چند روز یش تو خوابگاه تو اتاق بودم اومدم برم اتاق روبرویی سراغ رفیقم...بلن شدم رسیدم به در اتاق خودمون در زدم.. بعدش رفتم در اتاق روبرویی رو همین جری باز کردم (واقع باید کارها رو جابجا انجام میدادم)![]()
--
--
چند روز یش تو خوابگاه تو اتاق بودم اومدم برم اتاق روبرویی سراغ رفیقم...بلن شدم رسیدم به در اتاق خودمون در زدم.. بعدش رفتم در اتاق روبرویی رو همین جری باز کردم (واقع باید کارها رو جابجا انجام میدادم)![]()
اينا من درآوردي بود يا واقعي محصوصاً اي آخري
تهمت نزن به دختر مردم!اينا من درآوردي بود يا واقعي محصوصاً اي آخري
یعنی انقدر تخیلی بود؟ مگه چیه؟![]()
سرجلسه كنكور سوتي دادم بد ...
اولش گفتن كسي كه موبايل همراشه داخل نياره ، دم در تحويل بده ...
منم گوشي رو قايم كردم بردم تو (تو دلم گفت زرررررررشك) ...
سرجلسه بعد از نيم ساعت يهو sms رسيد ، شانس منم گوشي silent نبود بعد صداي يه پشه بيد كه وز وز ميكنه ...
بروبچ گوشاشو تاول زده بود اين صدا از كجا مياد ...
خلاصه بقيشم خودتون ميدونيد ...![]()
من امروز رفتم خريد كنم بعد از خريد از مغازه اومدم بيرون بدونه اينكه پول بدم بعد يك دفعه يادم افتاد برگشتم پول بدم حواسم به در مغازه نبود در مغازه شيشه اي بود به شدتي كه بر گشتم با صورت رفتم تو در مغازه ..... صورتم به در مغازه تخت شد حسابي عابروم رفت..............................
دست تو دماغت نکن !! کاره بدیه ، اونم تو کلاس درس !
سلام نمیدونم از این ماجرا بگیم سوتی.....بگیم معجزه بگیم....
خودتون بخونید یه اسمی روش بزارین:
راستش امروز صبح ما درس «برنامه ریزی تولید» داشتیم....
روش کار استادمون به این صورته که همراه خودش یه سیدی حاوی اسلایدهای پاورپوینت میاره و بر اساس اون درس میده......ینی تمام زندگی استاد برای درس دادن به اون پاورپوینتها بستگی داره.....
خوب برای اینکه بتونه این سیدی را اجرا کنه نیاز به یه دستگاه کامپیوتر هست..
کامپیوتر هم بچهها میرن از سایت دانشگاه میگیرن و میارن...تو کلاس ویدئو پروژکتور هستش که به سقف وصله و راحت میتونه استاد استفاده کنه...
اما امروز برخلاف همیشه ما دو کسی کامپیوتر داشتیم.....
کیس شماره 1: کابلها وصل و روشن شد....ویندوز بالا اومد...سیدی مربوطه داخل دستگاه گذاشته شد.....بعد از مدتی سیدی Run شد ولی وقتی استاد محتویات داخل سیدی را نیگاه کرد اینطوری شد![]()
محتویات سیدی چیزایی بود که اصلا داخل سی دی نبود....مربوط میشد به یه مبحث دیگه
سیدی در اورده شد....تمیز شدمجدد داخل دستگاه قرار داده شد بازم همون محتویات نشون داده شد
خلاصه کارهای عجیب و غریب انجام شد...مثل ظاهر کردن فایلهای hidden و....ولی محتویات سیدی یه چیزای عجیب و غریب نشون داده میشد که به قول استاد تو عمرش اینارو ندیده بود
به پیشنهاد یکی از بچهها کیس عوض شد و کیس شماره 2 وارد عمل شد
کیس شماره دو: کابلها وصل و راهاندازی شد.....ویندوز بالا اومد سیدی داخل دستگاه گذاشته شد.....بعد ازمدتی سیدی RUN شد و در کمال تعجب مشاهده کردیم که محتویات اصلی و واقعی سیدی به نمایش در اومد (همون اسلایدهای درس)
خلاصه که استاد حسابی چشاش گرد شده بود که این ماجرا چطوری امکان پذیره که محتویات یه سیدی در دو کامپیوتر مختلف دو چیز مختلف نشون داده بشه
راستی کسی توجیجی برای این ماجرا داره؟
1. یادم نمیاد تا حالا سوتی الکی نوشته باشم من کلا زیاد سوتی میدم دست خودمم نیست الا اینایی هم که خوندی انگشت کوچیکش هم نمیشه با خودت میگی آدم انقدر ضایع وجود داره اصلا؟؟؟
2. حالا همه سوتی دادن میدونن چیز جالبی نیست افتخار هم نداره بگم نه راسته و اینا نه اتفاقا خوش حال میشدم همونایی هم که دیدن مثل پسر عموم فکر میکردن الکیه آخه طفلک سریع از اتاق پرید بیرون خلاصه حالا مهم هم نیست اتفاقا بهتر اینه همه فکر کنن که آدم اصلا اهل سوتی نیست قوه ی تخیل قوی داره که متاسفانه شانس نیاوردم تو این مورد
بله من فکر میکنم سی دی رو برعکس گذاشته بودین یه طررفش اون چیزا بود یه طرفش این چیزا
البته میشه سی دی رو هم برعکس نداشته باشی اون کیس قابلیت خوندن سیدی از بالا رو داشته تا از پایین توجیه دیگه ای نیست
شایدم یکی قبلا رو درایو سی دی فایل کپی کرده بوده, ولی رایت نکرده بوده در این صورت اونارو نشون میده ولی خوب محتویات خود سی دی رو هم نشون میده.نمی دونم والا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)