یه مموری 8 بخرین بندازین روش خودتونو راحت کنید و دقت کنید که فقط ویندوز موبایلای سامسونگ مموری داخلی دارن
یه مموری 8 بخرین بندازین روش خودتونو راحت کنید و دقت کنید که فقط ویندوز موبایلای سامسونگ مموری داخلی دارن
سلام
اگه بازيها و نرم افزارها اين گوشي در يك تاپيك جديد فاقد پرسش و پاسخ ايجاد بشه بهتره!
بهتره اين تالار فقط واسه پرسش و پاسخ باشه
تالار خيلي سنگين و شلوغ شده.
بحث مموری انداختن نیست
خدا رو شکر من از قبل اینو پیش بینی میکردم و اطلاعات مهم روش نمیریختم
ولی الان تکلیف کسی که اطلاعات مهم داره چیه؟؟
سامسونگ همون یخچال بسازه بهتره ....
ایراد پریدن حافظه به هیچ عنوان از سامسونگ نیست و این مشکل از ویندوزه (یعنی شرکت مایکروساف) نباید بی انصافی کرد . به نظر شما مثل شرکت htc باید حافظه نمیزاشت روش و خودشو راحت میکرد؟ ایککاش آندروید زودتر کوک بشه روش تا از شر ویندوز خلاص بشم. البته I9000 گوشی بعدی منه....
---------- Post added at 09:15 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
برای چی املت 2 ؟ مشکل کجاست؟ به نظرت به جای این گوشی چی میخوای بخری؟
من يه مشكلي خيلي بدي كه با اين گوشی دارم اینه که روزی دو یا سه بار صفحه ی گوشی خوب به خود خاموش میشه و دیگه هیچ راهی جز در اوردن باتری ندارم تا ریستارتش کنم این مشکل معمولا موقعی که کسی تماس میگیره پیش میاد صفحه خاموش میشه و من متوجه تماس نمیشه و طرفی که داره تماس میگیره هم صدای زنگ خوردن گوشی رو میشنوه و گوشی خاموش نیست
این مشکل باعث شده این گوشی برام به درد نخور بشه
رم های مختلف رو امتحان کردم ولی بازم مشکل برطرف نشد
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته راه حلی به نظرتون می رسه؟
جالبه من حدود یک ماهه این گوشی رو دارم ولی هیچکدام از مشکلات دوستان رو ندارم تنها مشکلم همون پریدم مای استوریج بود که اونم با انداختن یه مموری 8گیگ حلش کردم رامم هم je3 کوک شده است....
والا منم 3 ماهی هست دارمش نه مموریش پریده نه هنگ میکنه نه ....
تازه کارایی باهاش کردم که مطمعنم هیچ کدومتون نمیکنید (اورکلاک)
تاچ اچدی 2برای چی املت 2 ؟ مشکل کجاست؟ به نظرت به جای این گوشی چی میخوای بخری؟
شایدم دیزایر
یا شاید نکسوس
از مایلستون هم خوشم میاد
آیفون 3 جی اس هم این روزا قیمتش خوب داره میاد پایین
کشف کردم که این ایراد مربوط به بایوس گوشی سامیونگه که توسط برنامه نویسای بی عرضه خودش نوشته شدهایراد پریدن حافظه به هیچ عنوان از سامسونگ نیست و این مشکل از ویندوزه (یعنی شرکت مایکروساف) نباید بی انصافی کرد .
وقتی مدید مایکروتل براتون بایوس رو هم فلش میکنن
حالا اگه بتونی بایوس گوشیتو که تعمیر کردم استخراج کنی
با بایوس یه گوشی که نرفته گارانتی مایسه کنی
میبینی کاملا فرق داره
Last edited by Arashdn; 29-07-2010 at 13:03.
سلام
منم این مشکلو داشتم
البته خیلی عجیبه برام
دلیلشم کثیف شدن صفحه است
صفحه گوشیو بعد از هر مکالمه تمیز کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا سوال اینجاست. بایوس گوشی رو چطور میشه عوض کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)