پس چرا توی معرفی این رشته نوشته یکی از شغلاش وکالته؟؟؟
پس چرا توی معرفی این رشته نوشته یکی از شغلاش وکالته؟؟؟
ببخشید بعد از ثبت نام اینترنتی هم میخواد به دانشگاه بریم برای تحویل مدارک مثل دیپلم ؟ یا اینکه باید صبر کنیم بعد از اعلام نتایج کلی؟
صبر کنید وقتی نتایج اومد ببینید اسمتون واسه کجا درومده مدارک رو در موعد مقرر ثبت نام ببرید تحویل بدید.
سلام. دوستان من علمی کاربدی قبول شدم. اما دانشجو دانشگاه آزاد هیتم. میتونم اینجا ثبت نام کنم بعدا برم واسه انصراف . ؟ دانشگاه علمی کاربردب تهرانه اما آزاد ساوه
برای ثبت نام ازتون اصل مدرک دیپلم رو میخوان.
شما تا وقتی آزاد انصراف ندادی دانشگاه دیگه ای نمیتونی ثبت نام کنی.
کسی نمیدونس؟ من هنوز جواب سوالامو نگرفتم![]()
در صورت قبولی در آزمون پودمانی و نبردن مدارک و ثبت نام نکردن ،انصراف از تحصیل به حساب میاد? محرومیت نداره ؟
Last edited by liverpolis; 26-12-2012 at 08:22.
نه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.
شما رشتهای داری که دوستان اینجا قبلا نداشتن....کسی نمیدونس؟ من هنوز جواب سوالامو نگرفتم![]()
من چند تا از دوستانم همین رشتهی حقوق ثبتی رو میخوندن ولی دسترسی بهشون ندارم الان.... پیشنهاد میکنم شخصا برید به یکی از مراکز و ازشون بپرسید...بهترین راهکار همینه عزیز....
---------------------------
این حمید دیالبو مدتی هیچ خبری ازش نبود تو سایت نگو خبر داشته این هفته کنکوره داره میخونه الان احتمالا.... اونوقت من فردا کنکور دارم، الان دارم لینوکس دانلود میکنم و بعدشم نصب و بعدترشم تنظیم!!!
کلا قرار بود خر خون بکنم، مهندسی خون هم نکردم و رفت پیکارش!!
ثبت نام کارشناسی بعدی کیه حالا؟!
سلام.من هستم....راستشو بخواید من دانشجوی کارشناسی پیوسته پیام نورم.اما رشتمو دوست ندارم...دوست دارما !!!! اما بیشتر طراحی و توسعه وب رو دوست دارم
شنیدم علمی کاربردی برای کاردانی به کارشناسی این رشته رو داره.خواستم از پیام نور انصراف بدم و بیام برای ترمی کارشناسی علمی کاربردی
یه سئوالم دارم.بیشتر درسهایی ک تو پیام نور پاسیدم همش تخصصی و واسه ترمهای 7 و 8 و 9 !!! عمومی ها ازمایشگاه ها و چند تا از اصلیهاش مونده...حالا ک میخوام بیام رشته طراحی وب میبینم ک واحدهای کارشناسیش با واحدهای کارشناسی رشته نرم افزار کلی فرق دار...
میخواستم بپرسم تطبیق واحدها چطوریه...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)