تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 1024 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

یکی جواب مارا بدهد لطفا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه مهسا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

یکی جواب مارا بدهد لطفا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جوابتو دادیم که زیست(دکتر عالی پور)دین و زندگی(استاد دلشاد)

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

مثلا رکورد زدن تو تیک ایت! این تیک ایت به تنهایی مفت نمی ارزه یکی از دوستام پارسال داشت قبل از اینکه اینو بگیره تو کانون 40 میزد به بالا ولی یهو اینو گرفت و دیگه ریدینگ و کلوز و همه چی رو ول کرده بود تا یه ماه گند زده شد به زبانش (از اولشم چیزی نبود ولی بدتر شد) تازه تو کنکورم که 2تا ریدینگ داریم! و فقط 5تا لغت. حتما می دونین که ریدینگا رو اگه بخوای با ترجه کردن لغت به لغت بزنی وقتت رو خیلی میگیره 2برابر اگه درک مطلب کنکور گاج رو بگیرید به جای تیک 8 فکر کنم به تر باشه.

عمومی خوندنِ زیاد، تو تابستون یا این اوایل سال زیاد خوب نیست البته عربی حسابش فرق میکنه

با توجه به اینکه از درسم دور بودید فکر کنم باید خیلی بیشتر ریاضی و فیزیک (بخصوص ریاضی) کار کنین

در ضمن زیادم ساعتی نباشید

اینا فقط نظرای منه! هیچی یه مشاور خوب نمیشه اگه یزد بودید مثل من میگفتم اکبر نژاد رو برید حتما
    موفق های پارسالم که تقریبا شرایط شما رو داشتن هم خیلی خوبند

امیدوارم موفق باشید
    بله درباره tick8 حرفتون رو قبول دارم البته من reading & Close test قلمچی رو گرفتم برای درک مطلب.

منظورتون زیاد خوندن ادبیات و بینش است دیگه؟ ولی من تو این دو درس صفره صفر بودم مخصوصا بینش و اگه از الان شروع نکنم غیر ممکنه بعدا برسم تازه ادبیات رو هم فکر نکنم با اینکه از الان شروع کردم بتونم تا عید تموم کنم!

من قبل اینکه شروع به خوندن برای کنکور کنم فکر میکردم ادبیات و شیمی آسون باشه و بهترین درصدها رو تو اینا بزنم و فیزیک و ریاضی و بینش رو اصلا نتونم بزنم!!!! اما حالا که یک ماهه دارم میخونم کاملا برعکس شده ادبیات و شیمی رو فکر کنم کمتر از این سه تا درس بزنم و بینش و ریاضی و فیزیک رو خوب بزنم یا حداقل فیزیک و بیش رو!!
    خلاصه موندم که چرا من اینطوری شدم

برنامه رو میخواستم تغییر بدم و 5 تا درس در روز بخونم 5*2 اما دیدم کار من یکی نیست همون 3 تا درس برای من خیلی بهتره! 3*3

من حدود 1 الی 1.5 ساعت میخونم بعد 20 دقیقه استراحت میکنم... بین هر 30 دقیقه یه استراحت کوچیک کردن به نظرتون خوبه یا نه؟
    به نظر من این کار تمرکزم رو بریزه به هم... شما چی میگین؟

مشاور دقیقا کارش چیه؟ فقط میگه چی رو کی بخون و چطوری بخون؟ یا کار روانشناسی هم میتونن انجام بدن؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه چی که مربوط به تراز کانون نیست و همه چی مربوط به اطلاعات و دانش نیست ممکن آدم صبح کنکور سردرد بگیره یا جوابا رو تو پاسخ نامه جابه جا بزنه یا ... همه شرایط آدم باید در نظر بگیره.
    این در جواب پست من بود؟!
    یعنی تراز آزمون ها برامون اهمیت نداشته باشه چون ممکنه روز کنکور سردرد بگیریم؟
    از اون حرفا بودا...

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

مرسی ممنون
    فقط امیدوارم برسم چون همه فامیلامون شریف و علم وصنعتن میخوام بابام ضایع نشه پیش آشناها

دوست عزیز سعی کن برای خودت درس بخونی نه برای آشناها و فامیل . سرافراز کردن پدر خوبه اما اینکه بخوای بخونی تا ضایع نشی خوب نیست چون با این هدف حتی اگر 10% هم احتمال رتبه بد رو بدی هم تو فامیل خیلی ضایع میشی و هم خودت چپ می کنی

در ضمن من زنگ زدم آمزشگاه هدف
    دیفرانسیل = برادران رضوی 500 تومن
    گسسته = مشفق و حامی 300
    هندسه === یکی دیگه که اسمش یادم نیست 250

من ریاضیم زیاد خوب نیست به نظر شما همین جا برم یا جای دیگه . من اسم دبیر زیاد برام مهم نیست مهم درس دادنش هستش . به نظر شما چه کار کنم ؟
    Last edited by eblisandenzo; 21-09-2009 at 14:31.

6. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

بله درباره tick8 حرفتون رو قبول دارم البته من reading & Close test قلمچی رو گرفتم برای درک مطلب.

منظورتون زیاد خوندن ادبیات و بینش است دیگه؟ ولی من تو این دو درس صفره صفر بودم مخصوصا بینش و اگه از الان شروع نکنم غیر ممکنه بعدا برسم تازه ادبیات رو هم فکر نکنم با اینکه از الان شروع کردم بتونم تا عید تموم کنم!

من قبل اینکه شروع به خوندن برای کنکور کنم فکر میکردم ادبیات و شیمی آسون باشه و بهترین درصدها رو تو اینا بزنم و فیزیک و ریاضی و بینش رو اصلا نتونم بزنم!!!! اما حالا که یک ماهه دارم میخونم کاملا برعکس شده ادبیات و شیمی رو فکر کنم کمتر از این سه تا درس بزنم و بینش و ریاضی و فیزیک رو خوب بزنم یا حداقل فیزیک و بیش رو!!
    خلاصه موندم که چرا من اینطوری شدم

برنامه رو میخواستم تغییر بدم و 5 تا درس در روز بخونم 5*2 اما دیدم کار من یکی نیست همون 3 تا درس برای من خیلی بهتره! 3*3

من حدود 1 الی 1.5 ساعت میخونم بعد 20 دقیقه استراحت میکنم... بین هر 30 دقیقه یه استراحت کوچیک کردن به نظرتون خوبه یا نه؟
    به نظر من این کار تمرکزم رو بریزه به هم... شما چی میگین؟

مشاور دقیقا کارش چیه؟ فقط میگه چی رو کی بخون و چطوری بخون؟ یا کار روانشناسی هم میتونن انجام بدن؟

ممنون
    ادبیات رو بیشتر باید موضوعی خوند
    شیمی هم که فکر کنم تکرار خیلی خوبه یعنی هی بخونی و بازم بخونی

روزی 10ساعت اگه میخونید (فکر کنمخودتون گفتین) 5 درسی هم خوبه
    من که عمرا اگه بتونم توی یهر وز فقط 5 درس بخونم

در کل هرجوری راحت ترین و خودتون فکر میکنین به تره بخونین

مشاور خوب همه کار میکنه من که خیلی به مشاوره اهمیت میدم البته افراطی هم نباید باشه چون با بهترین مشاورم اگه تلاش نکنین هیچی که هیچی

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

همه چی که مربوط به تراز کانون نیست و همه چی مربوط به اطلاعات و دانش نیست ممکن آدم صبح کنکور سردرد بگیره یا جوابا رو تو پاسخ نامه جابه جا بزنه یا ... همه شرایط آدم باید در نظر بگیره.
    دوست عزیز اینکه میبینی یک فرد میگه من سر امتحان سر درد گرفتم , یهو همه چی از ذهنم پرید , جا به جا زدم و........ ناشی از استرس هست , استرس هم به علت این به وجود میاد که فرد کاملا روی مطالب تسلط نداره .
    اگر فردی واقعا تلاش کنه بعیده که اون رتبه مورد نظرشو نیاره

9. 2 کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

سلام..
    من تو درس فیزیک احمد نادعلی رو بهتون پیشنهاد میکنم که برید پیشش ..تو علوی درس میده..مدیر گروه فیزیک گروه آموزشی نوبل هم هست..واقعا کارش عالیه..

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_reza72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من امروز 1ساعت بیشتر نتونستم بخونم اصلا حسش نبود
    اونم ریاضی2 ولی بیشتر فرمولای مثلثات ریلضی2 و تمام تصاعد و خوندم

یه خبر دیگه امروز خداروشکر بعد یه ماه کرم دختر از سرم افتاد

الان به تنها چیزی که فک میکنم کنکوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه danialshafaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بر همه ي پشت كنكورياي عزيز منم يه مشكل داشتم ممنون مي شم يكي جواب بده كه اونم اينه كه من وقتي مي رم درس بخونم وقتي يه چيزي رو حل مي كنم مثلا تست مي زنم راحت 2 ساعت رو مي شينم ولي وقتي عمومي مي خونم با اينكه عمومي هام عاليه از 1 ساعت بيشتر نمي تونم بشينم با اينكه چندبار درسو مي خونم و تمرينارو حل مي كنم و خلاصه نويسي هم ميكنم حالا من چي كار كنم؟ راستي دوستاني كه سالهاي پيش كنكور دادن اگه مي شه برنامه و ساعت مطالعاتي و رتبه و فبوليشونو بگن مرسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •