تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 1211 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

هنر کونامی توی این تصویر به وضوح قابل مشاهدست . تازه باید این مساله رو هم در نظر گرفت که این تصویر از روی مانیتور عکسبرداری شده .

سایز بزرگ :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 13 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ديگه نميشه با يه بازيكن همينطور قر داد و رفت جلو
    البته دوست من توي همين 2009 هم اگه خوب دفاع بكني خيلي راحت ميشه جلوي اتوئو يا به قول خارجي ها Barca Kid هارو گرفت
    براي جلوگيري از گل خوردن در مقابل ساده ترين راه، ساده ترين دفاع ممكنه
    والا من که چند بار کاملا می رم تو پای اتوئو ، مثلا پویول پا هم می ندازه تو پاش (اتوئو به اینتر انتقال داده شده) ولی داداشم همین جور به قول شما قر می ده و می ره جلو البته منم با مسی این بلا رو سرش می یارم ولی امان از شوت های اتوئو که در بدترین حالت امکان نداره دروازبان یک ضرب بگیره!
    البته مشکل دفاع رو با کامپیوتر ندارم کلا مشکلی با کامپیوتر ندارم بازنده ی خوبیه... راستی کسی نمی دونه تاپ پلیر اندفه سخت تر شده یا نه! البته تو 2009 پیشرفت خوبی داشت اولاش واسم سخت بود!

4. این کاربر از Toranj_mhg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هنر کونامی توی این تصویر به وضوح قابل مشاهدست . تازه باید این مساله رو هم در نظر گرفت که این تصویر از روی مانیتور عکسبرداری شده .

سایز بزرگ :

کد:
    آقا دمت گرم یعنی واقعا 2010 اینجوریه ؟ یا الکیه؟؟!! به همه توصیه می کنم بزرگشو ببینند و به دست راست بالاک توجه کنند تا مویرگاش هم ساخته!!! چمنم که دیگه هیچی!!!

...
    ویرایش شده:
    ببخشید دوتا پست ،پشت سر هم شد یه لحظه این عکس منو شوکه کرد!
    Last edited by Toranj_mhg; 14-09-2009 at 02:03.

6. 3 کاربر از Toranj_mhg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کلا PES پیشرفت فوق العاده ای داشت از سال 2008 به اینطرف واقعا تلاش شبانه روزی دست اندر کارای کونامی بالاخره جواب داد الان باید یه دست مریزاد به کونامی و همه کسانی که زحمت ساختت بازی PES 2010 رو کشیدن گفت قبول کنیم که از نسخه 2010 PES کسی نخواهد تونست ایراد بگیری مگه این که قصد تخریب داشته باشه. به نظرم امسال با یک بازی شیرین و باحال روبرو هستیم ریزه کاری ها واقعا زیباست و یک شاهکار در پیش رو هست به قول معروف نابرده رنچ گنج میسر نمی شود EA توی یک سال گذشته رفته بود تعطیلات واسه همین توی فیفا 10 شاهد چیز جالب و جدیدی نیستیم تغییراتی که توی فیفا 10 ایجاد شده واقعا در عرض چند روز میشد انجام داد. واسه همینه که نسخه PC یه Just Fun به تمام معنا هست. البته دموش که اینطور بود و نسخه نهایی هم زیاد نمی تونه فرق داشته باشه. مثل سایر دوستان من هم شدیدا چشم به راه دمو بازی هستم و امیدواری هام درست مثل سال گذشته به PES زیاده. امیدوارم مواجه شدن با یک بازی تمام عیار جواب تشکر دوستانی باشه که از ابتدای ایجاد این تاپیک تلاش بی وقفه ای در امر اطلاع رسانی داشتن. جا داره از دوستان فعال توی تاپیک حسین عزیز (4039) که توی ترجمه ها واقعا سنگ تموم گذاشت تشکر رسمی بکنم و همچنین از محمود که جاش خیلی خالیه ک ایشون هم مطالب زیادی بدست میاوردن و اطلاع رسانی می کردن.

برای همه دوستان و برو بچه های گل تاپیک آرزوی موفقیت و پیروزی روز افزون دارم. شاد و پیروز و گیمر باشید. قربون همه تون
    خیلی مخلصیم

8. 14 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Wayne Rooney's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ایران ، تهران

پيش فرض

به نظر من تنها عیبی که PES داره همون نگرفتن لایسنس تیما هستش ... یه سوال طرفدارا بعد از انتشار بازی پچی می سازن که اسم همه بازیکنا توش درست شده باشه ؟! اگر می سازن می تونید بگید از کجا میشه دانلودش کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Macdiano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو این لینک هم سی چهل تا Screenshot از بازی هست البته فکر کنم بیشترش رو دیدید

کد:

11. این کاربر از Macdiano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

تا آخر همين هفته خودمون عکس ها و خبر های جديد مياد ديگه؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

تا آخر همين هفته خودمون عکس ها و خبر های جديد مياد ديگه؟
    برنامه ها باید به این ترتیب باشه :

طبق قول و وعده آدام نهایتا تا دو سه روز دیگه ایشون گزارش آخرین پلی تست رو ارائه میده و گفته اگه بهش اجازه بدن عکس و ویدئو جدید هم منتشر میکنه .

اتفاق بعدی مربوط میشه به فستیوال پاریس که در روزهای پنجشبه جمعه و شنبه ( 27 - 29 شهریور ) برگزار میشه که توی این جشنواره تقریبا تمام شرکتهای بزرگ بازی ساز دنیا حضور دارن . توی برنامه کونامی pes 2010 هم وجود داره که احتمالا خبر , عکس و یا تریلر جدید از بازی خواهیم داشت .

و نهایتا نمایشگاه بازی ژاپن که در روزهای پنجشنبه جمعه و شنبه هفته بعد ( 5-7 مهر ماه ) برگزار میشه و حتما کونامی توی اون نمایشگاه که توی کشور خودش هم برگزار میشه چیزایی برای ارائه دادن خواهد داشت .

14. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

کسه دیگه ای نبود بیاد اینجا وایسه امیدوارم pes یه حرکتی هم تو گیم پلی کرده باشه کی بایه پاس دوثانیه ای نرسیم تو محوطه

16. این کاربر از مهدي.ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

این عکس و فک کنم fifa fan ها دستکاری کردن
    این همه آدم جلو دروازه
    اینطوری یه پاس بده به یکی یارو تک به تک میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •