یعنی چون اینا خارجی هستن حرفشون درسته؟!؟!؟!
واقعا جای تاسف داره که بیایم نظرات یه عده دیگه رو که اصلا معلوم نیست گیمر هستن یا نه رو مورد بررسی قرار بدیم و براش وقت بزاریم و ترجمه کنیم!!
مشخصا بهرتین منابع برای دیدن دیدگاه خارجی ها متقدان اونا هستن!
اگه بازی این همه مشکل داره چرا رکورد فروش میزنه!!
پس همین خارجی ها جقدر احمن که بازیی که مشکل داره رو این همه خریدن!
یکم واسه نظرات خودتون ارزش قائل بشین و دنبال نظر یه عده کاربر خارجی نرین!
+
یه سری چیزای خنده دار آدم میبینه!
هوش دروازه بانها!!
دقت شوت های از راه دور وحشت ناکه, یکی باید به این دوستمون بگه که شما دوست داری مثه PES از 40 متری گل بزنی نیا سراغ شبیه ساز فوتبال! تو بازی های واقعی چنتا از شوت های از راه دور دقت خیلی خوبی دارن؟ حتی میبینی که بازیکنایی مثه بالاک, لمپارد, جرارد که شوت میزنن با اختلاف زیادی اوت میره!
جو فیفا بده جو کدوم بازی خوبه؟
تنظیمات تاکتیکی که نغییر چندانی نداشته باشه چه تاثیری داره؟!
همین کارت های PES چقدر بازی رو متحول کرده؟!؟
بابا این دیگه ته گیمری هستش!!
+
خلاصه اینقدر به خودتون زحمت ندین و اینا رو ترجمه نکنین!!
عوضش برین بازی کنید تا خودتون ببینید!
همین مونده بود که نظر چند کاربر خارجی بشه حجت!!
مسعود جان ناراحت نشو اینا مشکلات بازی بودن به هر حال بازی خوبی هم داره و نباید از کنار نکات مثبتش به راحتی گذشت .
ترجمه که کاری نداره اول سریع کل مطلبو میخونیم و بعد خلاصه نکاتشو مینویسم این که خیلی راحته .
البته اینکه بگیم همه گیمرها اشتباه میکنن فکر نمیکنم حرف درستی باشه من نظر 10 نفر دیگه رو خلاصه کردم ببین همه که دیگه اشتباه نمیکنن و یا اینکه غرض ندارن به هر حال اینکا گیمرها و طرفدارن بازین دیگه مثل من و شما .در ضمن در مورد دروازه بانها کی اشتباه کرده شما اینو ببین تازه این ویدئو شماره یکه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هیچ مطلبیو گلچین نمیکنم و به ترتیب هر کسی مطلبی درباره گیم پلی بازی نوشته خلاصه کردم ببین اینم چند نمونه دیگه از چند نفر دیگه :
دقت ضرباتکاشته خیلی مسخرست . من با لیدز یونایتد در صدر جدول لیگ یک قرار دارم در بازی با تیم ته جدولی یوویل سه بر صفر باختم !
هر سه تا گل از طریق ضربه کاشته مستقیم بدست اومد و جالب اینجاست که زننده این گلها بازیکنی با دقت ضربه کاشته 49 بود !
این خیلی مایوس کنندس لطفا یک کاریش بکنید .
............
قبل از هر چیزی بگم این بازی دوست داشتنیه من دو مورد رو میخوام عنوان کنم مورد اول اینه که برای تمام حرکات اعم از چرخش دویدن و یا هر حرکتی بجز دریبل زنی زمان یکسانی سپری میشه شاید کمی زمان تاخیر و همچین چیزی لازمه . مشکل دوم درمورد بخش آنلاینه ......
......
باگهایی که من در بازی دیدم :
هوش دروازه بان . از نسخه قبل بهتر شدن ( حماقتشون کمتر شد ) اما .....
مشکلات ثبات در اجرای بازی بعضی وقتا سر همین قضیه من مجبورم ایکس باکس 360 رو ری استارت کنم .
................
وقتی در وضعیت آنلاین ضربه شروع مجدد بدست میاریم نوار میزان تنظیم قدرت ( پاور بار ) کار نمیکنه که واقعا رنجش آوره .
....................
چرا تیمهایی که کیفیت پایین تری نسبت به تیمهای بزرگتر و معتبر تر قویترن ؟ این مساله خیلی احمقانست .
..........................
من فکر میکنم گیم پلی هنوز به خوبی گذشتست . به هر حال مساله ناراحت کننده برای من بروز نبودن تیمهاست . مثلا ماروین در میلدزبورو و ....
..............
به این ویدئو نگاه کنید این ویدئوی شماره یکه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
... شما به ما قول داده بودین دروازه بانها بهتر بشن یک نگاهی به این ویدئو بندازید .
............
چرا سی پی یو واکنشهای غیر طبیعی از خودش نشون میده ؟ این بازی خیلی بد و نکبته هر گلی که سی پی یو میزنه بخاطر رفتارهای غیر عادی اونهاست .
.............
توی بازی بازیکنان خودی بعضی وقتا مزاحم میشن و توی مسیر شوتها قرار میگیرن .
..............
من متاسفم بخاطر اینکه دارم منفی بافی میکنم اما مساله هد زدنی توی این بازی اسفناکه من هر چقدر دقت میکنم بازم نمیتونم ضربه سر بزنم این غیر واقعیه اوضاع هد زنی خیلی خرابه ea داری چیکار میکنی؟ من و دوستم امروز از این مساله خندمون گرفته بود من فکر میکنم این باگی چیزیه .
........
تاثیر گذاری پرسینگو کم کنید مسخرست بازی شبیه پین بال شده .