تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 432 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

این رشته برای کسایی که توی اداره ثبت کار میکنن ارزش داره. دوره های قبل هم دیدم توی دفترچه فقط برای شاغلین مرتبط دانشجو میگرفت.
    شما اگه میخوای آزمون وکالت بدی باید بری رشته حقوق . یا آزاد یا سراسری یا پیام نور.
    پس چرا توی معرفی این رشته نوشته یکی از شغلاش وکالته؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ببخشید بعد از ثبت نام اینترنتی هم میخواد به دانشگاه بریم برای تحویل مدارک مثل دیپلم ؟ یا اینکه باید صبر کنیم بعد از اعلام نتایج کلی؟

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببخشید بعد از ثبت نام اینترنتی هم میخواد به دانشگاه بریم برای تحویل مدارک مثل دیپلم ؟ یا اینکه باید صبر کنیم بعد از اعلام نتایج کلی؟
    صبر کنید وقتی نتایج اومد ببینید اسمتون واسه کجا درومده مدارک رو در موعد مقرر ثبت نام ببرید تحویل بدید.

4. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام. دوستان من علمی کاربدی قبول شدم. اما دانشجو دانشگاه آزاد هیتم. میتونم اینجا ثبت نام کنم بعدا برم واسه انصراف . ؟ دانشگاه علمی کاربردب تهرانه اما آزاد ساوه

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام. دوستان من علمی کاربدی قبول شدم. اما دانشجو دانشگاه آزاد هیتم. میتونم اینجا ثبت نام کنم بعدا برم واسه انصراف . ؟ دانشگاه علمی کاربردب تهرانه اما آزاد ساوه
    برای ثبت نام ازتون اصل مدرک دیپلم رو میخوان.
    شما تا وقتی آزاد انصراف ندادی دانشگاه دیگه ای نمیتونی ثبت نام کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من چند تا سوال داشتم که اگه زود جواب بدین ممنون میشم.
    1. من میخوام رشته حقوق گرایش ثبتی ثبت نام کنم با دیپلم ریاضی میتونم؟ اخه تو دفترچه نوشته رشته های علوم انسانی و کار ودانش.
    2. بعد من میخوام بعد کاردانی کارشناسیه این رشته برم که بعدش ازمون وکالت بدم. میتونم این کارو بکنم؟ یعنی با این رشته و مدرک علمی کاربردی؟
    3. اگر جواب همه سوالام بله هست هر دانشگاهی که این رشته رو داره باید برم ثبت نام بعد از اینکه کارت و از سازمان سنجش گرفتم؟ یعنی هیچ کار خاص دیگه ای نباید بکنم و از بهمن میتونم برم سر کلاس؟
    4. برای این رشته ترمی بهتره یا پودمانی از نظر ارزش مدرک ؟
    ببخشید که زیاد شد.
    کسی نمیدونس؟ من هنوز جواب سوالامو نگرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

در صورت قبولی در آزمون پودمانی و نبردن مدارک و ثبت نام نکردن ،انصراف از تحصیل به حساب میاد? محرومیت نداره ؟
    Last edited by liverpolis; 26-12-2012 at 08:22.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در صورت قبولی در آزمون پودمانی و نبردن مدارک و ثبت نام نکردن ،انصراف از تحصیل به حساب میاد? محرومیت نداره ؟
    نه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.

10. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسی نمیدونس؟ من هنوز جواب سوالامو نگرفتم
    شما رشته‌ای داری که دوستان اینجا قبلا نداشتن....
    من چند تا از دوستانم همین رشته‌ی حقوق ثبتی رو می‌خوندن ولی دسترسی بهشون ندارم الان.... پیشنهاد میکنم شخصا برید به یکی از مراکز و ازشون بپرسید...بهترین راهکار همینه عزیز....

---------------------------
    این حمید دیالبو مدتی هیچ خبری ازش نبود تو سایت نگو خبر داشته این هفته کنکوره داره میخونه الان احتمالا.... اونوقت من فردا کنکور دارم، الان دارم لینوکس دانلود میکنم و بعدشم نصب و بعدترشم تنظیم!!!
    کلا قرار بود خر خون بکنم، مهندسی خون هم نکردم و رفت پی‌کارش!!
    ثبت نام کارشناسی بعدی کیه حالا؟!

12. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

شما رشته‌ای داری که دوستان اینجا قبلا نداشتن....من چند تا از دوستانم همین رشته‌ی حقوق ثبتی رو می‌خوندن ولی دسترسی بهشون ندارم الان.... پیشنهاد میکنم شخصا برید به یکی از مراکز و ازشون بپرسید...بهترین راهکار همینه عزیز....---------------------------این حمید دیالبو مدتی هیچ خبری ازش نبود تو سایت نگو خبر داشته این هفته کنکوره داره میخونه الان احتمالا.... اونوقت من فردا کنکور دارم، الان دارم لینوکس دانلود میکنم و بعدشم نصب و بعدترشم تنظیم!!!کلا قرار بود خر خون بکنم، مهندسی خون هم نکردم و رفت پی‌کارش!!ثبت نام کارشناسی بعدی کیه حالا؟!

سلام.من هستم....راستشو بخواید من دانشجوی کارشناسی پیوسته پیام نورم.اما رشتمو دوست ندارم...دوست دارما !!!! اما بیشتر طراحی و توسعه وب رو دوست دارم

شنیدم علمی کاربردی برای کاردانی به کارشناسی این رشته رو داره.خواستم از پیام نور انصراف بدم و بیام برای ترمی کارشناسی علمی کاربردی

یه سئوالم دارم.بیشتر درسهایی ک تو پیام نور پاسیدم همش تخصصی و واسه ترمهای 7 و 8 و 9 !!! عمومی ها ازمایشگاه ها و چند تا از اصلیهاش مونده...حالا ک میخوام بیام رشته طراحی وب میبینم ک واحدهای کارشناسیش با واحدهای کارشناسی رشته نرم افزار کلی فرق دار...

میخواستم بپرسم تطبیق واحدها چطوریه...؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •