تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 249 از 414 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

به قول صبانت بالاترین سرعت رو داره
    این هم یک تست جالب در ساعت 1 شب از سرعت صبانت و دیال اپ مخابرات فرقی با هم ندارن
    سرعت دیال آپ

سرعت صبا نت روزانه

ازتون شکایت میکنم چرا رسیدگی نمیکنید نه تهراان نه اهواز

من 3 هفته هست سرعت اینترنت دانلود روزانه ام 5 هست و 15 ایمیل به شما دادم و 2 هفته هست هر روز با نمایندگی اهواز فارا صحبت میکنم و یوزر و پسورد میدم که چک بکنن سرعت من رو ولی محل نمیزارن و دوستان شما در تهران هم میگن با ما نیست با اهواز هست من غلط کردم از صبانت اشتراک گرفتم هم مشکل من رو حل کنید هم خسارت می خوام و هر 5 دقیقه یرعت من 0 میشه که باید دیسکانکت بشم بررسی کنید و از شرکت فارا نمایندگی شما در اهواز شکایت دارم .

سرعت دانلود شبانه که 0 هست و 2 و 1 هفته هست سرعت روزانه شده 4 و میره تو کیلوبایت این کجای عدالته کسی پاسخگو نیست اگه پول خسارت و شارژام رو ندین نمیبخشم شما رو حرام شما این پول زحمت کشیده من که بیخودی بردین و سرعت 230 رو کردین 4 واقعآ نفر اولین تو ایران مبارک باشه
    نمایندگی اهواز که میگه حتی تو دانلود 2 برابر شارز کم میشه فارا و واسه شرکت متآسفم جوابگو هم نیست و 3 هفته هست مشکل سرعتم رو هر روز به شرکت فارا میگم اهواز اما هر روز شماره میگیره باز زنگ نمیزنه سر کار میزاره چون یک ریگی تو کفششون هست
    اگه مشکل من حل نشه به سازمان مقررات رادیویی شکایت میکنم

2. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسی از GPRS همراه اول استفاده کرده ؟ سرعتش تو اهواز چجوریاست ؟
    gprs همراه اول رو چند روز پیش فعالش کردم . ظاهرا هزینه ای نداره.می تونی بری تو سایتش نگاه کنی. سرعتش تا 10KB دانلود میاد ولی متوسطش 7 میشه.
    جالبه که ایرانسل که مثلا edge داره سرعتش کمتر بود حداکثر 4 کیلوبایت.وقتی میری توی تاپیکای دیگه ظاهرا ایرانسل تا سرعت 30کیلوبایت هم میره بالا ولی ما که ندیدیم.فک کنم تهرانیا فقط دیدن.

4. این کاربر از Cyber-Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

gprs همراه اول رو چند روز پیش فعالش کردم . ظاهرا هزینه ای نداره.می تونی بری تو سایتش نگاه کنی. سرعتش تا 10KB دانلود میاد ولی متوسطش 7 میشه.
    جالبه که ایرانسل که مثلا edge داره سرعتش کمتر بود حداکثر 4 کیلوبایت.وقتی میری توی تاپیکای دیگه ظاهرا ایرانسل تا سرعت 30کیلوبایت هم میره بالا ولی ما که ندیدیم.فک کنم تهرانیا فقط دیدن.
    شنیدم که سرعتش تو کناره های شهر بالا تره
    در کل اگه تو اهواز سرعت شهرای بالا رو داشته باشه باید تعجب کرد

6. این کاربر از MAXXX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شنیدم که سرعتش تو کناره های شهر بالا تره
    در کل اگه تو اهواز سرعت شهرای بالا رو داشته باشه باید تعجب کرد
    بعد اونوقت کناره های شهر یعنی کجا؟
    مثلا بچه ها برن تو جاده کمربندی از gprs استفاده کنن؟

8. 2 کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ولی سرعت ایرانسل تو اهواز واسه من معمولا 25ه(البته شب به 17-18 میرسه)

10. این کاربر از esnforce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه شاتل دیشب شدیدا پایین اومد و تا صبح زیر 500 مگ دانلود داشتم. یعنی از نصف کمتر شده بود.
    شاتل از چند روز قبل اعلام کرده بود که به خاطر عملیات maintenance از ساعت 00:00 تا 8:00 روز جمعه اینترنت شاتل دچار اختلال میشه، از حدود 3-4 اون شب سرعت اینترنت خراب شد ولی دیشب هم دانلود مشکل داشت.
    تو تاپیک شاتل هم بچه ها گفتن شاتل اعلام کرده که مشکل از خودشونه و زمان دقیقی برای برطرف شدنش اعلام نشده.
    البته الان سرعتش خوب شده، احتمالا مشکل برطرف شده. حالا امشب معلوم میشه. امیدوارم که به سرعت شبانه گند نزده باشن.
    این تست الانه:
    Last edited by mojtaba-civil; 31-07-2010 at 12:17.

12. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بعد اونوقت کناره های شهر یعنی کجا؟
    مثلا بچه ها برن تو جاده کمربندی از gprs استفاده کنن؟
    خب طبق گفته های بچه ها جاهایی که ترافیک شبکه کمتر باشه شرعت بالاتره خلاصه همون تو بیابونای اطراف اهواز باید خوب باشه

14. 2 کاربر از MAXXX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه شاتل دیشب شدیدا پایین اومد و تا صبح زیر 500 مگ دانلود داشتم. یعنی از نصف کمتر شده بود.
    شاتل از چند روز قبل اعلام کرده بود که به خاطر عملیات maintenance از ساعت 00:00 تا 8:00 روز جمعه اینترنت شاتل دچار اختلال میشه، از حدود 3-4 اون شب سرعت اینترنت خراب شد ولی دیشب هم دانلود مشکل داشت.
    تو تاپیک شاتل هم بچه ها گفتن شاتل اعلام کرده که مشکل از خودشونه و زمان دقیقی برای برطرف شدنش اعلام نشده.
    البته الان سرعتش خوب شده، احتمالا مشکل برطرف شده. حالا امشب معلوم میشه. امیدوارم که به سرعت شبانه گند نزده باشن.
    امشب دانلود شبانه بهتر شده، دیشب به خاطر عملیات maintenance خیلی به هم ریخته بود، امشب بازم مثل سابق دانلود میکنم.

16. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SANA.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    AhWaZ

پيش فرض

سلام
    دوتا سوال داشتم

یکی اینکه برای عوض کردن شرکت چه کارایی باید انجام داد یعنی باید همه مراحل رو از اول انجام بدی یانه؟
    دوم برای مثال اگه یک ماه استفاده کنم و دو ماه قطع باشه دوباره استفاده کنم چه کار باید بکنم؟

18. این کاربر از SANA.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوتا سوال داشتم

یکی اینکه برای عوض کردن شرکت چه کارایی باید انجام داد یعنی باید همه مراحل رو از اول انجام بدی یانه؟
    دوم برای مثال اگه یک ماه استفاده کنم و دو ماه قطع باشه دوباره استفاده کنم چه کار باید بکنم؟
    سلام دوست عزیز :

1) دقیقاً نمی دونم چون تا حالا با شرکت کنسل نکردم ، ولی شنیدم باید بری حضوری و بهشون اعلام کنید که قرارداد رو کنسل کنند تا خط شما برای شرکت بعدی آزاد بشه و آماده رانژه شدن بشه ...

2) احتمالاً باید از نو قرارداد ببندی، چون فکر کنم اشتراک بعد از یک ماه یا بیشتر اگر دست نخورده و شارژ نشود کنسل میشود و باید از دوباره قرارداد رو منعقد کنی...

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •