عزيزان کسی کمک نميکنه
![]()
عزيزان کسی کمک نميکنه
![]()
سلام دوستان عزیز یه راهنمایی خفن میخام لطفا هر کی بلده واضع برام بگه
منو دوستم دوتا لب تاب داریم میخاهیم بندازیم شبکه mw2 رو بازی کنیم باید چیکار کنیم
اصلا بلد نیستم پس خواهشن واضع توضیع بدید
هم سیم شبکه داریم و هم لبتابامون هر دو شبکه داره
یه مودم وایراس دار با خروجی 4 پورت شبکه هم داریم البته اگه با مودم بشه کاری کرد ممنون میشم یه توضیح واضع برا من بدید ممنون میشم
و در ضمن داخل بازی که میرم اون وسطی که بازی تک نفره عادی هست رو کامل کردم و سمت چپی که ستاره داره رو هم تقریبا کامل کردم فقط مونده مولتی پلیرش که وقتی رو ش کلیک میکنم یه ارور میده و از تو بازی میپره بیرون
Last edited by xfati; 04-12-2009 at 16:58.
دوستان جون هر كي دوست دارين بگين اين چه جوري نصب ميشه![]()
آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست همه گي دوستان بابت توضحياتشون درد نكنه
بالاخره وارد بازي شدم مال كركش بود
اما مراحل اولي گير كردم اونجايي رو كه همه رو ميكشي هيچ كس نيست !!!
همه افراد هم وايستادن بايد چكار كنم![]()
MW 2 رو تموم کردم. متاسفانه در مقایسه با نسخه ی قبلش، ضعیف تر بود چرا که:
1. موسیقیش به جای القای حس هیجان، بیشتر در پی القای حس وطن پرستی بود. به عبارت دیگه حماسی تر شده بود.
2. پایانش به اندازه ی نسخه ی قبلی نفس گیر نبود. یهتر بود شخص قوی تری از "شفرد" رو می کشتم.. مثلا "ماکاروف".
3. داستانش غافل گیری ها و شوک های زیادی داشت( مثلا صحنه ی به قتل رسیدن من و ghost توسط شفرد ). ولی شوک های MW 1 تاثیرگذارتر بود.
4. دو تا مرحله ی مثلا مخفی کاری داشت که با همراهی price انجام میگرفت. ولی بیشتر زمانش تبدیل به جنگ رودر رو با دشمنان شده بود. متاسفانه هیچ کدوم از این دو ، نتونست حس ترس و هیجان و تنهایی مرحله ی مخفی کاری در MW 1 رو القا کنه. هدف مرحله ی mw 1 خیلی خطرناک تر و هیجان انگیزتر بود. ( ترور "عمران" )
5. باز هم به داستانش انتقاد دارم. ای کاش کمی به شرایط کنونی جهان نزدیک تر بود. داستان نسخه ی قبلی باور پذیر تر بود. چرا که دو قدرت بزرگ به جون هم نیوفتاده بودند، بلکه ما از طرف قدرت های بزرگ به جنگ گروه های تروریستی رفته بودیم.
فعلا این چیزها رو به یاد دارم.
Last edited by Yi Yi; 04-12-2009 at 18:51.
اسم مرحله؟ یا یه شات ازش بزار
به خاطر سناریو و صحنه های سینماتیکشهMW 2 رو تموم کردم. شباهت زیادی به فیلم
Last edited by Big-Boss; 04-12-2009 at 18:39.
فك كنم اخراي مرحله يك باشه
اينم يه عكس !!!
![]()
اسم مرحله چیه![]()
این چقدر شبیه کال آف 4 هستش
اسم مرحلرو بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)