تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 312 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مطالب بالا نظرات بخشی از کاربران سایت EA و تالار گفتگوی تخصصی فیفا 10 هستش که نظرات خودشونو درباره گیم پلی بازی و مشکلات اون اظهار کردن .
    چون حجم این فید بکها زیاد بود من 20-25 پست آخر این تاپیکو انتخاب کردم که در زیر میتونید از اظهارات و دیدگاههای بخشی از گیمرهای این بازی دررابطه با گیم پلی نسخه 10 این بازی و مشکلات اون آگاه بشید :
    یعنی چون اینا خارجی هستن حرفشون درسته؟!؟!؟!
    واقعا جای تاسف داره که بیایم نظرات یه عده دیگه رو که اصلا معلوم نیست گیمر هستن یا نه رو مورد بررسی قرار بدیم و براش وقت بزاریم و ترجمه کنیم!!
    مشخصا بهرتین منابع برای دیدن دیدگاه خارجی ها متقدان اونا هستن!
    اگه بازی این همه مشکل داره چرا رکورد فروش میزنه!!
    پس همین خارجی ها جقدر احمن که بازیی که مشکل داره رو این همه خریدن!
    یکم واسه نظرات خودتون ارزش قائل بشین و دنبال نظر یه عده کاربر خارجی نرین!
    +
    یه سری چیزای خنده دار آدم میبینه!
    هوش دروازه بانها!!
    دقت شوت های از راه دور وحشت ناکه, یکی باید به این دوستمون بگه که شما دوست داری مثه PES از 40 متری گل بزنی نیا سراغ شبیه ساز فوتبال! تو بازی های واقعی چنتا از شوت های از راه دور دقت خیلی خوبی دارن؟ حتی میبینی که بازیکنایی مثه بالاک, لمپارد, جرارد که شوت میزنن با اختلاف زیادی اوت میره!
    اتمسفر بازی چندان خوب نیست .
    جو فیفا بده جو کدوم بازی خوبه؟
    تنظیمات تاکتیکی بهتره البته توی PES 2010 این مورد واقعا خوبه .
    تنظیمات تاکتیکی که نغییر چندانی نداشته باشه چه تاثیری داره؟!
    همین کارت های PES چقدر بازی رو متحول کرده؟!؟
    دوباره مورد دروازه بانها ... هوش دروازه بانها وحشتناکه مثلا خیلی وقتا پیش میاد که وقتی مهاجم توپو به حالت لوب به سمت دروازه بان شوت میکنه دروازه بان توپو نگاه مکنه و اصلا تلاشی برای گرفتنش نمیکنه .
    بابا این دیگه ته گیمری هستش!!
    +
    خلاصه اینقدر به خودتون زحمت ندین و اینا رو ترجمه نکنین!!
    عوضش برین بازی کنید تا خودتون ببینید!
    همین مونده بود که نظر چند کاربر خارجی بشه حجت!!

2. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یعنی چون اینا خارجی هستن حرفشون درسته؟!؟!؟!
    واقعا جای تاسف داره که بیایم نظرات یه عده دیگه رو که اصلا معلوم نیست گیمر هستن یا نه رو مورد بررسی قرار بدیم و براش وقت بزاریم و ترجمه کنیم!!
    مشخصا بهرتین منابع برای دیدن دیدگاه خارجی ها متقدان اونا هستن!
    اگه بازی این همه مشکل داره چرا رکورد فروش میزنه!!
    پس همین خارجی ها جقدر احمن که بازیی که مشکل داره رو این همه خریدن!
    یکم واسه نظرات خودتون ارزش قائل بشین و دنبال نظر یه عده کاربر خارجی نرین!
    +
    یه سری چیزای خنده دار آدم میبینه!
    هوش دروازه بانها!!
    دقت شوت های از راه دور وحشت ناکه, یکی باید به این دوستمون بگه که شما دوست داری مثه PES از 40 متری گل بزنی نیا سراغ شبیه ساز فوتبال! تو بازی های واقعی چنتا از شوت های از راه دور دقت خیلی خوبی دارن؟ حتی میبینی که بازیکنایی مثه بالاک, لمپارد, جرارد که شوت میزنن با اختلاف زیادی اوت میره!

جو فیفا بده جو کدوم بازی خوبه؟

تنظیمات تاکتیکی که نغییر چندانی نداشته باشه چه تاثیری داره؟!

بابا این دیگه ته گیمری هستش!!
    +
    خلاصه اینقدر به خودتون زحمت ندین و اینا رو ترجمه نکنین!!
    عوضش برین بازی کنید تا خودتون ببینید!
    همین مونده بود که نظر چند کاربر خارجی بشه حجت!!

مسعود جان ناراحت نشو اینا مشکلات بازی بودن به هر حال بازی خوبی هم داره و نباید از کنار نکات مثبتش به راحتی گذشت .
    ترجمه که کاری نداره اول سریع کل مطلبو میخونیم و بعد خلاصه نکاتشو مینویسم این که خیلی راحته .
    البته اینکه بگیم همه گیمرها اشتباه میکنن فکر نمیکنم حرف درستی باشه من نظر 10 نفر دیگه رو خلاصه کردم ببین همه که دیگه اشتباه نمیکنن و یا اینکه غرض ندارن به هر حال اینکا گیمرها و طرفدارن بازین دیگه مثل من و شما .در ضمن در مورد دروازه بانها کی اشتباه کرده شما اینو ببین تازه این ویدئو شماره یکه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من هیچ مطلبیو گلچین نمیکنم و به ترتیب هر کسی مطلبی درباره گیم پلی بازی نوشته خلاصه کردم ببین اینم چند نمونه دیگه از چند نفر دیگه :

دقت ضرباتکاشته خیلی مسخرست . من با لیدز یونایتد در صدر جدول لیگ یک قرار دارم در بازی با تیم ته جدولی یوویل سه بر صفر باختم !
    هر سه تا گل از طریق ضربه کاشته مستقیم بدست اومد و جالب اینجاست که زننده این گلها بازیکنی با دقت ضربه کاشته 49 بود !
    این خیلی مایوس کنندس لطفا یک کاریش بکنید .

............

قبل از هر چیزی بگم این بازی دوست داشتنیه من دو مورد رو میخوام عنوان کنم مورد اول اینه که برای تمام حرکات اعم از چرخش دویدن و یا هر حرکتی بجز دریبل زنی زمان یکسانی سپری میشه شاید کمی زمان تاخیر و همچین چیزی لازمه . مشکل دوم درمورد بخش آنلاینه ......

......

باگهایی که من در بازی دیدم :
    هوش دروازه بان . از نسخه قبل بهتر شدن ( حماقتشون کمتر شد ) اما .....
    مشکلات ثبات در اجرای بازی بعضی وقتا سر همین قضیه من مجبورم ایکس باکس 360 رو ری استارت کنم .

................

وقتی در وضعیت آنلاین ضربه شروع مجدد بدست میاریم نوار میزان تنظیم قدرت ( پاور بار ) کار نمیکنه که واقعا رنجش آوره .

....................

چرا تیمهایی که کیفیت پایین تری نسبت به تیمهای بزرگتر و معتبر تر قویترن ؟ این مساله خیلی احمقانست .

..........................

من فکر میکنم گیم پلی هنوز به خوبی گذشتست . به هر حال مساله ناراحت کننده برای من بروز نبودن تیمهاست . مثلا ماروین در میلدزبورو و ....

..............

به این ویدئو نگاه کنید این ویدئوی شماره یکه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ... شما به ما قول داده بودین دروازه بانها بهتر بشن یک نگاهی به این ویدئو بندازید .

............

چرا سی پی یو واکنشهای غیر طبیعی از خودش نشون میده ؟ این بازی خیلی بد و نکبته هر گلی که سی پی یو میزنه بخاطر رفتارهای غیر عادی اونهاست .

.............

توی بازی بازیکنان خودی بعضی وقتا مزاحم میشن و توی مسیر شوتها قرار میگیرن .

..............

من متاسفم بخاطر اینکه دارم منفی بافی میکنم اما مساله هد زدنی توی این بازی اسفناکه من هر چقدر دقت میکنم بازم نمیتونم ضربه سر بزنم این غیر واقعیه اوضاع هد زنی خیلی خرابه ea داری چیکار میکنی؟ من و دوستم امروز از این مساله خندمون گرفته بود من فکر میکنم این باگی چیزیه .

........

تاثیر گذاری پرسینگو کم کنید مسخرست بازی شبیه پین بال شده .

4. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

حسین جان نظر خود شخص تو برای من خیلی ارزشش بیشتره تا این کاربران متخصص خارجی!
    در ضمن در مورد دروازه بانها کی اشتباه کرده شما اینو ببین تازه این ویدئو شماره یکه :
    تو این ویدئو هوش دروازه بانها رو چه سطحی هستش؟!
    +
    در کل نظرات این عزیزان خارجی برای من یکی هیچ ارزشی نداره چون هیچکدومشون رو نمیشناسم و نمید ونم چه در چه سطحی هستن!!
    +
    یه موضوع دیگه این هستش که باید رفت نظرکارشناسان رو دید نه نظر یه عده که معلوم نیست کی هستن!!
    حداقل اون طرف که برای گیم اسپات و IGN و یورو گیمر و 1UP و سایر مجلات معتبر هستن مطمئنا آدمای خبره ای هستن!!
    +
    گروه رو زیدم و بقیه رو هم دعوت میکنم! خودمون دست به کار بشیم خیلی بهتر هستش تا بیایم نظر چنتا کاربر خارجی رو بخونیم! آخه خیلی خنده داره آدم بیاد به نظر اینا استناد کنه!!
    مشخصا هیچ بازیی کامل نیست و اصلا در طول تاریخ بازیی نبوده که کاملا بدون مشکل باشه و حتی کوچکترین عیبی نداشته باشه!

6. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان نظر خود شخص تو برای من خیلی ارزشش بیشتره تا این کاربران متخصص خارجی!

تو این ویدئو هوش دروازه بانها رو چه سطحی هستش؟!
    +
    در کل نظرات این عزیزان خارجی برای من یکی هیچ ارزشی نداره چون هیچکدومشون رو نمیشناسم و نمید ونم چه در چه سطحی هستن!!
    +
    یه موضوع دیگه این هستش که باید رفت نظرکارشناسان رو دید نه نظر یه عده که معلوم نیست کی هستن!!
    حداقل اون طرف که برای گیم اسپات و IGN و یورو گیمر و 1UP و سایر مجلات معتبر هستن مطمئنا آدمای خبره ای هستن!!
    +
    گروه رو زیدم و بقیه رو هم دعوت میکنم! خودمون دست به کار بشیم خیلی بهتر هستش تا بیایم نظر چنتا کاربر خارجی رو بخونیم! آخه خیلی خنده داره آدم بیاد به نظر اینا استناد کنه!!
    مشخصا هیچ بازیی کامل نیست و اصلا در طول تاریخ بازیی نبوده که کاملا بدون مشکل باشه و حتی کوچکترین عیبی نداشته باشه!
    البته راستش منم با بعضی از نظرات موافق نیستم مثلا همون موردی که در مورد جو ورزشگاه گفته شده بود .
    درمورد نقد سایتها من قبلا خیلیاشونو گذرا خوندم اصلا مسائل ریز بازیو بیان نمیکنن فقط کلیاتو میگن خوب دلیلی هم نداره اینکار رو بکنن . اصلا نوع نقدی که اونا میکنن با بررسیهایی که ما رو بازی داریم متفاوته مثلا اونا هیچ وقت نمیاد انگشت روی باگهای بازی بزارن من اصلا هیچ جا توی نقدهاشون ندیدم اشاره ای به collision detect بکن و من تا همین چند هفته پیش فکر میکردم این مساله توی فیفا وجود نداه چون موتورش پیشرفتست فکر میکردم این مساله فقط توی pes وجود داره اما متاسفانه موارد بسیار وحشتناکی دیدم میخواستم عکس بگیرم اما توی کلوپ زشت بود .
    راستی راهی هست که بشه عکسهای با کیفیت از بازی گرفت ؟ ( نه از طریق دوربین) میشه صحنه ها رو سیو کرد ؟

8. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

البته راستش منم با بعضی از نظرات موافق نیستم مثلا همون موردی که در مورد جو ورزشگاه گفته شده بود .
    درمورد نقد سایتها من قبلا خیلیاشونو گذرا خوندم اصلا مسائل ریز بازیو بیان نمیکنن فقط کلیاتو میگن خوب دلیلی هم نداره اینکار رو بکنن . اصلا نوع نقدی که اونا میکنن با بررسیهایی که ما رو بازی داریم متفاوته مثلا اونا هیچ وقت نمیاد انگشت روی باگهای بازی بزارن من اصلا هیچ جا توی نقدهاشون ندیدم اشاره ای به collision detect بکن و من تا همین چند هفته پیش فکر میکردم این مساله توی فیفا وجود نداه چون موتورش پیشرفتست فکر میکردم این مساله فقط توی pes وجود داره اما متاسفانه موارد بسیار وحشتناکی دیدم میخواستم عکس بگیرم اما توی کلوپ زشت بود .
    راستی راهی هست که بشه عکسهای با کیفیت از بازی گرفت ؟ ( نه از طریق دوربین) میشه صحنه ها رو سیو کرد ؟
    مشخصا نقد ها به نکات خیلی زیز توجه ندارن!
    مثلا یکی می گفت چون داوری بازی مشکل داره فیفا آشغاله! اصلا این با عقل جور در میاد؟!
    بازی مشخصا بدون مشکل نیست ولی خوبی ها واقعا اینقدر زیاده که میشه از بعضی موارد چشم پوشی کرد!
    نقدی بیاد و به مسائل زیر و کم اهمیت توجه کنه و از مسائل و بهبود های بزرگ بازی صرف نظر کنه به درد سطل آشغال می خوره!
    کدوم از این دوستان منتقد خارجی به حرکت 360 درجه اشاره کردن! کدوم به مد های جدید اشاره کردن! به غیر یکی کدوم به لیسانس حیرت انگیز و صدا گذاری ان توجه داشتن! کدوم به قسمت تاکتیک های کاملا دلخواه برای ضربات ۀزاد توجه کرده! کدوم به دریبل های بازی توجه کرده! تازه یکی می گفت چون فلان بازی کن تو تیم دست اولی نیست بازی آپدیت نیست! اگه اینطوری باشه وقتی روبن هنوز تو رئال هست تو PES باید به اون چی گفت؟!؟
    در کل این جا هستش که نظر یه کارشناس با یه کاربر عادی مشخص میشه! یکم واقع بینانه تر نگاه کنید!
    و مطمئنا خیلی کم پیدا میشه که منتقد شرف و قلم خودش رو به خاطر مقداری پول بفروشه!
    گیم اسپات به بازی بزرگی همچون Call of Duty: Modern Warfare 2 نمره 9 از 10 داد اگه بحث سر پول گرفتن و این موضوعات بود باید حداقل 9.5 می داد! همین سایت وقتی میاد به فیفا 10 نمره 9 میده میگن پول گرفته! واقعا جالبه!
    +
    آره فکر کنم باید بشه عکس گرفت ولی زیاد بهش دقت نکردم! ولی میشه ویدئو رو رو خود سرور EA آپلود کرد البته به شرطیکه کنسول وصل باشه به اینترنت!

10. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

!!

اینجا جای این بحث نیست اما من گذرا یک توضیحی در این مورد میدم .
    من یادمه همین چند هفته پیش دقیقا همین حرف شما رو یکی از سایتهای منتقد بازی زده بود که اصلا این کارتها و تاکتیکهایی که کونامی امسال به بازی اضافه کرده هیچ تغییری در بازی ایجاد نمیکنه اما فکر میکنید واقعا این نظر درسته ؟
    ببنید در دنیای واقعی فوتبال هر بازیکنی خصوصیات و رفتارهای منحصر به فردی داره که اونو از دیگران متمایز میکنه من نمیدونم شما دقیقا چقدر فوتبال رو بصورت حرفه ای دنبال میکنی ( البته منظور اصلا این نیست که من حرفه ای هستم متاسفانه محیط سایبربا تمام خوبیهاش سوء تفاهاماتی رو هم به همراه داره ) من چند تا مثال میزنم تا مساله روشن تر بشه ببین اگه شما روی رفتار فرناندو تورس مهاجم تیم لیوپول دقیق بشید میبینین این بازیکن چند تا ویژگی بارز داره که تعداد کمی از بازیکن از اون خصوصیات بهره میبرن بعنوان نمونه ما یک اصطلاح توی دنیای فوتبال داریم بنام " گل پوچر " Goal Poacher در دنیای فوتبال این ویژگی به مهاجمانی اطلاق میشه که توانایی خاصی در امر گلزنی و حرکت در "داخل " محوطه جریمه دارن از جمله این بازیکنان میشه به تورس , اینزاگی , اوون , مولر و... اشاره کرد . از ویژگیهای بارز این دست مهاجمین اینه که در زمینه فرار از دست مدافعین در داخل محوطه جریمه دارای توانایی زیادی هستند و خودشونو از کمند مدافعینی که شانه به شانه باهاش حرکت میکنند رها میکنن .
    کونامی دقیقا همین کارتو برای بازیکنی مثل تورس طراحی کرده ( از طریق افزایش توانایی های خاص در این بازیکن )
    همینطور اصطلاح ( Fox In Box ) این یک اصطلاحی فوتبالیه که برای مهاجمانی خاص مورد استفاده قرار میگیره . مهاجمی که با کمین کردن پشت محوطه 18 قدم حریف موجب جلب توجه مدافعین و مشغول کردن اونها به خودش میشه و در اونجا مترصد دادن پاس به بازیکنیه که در موقعیت مناسبی برای گلزنی یا نفوذ به داخل محوطه جریمست . شما اگه توی بازیهای تورس توی لیورپول و یا تیم اسپانیا دقت کنی دقیقا همین ویژگی در مورد تورس میبینی .
    و یا Talisman ویژگی بنام
    این اصطلاح به بازیکنی اطلاق میشه که حرکت تیم براساس حرکت اون پایه ریزی میشه . با فعال کردن این ویژگی توی این نسخه از بازی زمانیکه این بازیکن در وسط میدون صاحب توپ میشه با حرکت رو به جلوی این بازیکن کل تیم به جلو هدایت میشدن و با حرکت اون کل تیم جلو میکشه . از جمله بازیکنانی که دارنده این کارت هستند میشه به ژاوی در تیم بارسلونا اشاره کرد . اگه شما توی بازی دقیق بشی متوجه این مساله میشی .
    و یا

در بازی کارتی داریم بنام ( Enforce ) معنی لغویش میشه بازیکن درگیر شونده و خشن . با فعال شدن این کارت دارنده اون بصورت انفرادی در طول بازی به شکل سخت و محکمی مدام اقدام به درگیر شدن با بازیکنان صاحب توپ میکنه تا مانع از حملات تیمی اونها بشه .این کارتو بازیکنانی مثل گتوزو دارن اگه شما به بازیهای گتوزو توی میلان و یا تیم ایتالیا توجه کنی متوجه صحبتهای من میشی همین مساله رو البته نه به اون دقت و شدت ما توی این بازی داریم و میشه اون حالتو در گتوزو احساس کرد .
    و یا کارت ( Incisive Run ) معنی لغویش میشه حرکت برشی . یک بازیکن تکنیکی که تخصصش شکافتن دفاع از یک سوم میانی زمین حریف و نفوذ به داخل محوطه جریمه جهت بدست آوردن موقعیت گل زنیه .
    این کارتو مسی و چند بازیکن دیگه دارن حتما شما توی تیم بارسلون دیدی که مسی بارها و بارها با حرکات انجاری و سریع خودش که بصورت مورب به قلب دفاع حریف میزنه سازمان دفاعی حریفو بهم میریزه . اگه شما توی این بازی یک مسابقه دربرابر تیم بارسلون انجام بدی میبینی زمانیکه مسی صاحب توپ میشه بیشتر از بقیه اقدام به اینکار میکنه با کمی دقت میشه این مساله رو توی بازی احساس کرد .
    و یا عمل تعقیب کردن مدافعین صاحب توپ توسط اتوئو که این کارتو داره و یا اگه شما دقت کنی ژاوی در زمان صاحب توپ شدن بیشتر سعی میکنه پاسهایی دقیق و موثر برای مهاجمین ارسال کنه موارد دیگه ای هم اگه خواستین من موارد زیاد دیگه هم میتونم عنوان کنم .و اینه که من بارها گفتم که pes در زمینه individuality واقعا برتریهای محسوسی داره و این خصوصیات به بازی روح میده و اونو از حالت خشک و رباتیک بودنش خارج میکنه .

پس چرا یک سایت معتبر بزرگ بازی بدون اطلاع فقط یک حرف غیر تخصصی میزنه ؟ و من میگم اینا چیزی بارشون نیست و فقط میخوان نقدشونو بنویسن بعد خیلیها از من انقاد میکنن و منو بخاطر این حرف سرزنش میکنن .
    Last edited by 4039; 20-11-2009 at 18:57.

12. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم این بحث ها در تاپیک فیفا, نتیجه ی نداشتن اون تاپیک مخصوصیه که قرار بود بین مسعود و حسین راه بیوفته. پس اون تاپیک به کجا رسید ؟ مگه قرار نبود تاپیک ایجاد بشه پس چی شد ؟

14. 2 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مشخصا نقد ها به نکات خیلی زیز توجه ندارن!
    مثلا یکی می گفت چون داوری بازی مشکل داره فیفا آشغاله! اصلا این با عقل جور در میاد؟!
    بازی مشخصا بدون مشکل نیست ولی خوبی ها واقعا اینقدر زیاده که میشه از بعضی موارد چشم پوشی کرد!
    نقدی بیاد و به مسائل زیر و کم اهمیت توجه کنه و از مسائل و بهبود های بزرگ بازی صرف نظر کنه به درد سطل آشغال می خوره!
    کدوم از این دوستان منتقد خارجی به حرکت 360 درجه اشاره کردن! کدوم به مد های جدید اشاره کردن! به غیر یکی کدوم به لیسانس حیرت انگیز و صدا گذاری ان توجه داشتن! کدوم به قسمت تاکتیک های کاملا دلخواه برای ضربات ۀزاد توجه کرده! کدوم به دریبل های بازی توجه کرده! تازه یکی می گفت چون فلان بازی کن تو تیم دست اولی نیست بازی آپدیت نیست! اگه اینطوری باشه وقتی روبن هنوز تو رئال هست تو PES باید به اون چی گفت؟!؟
    در کل این جا هستش که نظر یه کارشناس با یه کاربر عادی مشخص میشه! یکم واقع بینانه تر نگاه کنید!
    و مطمئنا خیلی کم پیدا میشه که منتقد شرف و قلم خودش رو به خاطر مقداری پول بفروشه!
    گیم اسپات به بازی بزرگی همچون Call of Duty: Modern Warfare 2 نمره 9 از 10 داد اگه بحث سر پول گرفتن و این موضوعات بود باید حداقل 9.5 می داد! همین سایت وقتی میاد به فیفا 10 نمره 9 میده میگن پول گرفته! واقعا جالبه!
    +
    آره فکر کنم باید بشه عکس گرفت ولی زیاد بهش دقت نکردم! ولی میشه ویدئو رو رو خود سرور EA آپلود کرد البته به شرطیکه کنسول وصل باشه به اینترنت!
    در مورد صحبت اولتون کاملا با شما موافقم اصلا میشه گفت که اگه روی یک بنز کروکی ( ایشالا خدا نصیبت کنه ) یک جفت لاستیک ارزون قیمت انداخته باشه باید بگیم اون ماشین دیگه بی ارزشه ؟
    درمورد اینکه میفرمایین دیگران خوبیها بقیه بخشها رو عنوان نکردن علت داره علتشو همون اول گفتم بنظر میرسه شما توجه نکردین اون تاپیک مختص اظهار نظر درمورد گیم پلی بازیه و نه گرافیک صدا گذاری و بقیه بخشها .
    پس با این اوصاف من که کنسول ندارم صحبتهامو چطوری ثابت کنم ؟
    فکر کنم این بحث ها در تاپیک فیفا, نتیجه ی نداشتن اون تاپیک مخصوصیه که قرار بود بین مسعود و حسین راه بیوفته. پس اون تاپیک به کجا رسید ؟ مگه قرار نبود تاپیک ایجاد بشه پس چی شد ؟
    مصطفی جان کلنگشو دیروز مسعود عزیز زد . اما این کار کار بسیار مشکل و وقت گیریه من نمیدونم عاقبت اون تاپیک به کجا ختم میشه از این لحاظ میگم مشکله چون ما معیار مشخص و معینی برای ارزیابی هامون نداریم بنابراین بخش زیادی از اظهار نظرها سلیقه ای میشه .
    Last edited by 4039; 20-11-2009 at 18:59.

16. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

درمورد اینکه میفرمایین دیگران خوبیها بقیه بخشها رو عنوان نکردن علت داره علتشو همون اول گفتم بنظر میرسه شما توجه نکردین اون تاپیک مختص اظهار نظر درمورد گیم پلی بازیه و نه گرافیک صدا گذاری و بقیه بخشها .
    اونایی که من گفتم غیر صدا همگی جز گیم پلی بود دیگه حسینی!
    اینجا جای این بحث نیست اما من گذرا یک توضیحی در این مورد میدم .
    من یادمه همین چند هفته پیش دقیقا همین حرف شما رو یکی از سایتهای منتقد بازی زده بود که اصلا این کارتها و تاکتیکهایی که کونامی امسال به بازی اضافه کرده هیچ تغییری در بازی ایجاد نمیکنه اما فکر میکنید واقعا این نظر درسته ؟
    در صحبت آره خیلی احساس میشه که تغییرات بزرگی ایجاد میشه ولی در عمل تغییرات اینقدر قابل مشاهده نیست و خیلی کمتر هستش!!
    پس با این اوصاف من که کنسول ندارم صحبتهامو چطوری ثابت کنم ؟
    PES که نسخه کنسول و PC فرقی ندارن باهم!
    می مونه فیفا, خوب یکی گیر بیار واسه یکی دو شب, نمیشه؟!
    فعلا گروه زده شد. تاپیک هم وقتی همه جمع شدن زده میشه!
    البته فقط منو حسین نیستیم,بقیه هم هستن!
    مصطفی جان کلنگشو دیروز مسعود عزیز زد . اما این کار کار بسیار مشکل و وقت گیریه من نمیدونم عاقبت اون تاپیک به کجا ختم میشه از این لحاظ میگم مشکله چون ما معیار مشخص و معینی برای ارزیابی هامون نداریم بنابراین بخش زیادی از اظهار نظرها سلیقه ای میشه .
    کار مشکلی که هستش آره!
    خوب یه سری چیزا سلیقه ای هستش ولی بعضی چیزا دیگه هم مشخصه و به سلیقه مربوط نیست!
    اتفاقا همین تنوع سلیقه هستش که باعث پیشرفت کار میشه و بحث و مقایسه پیش میاد!
    Last edited by Masoud King; 20-11-2009 at 20:42.

18. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

در صحبت آره خیلی احساس میشه که تغییرات بزرگی ایجاد میشه ولی در عمل تغییرات اینقدر قابل مشاهده نیست و خیلی کمتر هستش!!

PES که نسخه کنسول و PC فرقی ندارن باهم!
    می مونه فیفا, خوب یکی گیر بیار واسه یکی دو شب, نمیشه؟!

!
    خوب اگه من در عمل هم با سیو کردن مواردی که گفتم حرفمو ثابت کردم اونوقت شما هم قبول میکنی که منتقدین سایتها بصورت دقیق توجهی به بازی نمیکنن و فقط ظاهری یک نقدی منویسن ؟

من دنبال اینکار رفتم و ازشون خواستم که 24 ساعت کنسولشون رو کرایه بدن اول که قبول نمیکردن اما بالاخره راضی شدن اما کرایه یک دستگاه کنسول برای 24 ساعت حدود 16-17 هزار تومنه و فکر نمیکنم اینکار من زیاد منطقی باشه که برای برناممون اینقدر پول هزینه کنم .

20. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •