورت 8080 کار میکنه
    در عجبم چرا تنظیماتی که از سوی همراه اول برای این گوشی ارسال میشه در جای درستش ذخیره نمیشه و تنظیمات درست رو به وطور اتوماتیک انجام نمیده!!!
    ضمناَ تنظیمات ------ هم که در فیلم شما انجام دادید در تنظیمات ارسالی همراه اول انجام نمیشه. همین موضوع علت وصل نشدنش بوده.
    باز هم ممنون
    Last edited by ghaffar; 05-12-2010 at 18:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghaffar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

پيش فرض

در مورد فیلمی که گذاشتی: تنظیمات ------ حتما لازمه یا اینکه خودت دستکاری کردی؟ در ضمن وقتی تنظیمات جی پی آر اس رو بصورت پیامکی از همراه اول رو گوشی دریافت می کنیم این اطلاعات ------ که شما تو فیلمت آموزش دادی هم وارد گوشی میشن یا روش ابداعیه؟
    من تنظیمات دستی ویدئویی دوستمون رو با تنظیمات همراه اول که از طریق پیامک ارسال میشه مقایسه کردم
    تفاوت در تنظیمات پروکسیه که در پیامک انجام نمیشه
    البته در وب سایت همراه اول در قسمت تنظیمات دستی این تنظیمات نوشته شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی من هنوز نفهمیدم این تنظیماتWAP برای چیه؟
    اینترنت ایرانسل که تنظیمات WAP نداره

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

aslani mobile
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    user:aslani
    pass:aslani
    تبریز هستی؟ میتونی از اصلانی بگیری(ولیعصر)

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با نمایندگی نوکیا هم صحبت کردم . بدون گارانتی 324 تومن . با گارانتی 15 تومن میاد روش . منوی فارسی هم نداره . گفت تو 8 گیگ منوی فارسی داریم . ارزش داره به خاطر منوی فارسی 8 گیگ بخرم یا 16 بهتره ؟
    اصلا 8 و 16 به جز در حافظه از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و بسته بندی چه فرقی دارن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •