بابا اصلا از خیرش گذشتم الان خودم بیچاره شدم لطفا دوستانی که تو تعویض رام سرشته دارن برن تو تاپیک مشکلات گوشی های پاکت پی سی اونجا نوشتم چه بلایی به سرم اومده یه کمکی بدن ممنون میشم
دوستان مشکل حلید مرسی!!
بابا اصلا از خیرش گذشتم الان خودم بیچاره شدم لطفا دوستانی که تو تعویض رام سرشته دارن برن تو تاپیک مشکلات گوشی های پاکت پی سی اونجا نوشتم چه بلایی به سرم اومده یه کمکی بدن ممنون میشم
دوستان مشکل حلید مرسی!!
Last edited by Real Madrid C.F; 14-10-2010 at 01:34.
یه مشکل با sense دارم خود به خود کرمانشاه از مای لوکیشن اصلیم که آب وهواش رو صفحه میوفته حذف شد و الان ایران شده لوکیشنی که روی home screen میوفته!!! تغییر نمیکنه!! چیکارش کنم؟؟
به نظرم مشکلتون اینجوری حل بشه :
صفحه ی اول رو بکشید به راست تا وارد ستینگ بشین
بعد وارد لوکیشن بشین
احتمالاً شما اونها رو دستکاری کردین
البته مطمئن نیستم اما امتحانش ضرری نداره
=======================================
در ضمن دوستان
با استفاده از بلوتوث هم میشه بدونِ سیم به لپ تاپ وص شد و از ADSL استفاده کرد
کافی هست که با بلوتوث وصل بشین به لپ تاپ
بعد وارد بلوتوث گوشی بشین و لپ تاپ رو انتخاب کنین و بعد قسمتِ پایین صفحه سمت راست وارد منو بشین
بعد اپ دیت
بعد ACTIVESYNC رو بزنین
برنامه ی سینس در لپ تاپ باز میشه و ارتباط برقرار میشه
حالا میشه از اینترنت ADSL استفاده کرد
نه همه رو امتحان کردم ولی نشد ! رفتم از بک آپ هفته ی پیشم ریستور کردم...اصلا هیچ چیزی هم در موردش تو گوگل پیدا نکردم! جالبه ولی همین مورد واسه سنس دیزایر اتفاق افتاده بود و راه حلشم پیدا کردم
بچه ها حالا مشکل آخرمو میگم...(البته شما که جواب نمیدین!!)...یه فارسی ساز به اسمه Karmba Mobidiv داشتم که به صورت 2 تا فایل بود که اول باید شماره 2 رو نصب میکردی و بعد 1 و یه فایل فیکسر هم داشت اما از وقتی به 6.5 آپدیت کردم فهمیدم که این فارسی سازه باعث میشه وقتی SMS میدم هرچی تایپ میکنم تایپ میشه ولی نامرئی هستش و نمیشه بخونی ببینی واسه طرف چی نوشتی!!! حالا یه mobidiv 3.0 که به صورت یه تک فایل 2 مگی هستش نصب کردم که لامصب تمام گوشی رو عربی کرد و استارت هم باز نمیشد!! ولی فارسی سازی کرده بود و مشکل sms هم حل شده بود...ولی خوب گفتم که داغون کرده بود گوشی رو!! حالا شما فارسی ساز دیگه ای سراغ ندارین که من امتحان کنم!؟؟
سلام
اقا من طالب شده بودم این گوشی رو بخرم به خاطر همین تقریبا تمام صفحات تاپیک رو خوندم
از اونجایی که ملاک من برا خرید گوشی موراد زیر بود از خرید این گوشی منصرف شدم
1) موزیک : صدای داخل هدفون و صدای اسپیکر که میخوام استریو باشه
2) عکاسی: برام عکاسی مهم هست چون زیاد عکس میگیرم
3) فیلم برداری: اینم برام مهمه
4) صدای بلند داخل هدفون و اسپیکر برا گوش دادن موزیک
5) مارک گوشی که واقعا اچ تی سی گوشی توپی هست از لحاظ مارک
میدونم که ویندوز موبایل امکانات و مزایایی داره که این مواردی که من بهش اشاره کردم اصلا در مقابلش مهم نیست اما خوب هرکسی برا خرید گوشی یه سری ملاک داره که دوس داره گوشیش براورده کنه براش
البته اینم بگم که موارد دیگه ای هم برام مهم بود که خوب این گوشی اونا رو داشت مثل ویندوز موبایل بودن و داشتن صفحه نمایش تاچ و بزرگ.
دقیقا ....ویندوز موبایل تو زمیته ی دوربین و اسپیکر خیلی ضعیف کار میکنه...البته بهتره بگم میکردو فقط یک گوشی اگه اشتباه نکنم با دوربین 8 براش اومد ونم X2 بودش...ولی تو سری ویندوز فون همین فوری یه 8 مگا پیکسل دادن که Mozat هستش و یکی هم دادن که از لحاظ صدا بی شوخی 2 تا N95 8GB رو با هم قورت میده!!HTC 7 Sorround رو میگم.
سلام
بدون گارانتی و تایوانی خریدم 567 تومن.خوبه؟البته شهرستان
تازه خریدم ؛ چه چیز هایی نیاز داره؟ برنامه واسعه پخش همه جور فالهای تصویری و آپدیت گوشیو ....
کلا برای کسی که تازه گوشیو خریه چه چیز هایی نیاز داره؟
-مشکلی بود که حل شد.
پست بالا رو یکی جواب بده
Last edited by man7tomani; 22-10-2010 at 12:08.
خب شما خودت باید ببینی چه چیزی لازم داری تا دنبالش باشی.
اینطوری که نمیشه گفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)