من نمیفهمم چرا شما به مینیمم بازی توجه نمی کنید و بعد میخرید؟؟؟؟؟؟
بعدش میاین میگین که یعنی من نمی تونم بازی کنم و .... بله شما نمی تونید بازی کنید!!!چون به مینیمم بازی توجه نکردید این بازی حداقل cpu 2 هسته ای می خواد!!!!!!
من نمیفهمم چرا شما به مینیمم بازی توجه نمی کنید و بعد میخرید؟؟؟؟؟؟
بعدش میاین میگین که یعنی من نمی تونم بازی کنم و .... بله شما نمی تونید بازی کنید!!!چون به مینیمم بازی توجه نکردید این بازی حداقل cpu 2 هسته ای می خواد!!!!!!
ولی CPU من دو هسته ایه!!
مشخصات CPU :
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20 GHz
دو هسته ای نیست؟
- حداقل سی پی یو برای اجرای بازی باید Intel Core 2 Duo 1.8GHz باشه که مساوی میشه با Intel Core 2 Duo E6300 و نه E2200... پس سی پی یو شما کلا ضعیفه.
- همچنین از بابت کارت گرافیک حداقل باید NVIDIA 7900 داشته باشین که از بابت سرعت, دو برابر Nvidia 8400GS حساب میشه.
- از بابت رم مشکلی وارد نیست.
جالبه که 7900 از 8400 قوی تره!!
سلام.سیو بازی قبل از کشتن فاستن رو می خوام!!!به به!خیلی ممنونم!!!![]()
دوستان من پچ 1.0.3 رو نصب کردم و کرک Razor مال همین ورژن رو هم ریختم اما بر عکس گزشته که مشکلی نداشتم ، الان دوربین می چرخه ، از اینترنت هم نمی تونه استفاده کنه .
مگه به کدی که زده میشه واسه محصول بستگی داره آخه.
مثلا یه Gforce 280GTX خدایی هست پیشه یه 7900ی که شما میگی.
Gforce 280GTX این کارت الان جزء قویترین کارت گرافیک هاست و کدش هم 280 هست.اگه خواسته باشن با کدی شما میگی حساب کنیم این کارت میشه موتور گازی.
پس کد به کارایی کارت یا هر چیز دیگه ایی ربط نداره.
موفق باشید.
مطمئن هستید که پچ 1،03 رو با کرکش نصب کردین؟
ببخشید
من بازی که گرفتم 3 تا دی وی دی ولی کلا بازی نصب می شه وقتی بالا میام وشروع به start بازی می کنم هی عکس شخصیت های بازی رد می شند و دیگه چیزی بالا نمیاد؟
من باید چه کار کنم؟
ویندوزم هم ویستا هستش!!
مشخصات سیستم هم:
cpu 7300
ram 2 gig
kard graf : 512 8600 nvidia
Last edited by hadi beiki; 22-04-2009 at 09:53.
بله دوست من.
از همون لینکهایی که در قسمت دانلود بازیها و در تاپیک پچ 1.0.3 گذاشته شده دانلود کردم . هم پچ رو و هم کرک رو .
چندین کرک دیگه رو هم امتحان کردم اما جواب نداد .
سلام سیو قبل کشتن فاستین...رو می خواستم!!!نخندید
یه سوال من اهنگامو تو user tracks ریختم تو بازی هم اسکن کامپلت کردم.اما موجی به این نام تو رادیو نیست...
یا اگه هست اسمش چیه؟نگین user tracks![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)