یه سوال در مورد برنامه خوردن این گوشی داشتم.اینجور که من فهمیدم این گوشی همه جور برنامه جاوا رو بدون مشکل و توجه به حجم نصب میکنه. درسته؟
و آیا باید هر دو فایل Jadو Jar رو با هم توش بریزی یا مثل سونی اریکسون همون jar کافیه؟
ممنون
یه سوال در مورد برنامه خوردن این گوشی داشتم.اینجور که من فهمیدم این گوشی همه جور برنامه جاوا رو بدون مشکل و توجه به حجم نصب میکنه. درسته؟
و آیا باید هر دو فایل Jadو Jar رو با هم توش بریزی یا مثل سونی اریکسون همون jar کافیه؟
ممنون
درسته . هر نوع فایل فلشی رو اجرا میکنه و همونطوری که میدونین خودش یه کیبورد مجازی رو واسه طرف آماده میکنه ولی میشه گفت کار باهاش واقعا سخته( به نظر من) ولی بازیهای تاچی که واسه این گوشی یا گوشیهای تاچ یا شتابسنج وجود داره روش خوب اجرا میشه و جالبه!
یه بازی هست که دنبال لینکش تو نت هستم.یه بازی که یه توپ رو باید برسونی به محلش .شتابسنجه بازیش و واقعا کیفیت شتابسنج این گوشی رو نشون میده( در حد خودش) یه بازی ماشین هم داره! اونم دنبالشم!
در مورد فایلها معمولا فایلهای jar رو میتونه اجرا کنه به تنهایی ولی اطلاعی در مورد فایلهای Jad ندارم که دقیقا کاربردش چیه!
بعضیا میگن بازی رو از حالت قفل خارج میکنه یا کرکش میکنه. همچین چیزی!!![]()
با سلام به شما دوستان
مشگل من حل شد!!!
وقتی روی فایل منیجر گوشی پسورد میزاشتم Photo contactsگوشیم از کار میافتاد!
راستی کسی میدونه چرا بعضی از برنامه های جاوا رو این گوشی اجرا نمیشه؟مثلا بعضی از کتابای پرنیان-نرم افزار جابین و...(البته من همه برنامه ها رو رو چندد گوشی تست کردم که بدون محدودیت اجرا میشد
واسم تعجب اوره که مثلا n70که خیلی قدیمیه همه رو اجرا میکنه (جاوا)ولی یکی از بورس ترین گوشی ها از این کار عاجزه[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
میگم این قسمت عجب چیزیه ها ... اونیکی پسوورد رو نداری ؟ قسمت pre-configuration ؟؟
کلا بقیه تنظیماتشم ادم بلد باشه چه چیزی میشه ... فک کنم خطرناک هم باشه یکم ...![]()
سلام دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان
1. گوشی رو میشه آپدیت کرد ؟
2. چجوری میشه از کامپیوتر اس ام اس کپی کرد تو گوشی ؟
در مورد پسورد گذاشتن رو گوشی و عکسهای کانتکتها راستش تست نکردم!
ولی در مورد برنامه هایی که میگی رو گوشی اجرانمیشه ممکنه سورس برنامه با ورژن جاوای گوشی همخونی نداشته باشه.ممکن اون برنامه با ورژن قبلی جاوا کار میکرده یا با رزولوشن مخصوص اون گوشی بوده ولی خوب برنامه های خاصی اینطوری هستن! میشه گفت 80درصدشون قابل اجراست مگر اینکه کلا با رزولوشن ورژن جاوا یا اینجور چیزا مشکل داشته باشه.
من هرچی برنامه از سونی اریکسون بود اجرا کردم جز برنامه هایی که مخصوص اون گوشی و با سورس اون گوشی همخونی داشت!
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
1- بله میشه ولی خودم این کارو نکردم
2- برنامه ی سامسونگ رو رو سیستم نصب کن pc Studio کانکشن گوشی رو هم روی هموین حالت تنظیم کن!
تو برنامه میتونی از هرچی میخوای Backup بگیری!
سلام دوست عزيز شما بايد فايل jad رو روي گوشيتون نصب كنـــيد ...راستی کسی میدونه چرا بعضی از برنامه های جاوا رو این گوشی اجرا نمیشه؟مثلا بعضی از کتابای پرنیان-نرم افزار جابین و...(البته من همه برنامه ها رو رو چندد گوشی تست کردم که بدون محدودیت اجرا میشد![]()
jar به خوبـــي كار نميكنه
موفق باشيد!![]()
اقا من همون قبلیم کپی از پست بچه ها کردم
ولی سرچ کنی تو سایتای خارجی پیدا میکنی البته باید زبان خوبی داشته باشی
راستش با تحقیقی من قبلا کرده بودم از فایلهای jar و Jad که الان متوجه شدم میگه فایلهای Jar رو همه گوشیها مثل گوشیهای سیبمین و جاوا ، ساپورت میکنه ولی فیلهای jad مخصوص گوشیهای جاوا هست.
البته اینطوری که من فهمیدم هر فرمت از این دو تا فایل ممکنه مخصوص به یک نوع گوشی باشه! مثلا میگن Jad روی بعضی مدلهای سونی اریکسون یا نصب نمیشه یا دچار مشکل کوچیک بودن صفحه یا اینجور چیزا میشه!!
ولی توی 90درصد مواقع مربوط به سیستم عامل و ورژن مربوطه هم هست!!!
واسه این گوشی هم من Jar نصب کردم هم Jad
البته بیشترش Jar هستن.
رم توشیبا 4گیگ اصل ژاپن خوراک این گوشیه و نمایندگی هم فقط این مدل پیشنهاد میده من 2 ماه پیش حدود 17 خریدم با اینکه اینهمه چیز ریختم 3گیگ بیشتر خالیه رم 4 مناسبه برای این گوشی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)