تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 249 از 469 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

چند روز یش تو خوابگاه تو اتاق بودم اومدم برم اتاق روبرویی سراغ رفیقم...بلن شدم رسیدم به در اتاق خودمون در زدم.. بعدش رفتم در اتاق روبرویی رو همین جری باز کردم (واقع باید کارها رو جابجا انجام میدادم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

با سلام من برگشتم
    همش سه روز رفتم مسافرت با باری از شرمندگی و سوتی برگشتم
    سوتی های من از جایی شروع شد که همه فامیل جمع بودن داشتن فیلم میدیدن سکوت کامل همه جا رو گرفته بود که گوشیم زنگ زد منم دوبار دستم رفت رو answer رفت رو speaker طرف هم نه گذاشت نه برداشت گفت الو مونا جان کجایی گلم؟؟؟ به همین سادگی بین همه ضایع شدیم که هیچ دخترای فامیل همه قش کردن از خنده چون مثلا همه دوست پسر دارن من یکی ندارم
    از طرفی نیست کل فامیل عشق منن چپ میرفتن مونا جون راست میومدن مونا جون دیگه داشتم دیوونه میشدم هر کی صدام میکرد اول تو دلم میگفتم کوفت ظهر مار مرگ بعد بلند میگفتم جونم
    یکدفعه دیگه آمپر زد بالا چند نفر باهم صدام کردن.. طفلک آخریش زن عموم بود گفت مونا؟؟؟؟ منم گفتم مرگ انقدر خجالت کشیدم که دیگه .......
    داشتم واسه یه مذکر آیکیو از اعضای فامیل توضیح میدادم آب چطور از یخچال میاد بیرون( طفلک میگفت تو از کجا میدونی توش آب هست یا نیست ) منم گفتم وقتی تو هم فشار بدی آبت نیاد یعنی آب نداری دیگه البته من خودم نفهمیدم چی گفتم بقیه بد نگاه کردن
    خونه ی عموم اینا پسر عمو بزرگم تو اتاق بود منم میخواستم لباس عوض کنم برم خونه خواستم سر به سرش بذارم بهش گفتم برو بیرون میخوام لباس عوض کنم اونم گفت نمیرم منم گفتم همینجا جلوت عوض میکنما اونم هی گفت وجودش رو نداری هی کل انداختیم منم که زیر دامنم شلوار پوشیده بوددم ولی معلوم نبود گفتم بکشم پایین حالشو بگیرم اما حال خودم بدتر گرفته شد دامن و شلوارم با هم اومد پایین دیگه بقیه شو خودتون میدونید دیگه
    سوتی زیاد بود اما مناسب جمع نیست فقط رفتیم ضایع شدیم برگشتیم
    اينا من درآوردي بود يا واقعي محصوصاً اي آخري

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

تهمت نزن به دختر مردم!

یعنی انقدر تخیلی بود؟ مگه چیه؟

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سرجلسه كنكور سوتي دادم بد ...

اولش گفتن كسي كه موبايل همراشه داخل نياره ، دم در تحويل بده ...

منم گوشي رو قايم كردم بردم تو (تو دلم گفت زرررررررشك) ...

سرجلسه بعد از نيم ساعت يهو sms رسيد ، شانس منم گوشي silent نبود بعد صداي يه پشه بيد كه وز وز ميكنه ...

بروبچ گوشاشو تاول زده بود اين صدا از كجا مياد ...

خلاصه بقيشم خودتون ميدونيد ...

پروفشنال Snow_Girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

من امروز رفتم خريد كنم بعد از خريد از مغازه اومدم بيرون بدونه اينكه پول بدم بعد يك دفعه يادم افتاد برگشتم پول بدم حواسم به در مغازه نبود در مغازه شيشه اي بود به شدتي كه بر گشتم با صورت رفتم تو در مغازه ..... صورتم به در مغازه تخت شد حسابي عابروم رفت..............................

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

14 چرا خون اومد ؟

من یه بار سرکلاس فیزیک بینیم(دماغم)خون اومد از معلم اجازه گرفتم برم بیرون معلمم اجازه داد...
    بعد داشتم میرفتم بیرون در زدم بعدشم همه زدن زیر خنده حالا من بخند اونا بخند
    منم دیگه روم نمیشد برگردم سر کلاس
    دست تو دماغت نکن !! کاره بدیه ، اونم تو کلاس درس !

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام نمیدونم از این ماجرا بگیم سوتی.....بگیم معجزه بگیم....
    خودتون بخونید یه اسمی روش بزارین:

راستش امروز صبح ما درس «برنامه ریزی تولید» داشتیم....
    روش کار استادمون به این صورته که همراه خودش یه سیدی حاوی اسلایدهای پاورپوینت میاره و بر اساس اون درس میده......ینی تمام زندگی استاد برای درس دادن به اون پاورپوینتها بستگی داره.....

خوب برای اینکه بتونه این سیدی را اجرا کنه نیاز به یه دستگاه کامپیوتر هست..
    کامپیوتر هم بچه‌ها میرن از سایت دانشگاه میگیرن و میارن...تو کلاس ویدئو پروژکتور هستش که به سقف وصله و راحت میتونه استاد استفاده کنه...

اما امروز برخلاف همیشه ما دو کسی کامپیوتر داشتیم.....
    کیس شماره 1: کابلها وصل و روشن شد....ویندوز بالا اومد...سیدی مربوطه داخل دستگاه گذاشته شد.....بعد از مدتی سیدی Run شد ولی وقتی استاد محتویات داخل سیدی را نیگاه کرد اینطوری شد

محتویات سیدی چیزایی بود که اصلا داخل سی دی نبود....مربوط میشد به یه مبحث دیگه
    سیدی در اورده شد....تمیز شد مجدد داخل دستگاه قرار داده شد بازم همون محتویات نشون داده شد

خلاصه کارهای عجیب و غریب انجام شد...مثل ظاهر کردن فایلهای hidden و....ولی محتویات سیدی یه چیزای عجیب و غریب نشون داده میشد که به قول استاد تو عمرش اینارو ندیده بود

به پیشنهاد یکی از بچه‌ها کیس عوض شد و کیس شماره 2 وارد عمل شد

کیس شماره دو: کابلها وصل و راه‌اندازی شد.....ویندوز بالا اومد سیدی داخل دستگاه گذاشته شد.....بعد ازمدتی سیدی RUN شد و در کمال تعجب مشاهده کردیم که محتویات اصلی و واقعی سیدی به نمایش در اومد (همون اسلایدهای درس)

خلاصه که استاد حسابی چشاش گرد شده بود که این ماجرا چطوری امکان پذیره که محتویات یه سیدی در دو کامپیوتر مختلف دو چیز مختلف نشون داده بشه

راستی کسی توجیجی برای این ماجرا داره؟

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1. یادم نمیاد تا حالا سوتی الکی نوشته باشم من کلا زیاد سوتی میدم دست خودمم نیست الا اینایی هم که خوندی انگشت کوچیکش هم نمیشه با خودت میگی آدم انقدر ضایع وجود داره اصلا؟؟؟

2. حالا همه سوتی دادن میدونن چیز جالبی نیست افتخار هم نداره بگم نه راسته و اینا نه اتفاقا خوش حال میشدم همونایی هم که دیدن مثل پسر عموم فکر میکردن الکیه آخه طفلک سریع از اتاق پرید بیرون خلاصه حالا مهم هم نیست اتفاقا بهتر اینه همه فکر کنن که آدم اصلا اهل سوتی نیست قوه ی تخیل قوی داره که متاسفانه شانس نیاوردم تو این مورد

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام نمیدونم از این ماجرا بگیم سوتی.....بگیم معجزه بگیم....
    خودتون بخونید یه اسمی روش بزارین:

راستی کسی توجیجی برای این ماجرا داره؟

بله من فکر میکنم سی دی رو برعکس گذاشته بودین یه طررفش اون چیزا بود یه طرفش این چیزا
    البته میشه سی دی رو هم برعکس نداشته باشی اون کیس قابلیت خوندن سیدی از بالا رو داشته تا از پایین توجیه دیگه ای نیست

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شایدم یکی قبلا رو درایو سی دی فایل کپی کرده بوده, ولی رایت نکرده بوده در این صورت اونارو نشون میده ولی خوب محتویات خود سی دی رو هم نشون میده.نمی دونم والا .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •