سلام
یکی جواب مارا بدهد لطفا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یکی جواب مارا بدهد لطفا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جوابتو دادیم که زیست(دکتر عالی پور)دین و زندگی(استاد دلشاد)
بله درباره tick8 حرفتون رو قبول دارم البته من reading & Close test قلمچی رو گرفتم برای درک مطلب.
منظورتون زیاد خوندن ادبیات و بینش است دیگه؟ ولی من تو این دو درس صفره صفر بودم مخصوصا بینش و اگه از الان شروع نکنم غیر ممکنه بعدا برسم تازه ادبیات رو هم فکر نکنم با اینکه از الان شروع کردم بتونم تا عید تموم کنم!
من قبل اینکه شروع به خوندن برای کنکور کنم فکر میکردم ادبیات و شیمی آسون باشه و بهترین درصدها رو تو اینا بزنم و فیزیک و ریاضی و بینش رو اصلا نتونم بزنم!!!! اما حالا که یک ماهه دارم میخونم کاملا برعکس شده ادبیات و شیمی رو فکر کنم کمتر از این سه تا درس بزنم و بینش و ریاضی و فیزیک رو خوب بزنم یا حداقل فیزیک و بیش رو!!
خلاصه موندم که چرا من اینطوری شدم
برنامه رو میخواستم تغییر بدم و 5 تا درس در روز بخونم 5*2 اما دیدم کار من یکی نیست همون 3 تا درس برای من خیلی بهتره! 3*3
من حدود 1 الی 1.5 ساعت میخونم بعد 20 دقیقه استراحت میکنم... بین هر 30 دقیقه یه استراحت کوچیک کردن به نظرتون خوبه یا نه؟
به نظر من این کار تمرکزم رو بریزه به هم... شما چی میگین؟
مشاور دقیقا کارش چیه؟ فقط میگه چی رو کی بخون و چطوری بخون؟ یا کار روانشناسی هم میتونن انجام بدن؟
ممنون
این در جواب پست من بود؟!
یعنی تراز آزمون ها برامون اهمیت نداشته باشه چون ممکنه روز کنکور سردرد بگیریم؟
از اون حرفا بودا...
دوست عزیز سعی کن برای خودت درس بخونی نه برای آشناها و فامیل . سرافراز کردن پدر خوبه اما اینکه بخوای بخونی تا ضایع نشی خوب نیست چون با این هدف حتی اگر 10% هم احتمال رتبه بد رو بدی هم تو فامیل خیلی ضایع میشی و هم خودت چپ می کنی
در ضمن من زنگ زدم آمزشگاه هدف
دیفرانسیل = برادران رضوی 500 تومن
گسسته = مشفق و حامی 300
هندسه === یکی دیگه که اسمش یادم نیست 250
من ریاضیم زیاد خوب نیست به نظر شما همین جا برم یا جای دیگه . من اسم دبیر زیاد برام مهم نیست مهم درس دادنش هستش . به نظر شما چه کار کنم ؟
Last edited by eblisandenzo; 21-09-2009 at 14:31.
ادبیات رو بیشتر باید موضوعی خوند
شیمی هم که فکر کنم تکرار خیلی خوبه یعنی هی بخونی و بازم بخونی
روزی 10ساعت اگه میخونید (فکر کنمخودتون گفتین) 5 درسی هم خوبه
من که عمرا اگه بتونم توی یهر وز فقط 5 درس بخونم
در کل هرجوری راحت ترین و خودتون فکر میکنین به تره بخونین
مشاور خوب همه کار میکنه من که خیلی به مشاوره اهمیت میدم البته افراطی هم نباید باشه چون با بهترین مشاورم اگه تلاش نکنین هیچی که هیچی
دوست عزیز اینکه میبینی یک فرد میگه من سر امتحان سر درد گرفتم , یهو همه چی از ذهنم پرید , جا به جا زدم و........ ناشی از استرس هست , استرس هم به علت این به وجود میاد که فرد کاملا روی مطالب تسلط نداره .
اگر فردی واقعا تلاش کنه بعیده که اون رتبه مورد نظرشو نیاره
سلام..
من تو درس فیزیک احمد نادعلی رو بهتون پیشنهاد میکنم که برید پیشش ..تو علوی درس میده..مدیر گروه فیزیک گروه آموزشی نوبل هم هست..واقعا کارش عالیه..
من امروز 1ساعت بیشتر نتونستم بخونم اصلا حسش نبود
اونم ریاضی2 ولی بیشتر فرمولای مثلثات ریلضی2 و تمام تصاعد و خوندم
یه خبر دیگه امروز خداروشکر بعد یه ماه کرم دختر از سرم افتاد
الان به تنها چیزی که فک میکنم کنکوره
سلام بر همه ي پشت كنكورياي عزيز منم يه مشكل داشتم ممنون مي شم يكي جواب بده كه اونم اينه كه من وقتي مي رم درس بخونم وقتي يه چيزي رو حل مي كنم مثلا تست مي زنم راحت 2 ساعت رو مي شينم ولي وقتي عمومي مي خونم با اينكه عمومي هام عاليه از 1 ساعت بيشتر نمي تونم بشينم با اينكه چندبار درسو مي خونم و تمرينارو حل مي كنم و خلاصه نويسي هم ميكنم حالا من چي كار كنم؟ راستي دوستاني كه سالهاي پيش كنكور دادن اگه مي شه برنامه و ساعت مطالعاتي و رتبه و فبوليشونو بگن مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)